Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Kill T.E.A.M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Daniel Czubski napisał:

1. Imię: Daniel

2. Wiek: 18

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2 lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1,5roku

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: SM,Lg,Nzr

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: zależy od dnia ale często jestem i długo. 4-5h weekendy dłuzej

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : stanowczy,przyjazny

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: tak

10. Opisz swój stylGRY: ninja, szybkie akcje, rzadko kampie 

11. Napisz kilka słów o sobie: chodze do 3średniej :D w wolnym czasie only Dayz

W NzR nie byłeś :)

Opublikowano

1. Imię:Kacper

2. Wiek:14

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Z Jakieś 4 lata

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:Na fragujemy gram jakieś 5 miech

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:Grałem z kolegami w TBT

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Poswiecam jakieś dzienie 4 6 a nawet 8 h

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam mikrofon i TS3

8. Jakim typem osoby jesteś? :Jestem miły sympatyczny a jak chodzi o grę to mogę grac wszystkim np AWP AK NAWET NOŻEM :D

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:NAWET 20 ZL PSC

10. Opisz swój styl gry:Gram zawsze na taktyke czyli nie pakoje sie w ogien tylko gram na defa czyli staram sie jak najwiecej zabic i zlotowac i doniesc do bazy

11. Napisz kilka słów o sobie:Mam na imie Kacper interesuję sie graniem w gry komputerowe NP MTA CS:GO i inny niekiedy gram na PS4 I lubie pograc z kolegami w pilke nozna :D

Opublikowano

@kazberg Jeśli nadal chcesz dołączyć, potwierdź to na PW. :) 

Opublikowano

1. Imię:Kryspin

2. Wiek:14

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:3lata

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:2g ale gralem na innej edycji 

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: W zadnych

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4g/5

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? :Jestem milym i sympatyczna osoba

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Raczej tak ?!

10. Opisz swój styl gry: Sluchanie sie innych graczy gangu itd

11. Napisz kilka słów o sobie:Witam mam na imie Kryspin chodze do 2 gim i mam 14 uwielbiam grac w mta i uprawiac sport!

Opublikowano

@EnD\/ Jestem niestety negatywnie nastawiony do Twojego podania. Jednak nie zaszkodzi rozmowa na TS'ie. Wpadnij w wolnej chwili na nasz kanał. 

Opublikowano

1. Imię:Seweryn, w grze Seyanek

2. Wiek: 15 lat 

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 4 lata :)

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: około 1,5roku.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Bylo ich sporo : MG,ZU,HSZ,PB(to byla moja ekipa zalozona przeze mnie).

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: w Dni szkolne tak z 2h a w Weekendy nawet od rana do wieczora :)

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak :)

8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem ogarnięta osoba, spokojna :) Czasami troche wybuchową :) 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 

10. Opisz swój styl gry: Lubie grać na blisko z broni typu : AK,AR15,M4 itp. Lubie też strzelac ze snajperki :) 

11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Seweryn, mam 15 lat, chodze do gimnazjum :), lubie gry typu FPS. Lubie grać w koszykowke :). Mialem przerwe na tym serwerze 2 miechy dlatego ze wiele spraw spierniczylem na tym serwerze i nikt mnie nie lubi za to co robilem czyli : Okradalem (Ale juz z tym skonczylem) Pisze prawde i mysle ze wezmiecie to pod uwage :) 

Opublikowano

@BlasteR Doceniam prawdomówność. Zapraszam Cię dzisiaj na TS'a po godzinie 16/17, znajdziesz mnie na kanale klanowym KillTeam. :)

Opublikowano
3 godziny temu, Daniel Czubski napisał:

Byłem u was kilka dni......

Byłeś w CROS to że my byliśmy otagowani NzR to nie znaczy że byłeś w NzR, Boże...

Opublikowano

To nie jest temat do takich rozmów.

Opublikowano

1. Imię: Jan.

2. Wiek: 15.

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata.

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Rok.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Br,Gj,HSZ,+4 inne grupy ktorych nazw już nie pamiętam.

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:2-3 h , czasami więcej.

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak.

8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem spokojny , nie spinam sie.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak.

10. Opisz swój styl gry: biegam po miastach lub na plane aby się postrzelać lub zbierac itemy.

11. Napisz kilka słów o sobie: Mieszkam niedaleko Lublina, lubię rywalizację oraz dobrze się bawić.

Opublikowano

@Deksu Wbij na TS'a serwerowego  w wolnej chwili. Ostatni kanał w klanowych.

Opublikowano

1. Imię:Michał

2. Wiek:16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:1,5 roku

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:1 dzień

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:Na tym serwerze nie byłem jeszcze w żadnej grupie.

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:W tygodniu 2-4h,w weekendy 8-10h.

