Skocz do zawartości

MaYu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

To znowu ja :) 

Tym razem chciałbym poruszyć kwestię flash'y na serwerze FFA. Problem polega na tym, że przy tak dużej liczbie graczy nie obejdzie się bez zostania oślepionym przez swoich. Jest to męczące i nie raz wręcz jest przyczyną naszego zgonu w grze co powoduje frustrację. Proponuję dodanie na serwer pluginu [CS:GO] Anti Team Flash (redux). Jak sama nazwa wskazuje flash'e będą oślepiać tylko przeciwników. Plugin jest udostępniony publicznie i można go bez problemu zgrać.  Na pewno umiliłoby to rozgrywkę ;) 

Pozdrawiam

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jestem na nie, ponieważ negatywnie to zadziała na przeciwny team. Wyoraź sobie sytuacje np na midzie na cache gdy hangar jest zasmokowany. TT nagle mogłoby sobie rzucić 10 flashy i wybiegać przez smoka, ponieważ nie zostaną oślepieni a CT będzie miało biało przez 10 sekund. 

To nie jest serwer 4fun i rozgrywka ma przypominać taką z matchmakinga tylko w więcej osób.

Opublikowano

Nie, zniszczy to grę i tak jak @ELSO napisał wjazdy od TT, albo skróty CT byłyby zbyt OP.

Opublikowano

Nie brałem tego od tej strony a macie rację. No cóż dzięki za odpowiedź. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności