SŁOŃ Opublikowano 5 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Ekipa "WML" otwiera rekrutację: Na sam początek co mogę powiedzieć o ekipie jest ona zgrana a zarazem pomocna. Co Oferujemy: -Skin grupowy. -Bazę. -Własnego Tsa. -Zgraną ekipę. Czego wymagamy: -Sprawnego mikrofonu. -Komunikator głosowy TS3. -Doświadczenie DayZ (0-10). -Strzelanie-(0-10), oraz swoje "kd ratio" napisz. -Opisanie krótko siebie. -Znajomość mapy, mniej więcej byś znał dzielnice(0/10). ------------------------------------------------------------------------------ Na koniec życzę powodzenia! V-Lider Dawidek Edytowane 5 Maja 2017 przez SŁOŃ
metiu47 Opublikowano 5 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) mapa 10 dayz 10 Strzelanie 10 Gram dayz od 5lat moja przygoda z mta się zaczęła od dayz kocham gry survival juz wszystko grałem hehe na servie mam dopiero 8 godzin ale spokojnie ogarniam bardzo gre Nazwa Koszmar Edytowane 5 Maja 2017 przez metiu47
SŁOŃ Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Okej, jeszcze się zastanowię.Prześlę ci tsa oraz wszystko ci powiem.
Rilexx Opublikowano 7 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 -Sprawnego mikrofonu. Jest. -Komunikator głosowy TS3. Mam. -Doświadczenie DayZ (0-10). gram 4 lata to takie 8.5 -Strzelanie-(0-10), oraz swoje "kd ratio" napisz. Zawsze bylem strzelcem to daje 9. KD 1.10 -Opisanie krótko siebie. Gram w DayZ od 4 lat , zawsze uwielbialem grac z teamem w dayz poniewaz moglem osiągnac wiecej. Umiem grac "teamowo" i moge nawet grac dziennie 3-4 godziny. -Znajomość mapy, mniej więcej byś znał dzielnice(0/10). Znam na pamiec przeszedlem GTA SA 4 razy
SŁOŃ Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Rilexx, zgłoś się do mnie na TS, wszystko ci podam na pw. Podanie Przyjmuję! Rekrutacje Zamykam, powodem jest otworzenie akademi
Daniel Czubski Opublikowano 8 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2017 -Sprawnego mikrofonu. Jest -Komunikator głosowy TS3. jest -Doświadczenie DayZ (0-10). 8 -Strzelanie-(0-10), oraz swoje "kd ratio" napisz. mysle że 7-8 a kd ratio to około 1,40 -Opisanie krótko siebie. Gram w dayz około 2 lata. Jestem ninja rzadko kampie chyba że ktoś mnie denerwuje. -Znajomość mapy, 9/10
SŁOŃ Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Podanie odrzucam Edytowane 8 Maja 2017 przez SŁOŃ
KanafySky Opublikowano 13 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2017 -Sprawnego mikrofonu. -Posiadam -Komunikator głosowy TS3. -Posiadam -Doświadczenie DayZ (0-10). -Uwielbiam ten klimat 9/10 -Strzelanie-(0-10), oraz swoje "kd ratio" napisz. Strzelam w miarę dobrze 7/10 KD Ratio mam 0.48 -Opisanie krótko siebie. Chcialbym byc w jakiejkolwiek ekipie, i grac w milej atmosferze. Moze i ekipy nie znam ale chcialbym poznac grac czesto i fajnie. ** Co do KD Ratio Spadło mi z 1 do 0.48 bo brat mi wchodzil na konto i o nie umie za bardzo grac (teraz zmienilem haslo i jest ok ) -Znajomość mapy, mniej więcej byś znał dzielnice(0/10). -10/10
Aro350 Opublikowano 16 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2017 -Sprawnego mikrofonu. || Mam tylko są 2 problemy -Komunikator głosowy TS3. || Posiadam -Doświadczenie DayZ (0-10). || Lubiem tylko że z zombie xDD -Strzelanie-(0-10), oraz swoje "kd ratio" napisz. || Strzelanie 6-7/10 oraz kd ratio wynosi 0.20 (dlaczego ? Jak jeżdżą w 3 na aucie to sie nie ma co dziwić -Opisanie krótko siebie. || Nazywam się Arek, liczę sobie 15 wiosen. Jestem zazwyczaj spokojną osobą oraz można mnie darzyć zaufaniem. Mam duży humor i lubię żartować. Szukam dobrej grupy, która oferuje dobrą zabawę oraz pomoc, jak i wyrozumienie dla innych. Takie kd ratio mam dlatego że zawsze zabijają mnie osoby skampione gdzieś na swojej bazie albo w 3 jak jeżdżą grupą na samochodzie. -Znajomość mapy, mniej więcej byś znał dzielnice(0/10). || 5/10 nie jestem w tym dobry Ps. Założę się że nie przyjmiecie z powodu KD ratio ale co tam, raz się żyje
GGLacina Opublikowano 19 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2017 @Nesty Prosił bym o zamkniecie tematu iż OP został wydalony z teamu.
Właściciel GET Opublikowano 19 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 19 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi