Dydaa Opublikowano 8 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2017 4 godziny temu, Daniel Czubski napisał: 1. Imię: Daniel 2. Wiek: 18 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2 lat 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1,5roku 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: SM,Lg,Nzr 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: zależy od dnia ale często jestem i długo. 4-5h weekendy dłuzej 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 8. Jakim typem osoby jesteś? : stanowczy,przyjazny 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: tak 10. Opisz swój stylGRY: ninja, szybkie akcje, rzadko kampie 11. Napisz kilka słów o sobie: chodze do 3średniej w wolnym czasie only Dayz W NzR nie byłeś
kazberg Opublikowano 8 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2017 1. Imię:Kacper 2. Wiek:14 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Z Jakieś 4 lata 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:Na fragujemy gram jakieś 5 miech 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:Grałem z kolegami w TBT 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Poswiecam jakieś dzienie 4 6 a nawet 8 h 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam mikrofon i TS3 8. Jakim typem osoby jesteś? :Jestem miły sympatyczny a jak chodzi o grę to mogę grac wszystkim np AWP AK NAWET NOŻEM 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:NAWET 20 ZL PSC 10. Opisz swój styl gry:Gram zawsze na taktyke czyli nie pakoje sie w ogien tylko gram na defa czyli staram sie jak najwiecej zabic i zlotowac i doniesc do bazy 11. Napisz kilka słów o sobie:Mam na imie Kacper interesuję sie graniem w gry komputerowe NP MTA CS:GO i inny niekiedy gram na PS4 I lubie pograc z kolegami w pilke nozna
Mikell Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2017 @kazberg Jeśli nadal chcesz dołączyć, potwierdź to na PW.
EnD\/ Opublikowano 10 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2017 1. Imię:Kryspin 2. Wiek:14 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:3lata 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:2g ale gralem na innej edycji 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: W zadnych 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4g/5 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 8. Jakim typem osoby jesteś? :Jestem milym i sympatyczna osoba 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Raczej tak ?! 10. Opisz swój styl gry: Sluchanie sie innych graczy gangu itd 11. Napisz kilka słów o sobie:Witam mam na imie Kryspin chodze do 2 gim i mam 14 uwielbiam grac w mta i uprawiac sport!
Mikell Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2017 @EnD\/ Jestem niestety negatywnie nastawiony do Twojego podania. Jednak nie zaszkodzi rozmowa na TS'ie. Wpadnij w wolnej chwili na nasz kanał.
BlasteR Opublikowano 11 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 1. Imię:Seweryn, w grze Seyanek 2. Wiek: 15 lat 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 4 lata 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: około 1,5roku. 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Bylo ich sporo : MG,ZU,HSZ,PB(to byla moja ekipa zalozona przeze mnie). 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: w Dni szkolne tak z 2h a w Weekendy nawet od rana do wieczora 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem ogarnięta osoba, spokojna Czasami troche wybuchową 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 10. Opisz swój styl gry: Lubie grać na blisko z broni typu : AK,AR15,M4 itp. Lubie też strzelac ze snajperki 11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Seweryn, mam 15 lat, chodze do gimnazjum :), lubie gry typu FPS. Lubie grać w koszykowke :). Mialem przerwe na tym serwerze 2 miechy dlatego ze wiele spraw spierniczylem na tym serwerze i nikt mnie nie lubi za to co robilem czyli : Okradalem (Ale juz z tym skonczylem) Pisze prawde i mysle ze wezmiecie to pod uwage
Mikell Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 @BlasteR Doceniam prawdomówność. Zapraszam Cię dzisiaj na TS'a po godzinie 16/17, znajdziesz mnie na kanale klanowym KillTeam.
Daniel Czubski Opublikowano 11 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 Dnia 8.05.2017 o 16:34, Dydaa napisał: W NzR nie byłeś Byłem u was kilka dni......
Dydaa Opublikowano 11 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 3 godziny temu, Daniel Czubski napisał: Byłem u was kilka dni...... Byłeś w CROS to że my byliśmy otagowani NzR to nie znaczy że byłeś w NzR, Boże...
SniFT Opublikowano 11 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2017 To nie jest temat do takich rozmów.
Deksu Opublikowano 13 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2017 1. Imię: Jan. 2. Wiek: 15. 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata. 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Rok. 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Br,Gj,HSZ,+4 inne grupy ktorych nazw już nie pamiętam. 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:2-3 h , czasami więcej. 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak. 8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem spokojny , nie spinam sie. 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak. 10. Opisz swój styl gry: biegam po miastach lub na plane aby się postrzelać lub zbierac itemy. 11. Napisz kilka słów o sobie: Mieszkam niedaleko Lublina, lubię rywalizację oraz dobrze się bawić.
Mikell Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2017 @Deksu Wbij na TS'a serwerowego w wolnej chwili. Ostatni kanał w klanowych.
Bajkal Opublikowano 14 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2017 1. Imię:Michał 2. Wiek:16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:1,5 roku 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:1 dzień 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:Na tym serwerze nie byłem jeszcze w żadnej grupie. 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:W tygodniu 2-4h,w weekendy 8-10h. 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Owszem. 8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem typem żartownisia,mam wielkie poczucie humoru. Aczkolwiek potrafię być powazny, jeśli sytuacja tego wymaga. 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Myślę,że nie byłoby z tym większych problemów. 10. Opisz swój styl gry: Hmm... Przez granie na serwerach typu tactics i dość wymagających serwerach DayZ typu: TOP-GTA, bądź NON-STOP dostosowałem swój styl gry do tamtych warunków. Ciężko jest mi opisać mój styl gry,gdyż jest on dość chaotyczny. 11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Michał,mam 16 lat. Mieszkam w stutysiecznej miejscowości na północy Polski. Interesuję się militariami,sportem,fotografią oraz muzyką i filmem. W MTA gram 5 lat. Przez 3,5 roku grałem na serwerach o charakterze militarnym,tzw. "militarkach". Lecz ta scena podupadła,więc spróbowałem z czymś ciekawszym,czyli DayZ i tactics. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie. 1
Mikell Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2017 @Bajkal Wybacz Miałem sprawdzić wieczorem, jednak kompletnie o tym zapomniałem. Zgłoś się do mnie na TS'ie serwerowym w wolnej chwili. Kanał klanowy Kill TEAM.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 15 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) 1. Imię: Maciek 2. Wiek: 18 lat 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Około 3-4 lata (głównie zagraniczniaki, może coś na x-day) 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od około 3-5 stycznia zeszłego roku (2016r.) 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Zacznę mniej więcej od początku: NGNS-SVM-GN-ELITE-NIEPLA-ELITE-HG2-KK/DRG 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy czy jest z kim grać- od około pięciu do dziesięciu godzin dziennie (+ nocki) 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 8. Jakim typem osoby jesteś?: Jestem szczery, prawdomówny, sprawiedliwy 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Zależy od ilości, na co itd. ale raczej tak (najlepiej SMS) 10. Opisz swój styl gry: Wyczekuje przeciwnika, znajduję "kampe" i czekam na odpowiedni moment do strzelania 11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Maciek, mam 18 lat (lada moment), uwielbiam gry w których liczy się współpraca, ale lubię też gry singleplayer jak np. seria Fallout. Z chęcią poznaje nowe osoby oraz lubię pomagać niedoświadczonym graczom MTA. Jestem również świetnym pilotem dodo, choć po przerwie od MTA muszę się trochę od nowa podtrenować. A tutaj screen z moimi statystykami na serwerze, o ile to jakoś istotne: CLICK Edytowane 15 Maja 2017 przez WielBond 2
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 1. Imię: Miki 2. Wiek: 16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Gram od dwóch lat 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od Marca 2015 roku. 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Niepla, Hg2 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Gram codziennie, a raczej staram się grać dziennie 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 8. Jakim typem osoby jesteś? : Szalony psychopata i sadysta. 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne 10. Opisz swój styl gry: Close combat, AK to mój żywioł! Ale kocham pilotować dodo. 11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Miko, zmieniam grupe z mojej kochanej niepli ponieważ grywalność jest bardzo słaba. Ogólnie na fg gram prawie codziennie. Poza graniem na kompie kocham się w motoryzacji oraz w Japońskich samochodach. Pozdrowionka! 1
Mikell Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 @WielBond Przyjmuję. Zgłoś się na TS'a. @Mik0DCI PW.
Vem0 Opublikowano 15 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 . Imię:Adam 2. Wiek:16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:długo kiedyś grałem na innym koncie 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:od dawna większość na cs go ale tera mta 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:dreamteam koleżanki team 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:3godz 4godz 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 8. Jakim typem osoby jesteś? :Miłym,Ogarniętym,Cierpliwym,Sympatycznym,kulturalnym 9: Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:tak 10. Opisz swój styl gry:Szczelać umiem, prowadzić auto umiem,czasami się zdenerwuje ale rzadko 11. Napisz kilka słów o sobie:Jestem Adam,pochodzę z DolnegoŚląska.Interesuję się: Informatyką Grami Piłką nożną jak i siatkówką. Jestem osobą miłą ,sympatyczną,umiem grać zespołowo.
Anx1ty Opublikowano 15 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2017 7 godzin temu, Mik0DCI napisał: 1. Imię: Miki 2. Wiek: 16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Gram od dwóch lat 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od Marca 2015 roku. 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Niepla, Hg2 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Gram codziennie, a raczej staram się grać dziennie 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 8. Jakim typem osoby jesteś? : Szalony psychopata i sadysta. 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne 10. Opisz swój styl gry: Close combat, AK to mój żywioł! Ale kocham pilotować dodo. 11. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Miko, zmieniam grupe z mojej kochanej niepli ponieważ grywalność jest bardzo słaba. Ogólnie na fg gram prawie codziennie. Poza graniem na kompie kocham się w motoryzacji oraz w Japońskich samochodach. Pozdrowionka! Ja ciebie chce w tej drużynie pan rozumie ?
Rekomendowane odpowiedzi