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Owszem.

8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem typem żartownisia,mam wielkie poczucie humoru. Aczkolwiek potrafię być powazny, jeśli sytuacja tego wymaga.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Myślę,że nie byłoby z tym większych problemów.

10. Opisz swój styl gry: Hmm...  Przez granie na serwerach typu tactics i dość wymagających serwerach DayZ typu: TOP-GTA, bądź NON-STOP dostosowałem swój styl gry do tamtych warunków. Ciężko jest mi opisać mój styl gry,gdyż jest on dość chaotyczny.

11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Michał,mam 16 lat. Mieszkam w stutysiecznej miejscowości na północy Polski. Interesuję się militariami,sportem,fotografią oraz muzyką i filmem. W MTA gram 5 lat. Przez 3,5 roku grałem na serwerach o charakterze militarnym,tzw. "militarkach". Lecz ta scena podupadła,więc spróbowałem z czymś ciekawszym,czyli DayZ i tactics.

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

@Bajkal Wybacz :D Miałem sprawdzić wieczorem, jednak kompletnie o tym zapomniałem. Zgłoś się do mnie na TS'ie serwerowym w wolnej chwili. Kanał klanowy Kill TEAM. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

1. Imię: Maciek

2. Wiek: 18 lat

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Około 3-4 lata (głównie zagraniczniaki, może coś na x-day)

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od około 3-5 stycznia zeszłego roku (2016r.)

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Zacznę mniej więcej od początku: NGNS-SVM-GN-ELITE-NIEPLA-ELITE-HG2-KK/DRG

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy czy jest z kim grać- od około pięciu do dziesięciu godzin dziennie (+ nocki)

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak

8. Jakim typem osoby jesteś?: Jestem szczery, prawdomówny, sprawiedliwy

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Zależy od ilości, na co itd. ale raczej tak (najlepiej SMS)

10. Opisz swój styl gry: Wyczekuje przeciwnika, znajduję "kampe" i czekam na odpowiedni moment do strzelania

11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Maciek, mam 18 lat (lada moment), uwielbiam gry w których liczy się współpraca, ale lubię też gry singleplayer jak np. seria Fallout. Z chęcią poznaje nowe osoby oraz lubię pomagać niedoświadczonym graczom MTA. Jestem również świetnym pilotem dodo, choć po przerwie od MTA muszę się trochę od nowa podtrenować.
A tutaj screen z moimi statystykami na serwerze, o ile to jakoś istotne: CLICK

Edytowane przez WielBond
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Imię: Miki

2. Wiek: 16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Gram od dwóch lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od Marca 2015 roku.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Niepla, Hg2

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Gram codziennie, a raczej staram się grać dziennie

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : Szalony psychopata i sadysta.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne

10. Opisz swój styl gry: Close combat, AK to mój żywioł! Ale kocham pilotować dodo.

11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Miko, zmieniam grupe z mojej kochanej niepli ponieważ grywalność jest bardzo słaba. Ogólnie na fg gram prawie codziennie. Poza graniem na kompie kocham się w motoryzacji oraz w Japońskich samochodach. 

Pozdrowionka!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

@WielBond Przyjmuję. ;) Zgłoś się na TS'a. @Mik0DCI PW. 

Opublikowano

. Imię:Adam

2. Wiek:16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:długo kiedyś grałem na innym koncie 

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:od dawna większość na cs go ale tera mta

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:dreamteam koleżanki team

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:3godz 4godz

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak

8. Jakim typem osoby jesteś? :Miłym,Ogarniętym,Cierpliwym,Sympatycznym,kulturalnym

9: Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:tak

10. Opisz swój styl gry:Szczelać umiem, prowadzić auto umiem,czasami się zdenerwuje ale rzadko 

11. Napisz kilka słów o sobie:Jestem Adam,pochodzę z DolnegoŚląska.Interesuję się:

Informatyką

Grami

Piłką nożną jak i siatkówką.

Jestem osobą miłą ,sympatyczną,umiem grać zespołowo.

Opublikowano
7 godzin temu, Mik0DCI napisał:

1. Imię: Miki

2. Wiek: 16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Gram od dwóch lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od Marca 2015 roku.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Niepla, Hg2

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Gram codziennie, a raczej staram się grać dziennie

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : Szalony psychopata i sadysta.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne

10. Opisz swój styl gry: Close combat, AK to mój żywioł! Ale kocham pilotować dodo.

11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Miko, zmieniam grupe z mojej kochanej niepli ponieważ grywalność jest bardzo słaba. Ogólnie na fg gram prawie codziennie. Poza graniem na kompie kocham się w motoryzacji oraz w Japońskich samochodach. 

Pozdrowionka!

Ja ciebie chce w tej drużynie pan rozumie ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności