Ravennink Opublikowano 24 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2017 ╔══ Rekrutacja do G^ ══╗ =☆= Rekrutacja: Otwarta =☆= =☆= Co oferujemy? =☆= ~ Przyjazną atmosferę, ~ Jest śmiesznie, ~ Dobrze zachowaną dużą baze, ~ Obecność na resetach pojazdów, ~ Ogarniętą ekipę, która gra od początków istnienia DayZ. =☆= Skład =☆= [Lider] Joki^G [SubLider] mahonek77^G [AFK] OreoSmakRadości =☆= Czego Wymagamy =☆= ~ Minimum przegranych 35 godzin na serwerze, ~ Aktywności, ~ Dobrej reputacji, ~ Dystansu do siebie, ~ Dobrej znajomości mapy. ~ Dobrej znajomości respów pojazdów (Bez Przesady). ~ Poczucia humoru (Stypa off) =☆= Wzór Podania =☆= Nick podczas gry: Login: Wiek: Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Jak często grasz na serwerze?: Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Dlaczego my?: Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Czy zgadzasz się płacić składki? Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Opisz siebie w kilku zdaniach: ! UWAGA ! Podawaj prawdziwe informacje, Nie możesz być w innej grupie podczas składania podania, Ostatnie podanie do innej grupy musi być starsze niż trzy dni, Podanie złożone w czasie zamkniętej rekrutacji zostaje automatycznie odrzucone. ╚══ Zapraszamy do składania podań ══╝
doro1611 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2017 Nick podczas gry:KoszeKredki Login:doro1611 Wiek:17 Ile czasu spędziłeś na serwerze?:około 2dni Jak często grasz na serwerze?:Codziennie przynajmniej 5h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?:2-3 miesiące Dlaczego my?:Zachęcił mnie opis rekrutacji Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Nie nie byłem Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak mam TS3 i sprawny mikrofon Czy zgadzasz się płacić składki: Tak Twoje umiejętności Strzelec 5/10 Kierowca 7/10 Pilot 2/10 Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem osobą z bardzo dużym dystansem do siebie.Mam dużo czasu na grę, szybko się uczę i Jestem dosyć ogarniętą osobą
Trust Opublikowano 24 Czerwca 2017 Donator Opublikowano 24 Czerwca 2017 Nick podczas gry: h0w?1 Login: l0rd Wiek: 17 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: 45h Jak często grasz na serwerze?: Codziennie po kilka h Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: 3 lata Dlaczego my?: Jesteście nową grupą chciałbym wam pomóc zaistnieć na serwerze. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Byłem w SM, zostałem wyrzucony bo niby ich okradłem, po kilku godzinach prawda wyszła na jaw i okazało się, że okradli ich przez sandbaga. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Tak. Czy zgadzasz się płacić składki? Zależy od sytuacji pieniężnej, ale raczej tak. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelanie - 8, Pilot - 7, Kierowca - 7, Opisz siebie w kilku zdaniach: Nazywam się Maciej, gram w Mta mam dystans do siebie, i jestem spokojny.
Wickedz Opublikowano 5 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2017 Nick podczas gry: wicek Login: wickedz1 Wiek: 16 Ile czasu spędziłeś na serwerze?: Hmm około 6 miesięcy z długą przerwą, właśnie wracam do gry i poszukuje grupy (: Jak często grasz na serwerze?: Jak będzie z kim to będe mógł grać cały dzień! Ile czasu grasz w MTA:DayZ?: Od okolo 2012. Dlaczego my?: Z samego waszego posta wydajecie sie byc w miare ogarnieta ekipa i na tym mi wlasnie zalezy. Jeżeli byłeś w innej grupie to dlaczego ją opuściłeś/zostałeś wyrzucony?: Bylem w NzR przed updatem, jak powiedziałem w pytaniu nr 4 jestem w trakcie wracania do gry. Czy posiadasz TS3 i sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy zgadzasz się płacić składki?: Możliwe. Twoje umiejętności[Strzelec,Kierowca,Pilot 1-10]: Strzelec: 6 - Kierowca: 6 - Pilot 5 Opisz siebie w kilku zdaniach: Zacznijmy od tego że mieszkam w Islandii, gdy zacznie sie szkola moge sobie wbic na serwer i zaczac lootowac lootowiska na luzie, dlatego też jak mówiłem mogę sie dokładać przez paypal. Staram się nie wdawać w żadne kłótnie i nie robić przypału grupie.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi