Skocz do zawartości

[KOSZ] Laptop Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o laptopie PREDATOR który jest tak bardzo reklamowany przez niektórych twórców? Jak dla mnie cena zostawia wiele do życzenia..

bygi,
Może dodasz jakiś link, zdjęcie albo parametry danej rzeczy?
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jest on bardzo drogi (patrze na ten najlepszy). Ma bardzo dobre podzespoły, lecz (bynajmniej mi) nie podoba mi się jego zewnętrzna strona. Kupił bym, ale wole komputery stacjonarne :) 

Edytowane przez Czekoladowy
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem dużo wydajniejszy będzie PC za takie pieniądze. Porównaj sobie wydajności poszczególnych komponentów dedykowanych na komputery stacjonarne i mobilne. Sam sobie odpowiesz na pytanie. Jeśli typowo do gier - to tylko PC.

Opublikowano

Na co to komu ? Stacjonarka wyjdzie taniej a jeśli chodzi o przemieszczanie się to jego waga tutaj troszku psuje. Dla mnie strata hajsu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie mów, że jest to słaby gadżet. Sam kufer i wykonanie całego kompletu - Dla mnie bomba. Chociaż fakt, że @MaYu masz rację z tym PCtem. Miniaturyzacja zawsze będzie w cenie, tego nie unikniemy.

Inna sprawa, że snobów pełno na świecie, wiec akurat takie cacko to dla nich gratka :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Laptop do gier? O nie nie... Do gier tylko PC!

Opublikowano

No patrz, a ja kupiłem lapka do gier, no co za janusz ze mnie :D

Opublikowano

Moja kobieta ma  lenovo y700 powiem wam że daje rade oczywiscie dysk SSD must have

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam sprawdzałem .. ale cena bardzo duża i bym nie przesadził .. ale mogłeś dodać zdj o którego ci chodziło? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności