Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem ostatnio dziwne bany tzn. za podkładkę.

W regulaminie jasne jest napisane ze "Dawanie się zarażać zombie, np. w celu rzucenia granatu zarażającego. " czy ja wychoadzac z kampy ( taki mam styl przy niewielkiej infekecji) walcząc na polu walki fart chciał ze mnie zarażają. I co mam dostac bana? Zaznaczam nie podchodzę do zombiaka z nożem i daje sie zarażać, tak samo po zarażeniu nie cisnę wszystkim bomby.

Nie wiem może ja mam widoczny inny reg na forum?

Może trzeba to jakoś sprecyzowac, bo każdy interperutuje to po swojemu. 

Tak samo jest jak kładę mine i odpala druga minę od mojej pierwszej. Jeden admin krzyczy ze tak nie wolno w regulaminie BYŁ zapis ze nie wolno kłaść w powietrzu i od txt ale już go nie ma.

Tak samo jeden krzyczy ze nie możną kłaść miny do ktorej zombie nie ma bezpośrednio dostępu ( dopiero jak do mnie dotrze na szalonym zarazi mnie, ja mogę rozwalić lm albo on moze)  Gdzie to jest w regu ze tak nie można kłaść? 

Czy od górnie zakładamy ze wszyscy maja tylko kampic w kampie i to wszystko? 

Pozdro

Opublikowano

Zależy jak polujesz bo niektórzy polują po to aby się zarazić czyli mi chodzi o to że za blisko podchodzi do zombie specjalnie staje tam gdzie zombie jest spychane abo biegają z noże mi po chwili latają szyszki.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

U mnie sprawa wygląda następująco. Gdy jest 1 zombi i wszyscy w niego napierają i ktoś 'przypadkiem' bądź też nie , zbliży sie za blisko i zostanie zarażony nie dostaje od razu bana... 

Takiej osobie daję szansę w postaci , której szybko dostaje odpowiedź. Jeżeli ktoś przypadkiem się podłożył podchodząc za blisko i stanie w miejscu nie próbując zarażać wtedy taka osoba nie dostaje bana , bo wie ze źle zrobiła podchodząc tak blisko. Ale jeśli ktoś podchodzi blisko i zombi go zarazi i osoba , która została zarażona dalej zaraża innych bądź też rzuca szyszkę , to dla mnie nie ma litości i dostaje bana za podkładanie się.

Zerkam też często i analizuję czy gracze nie wepchnęli też zombi na innego gracza , co jest częstym przypadkiem i wtedy ktoś nieświadomie zostaje zarażony.

Sam osobiście jak widzę 2 czy 3 zombi , którzy nie bardzo sobie radzą to wychodzę i zaczynam polowanie , ale staram się dawać info cały czas kto gdzie jest i wołam o pomoc. Ale jeżeli ktoś wychodzi na polowanie po czym go zarazi zombi i po chwili bierze szalonego zarażając innych wtedy ewidentnie wychodzi na to , ze się podłożył i takiej osobie należy się ban.

Opublikowano

Tak zgadzam się ze zdaniem pacia, wytłumaczył to bardzo dobrze co do tej kwestii podkładania się. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiesz co Paciu za darmo to ciężko w ryja dostać :D.

Do rzeczy moim zdaniem jeśli jest 30 Humanów i 1 ZM, human ma zasrany obowiązek zachować bezpieczną odległość od zombiaka tym bardziej wtedy, Gdy jest w ruchu, bo ma większe szanse na infekcję, a jak jest "AFK" i każdy podchodzi do niego za blisko i wali go z kosy czy ta bron przechodzi mu to przez głowę .. to przepraszam bardzo za te oba przypadki należy się ban, a jeśli uważasz, że nie i jak to mówisz "dajesz mu szanse" rzuci bombę tez mu dasz szansę? = sposób na podkładkę.

Nie będę mówił gdzie znajdziesz informację na ten temat, bo powinieneś się domyśleć.

Qontrol, nie nie macie siedzieć w kampach jak smerfy w domkach tylko starać się grać tak, aby nie dać się zarazić i dostrzec ten moment, w którym nie ma już szansy zatrzymać infekcji.

Przykładowo jest 3 zombie i żaden z nich nie jest zamrożony a ty dalej latasz po mapie wiedząc/bądź też nie o tym i szukasz ich, zombie Cię zarazi i rzucasz bombe i jak to wygląda twoim zdaniem? próba zabicia ich ? dajcie spokój ..

Nie rozumiem o co chodzi Ci z tym "Tak samo jeden krzyczy ze nie możną kłaść miny do ktorej zombie nie ma bezpośrednio dostępu ( dopiero jak do mnie dotrze na szalonym zarazi mnie, ja mogę rozwalić lm albo on moze)  Gdzie to jest w regu ze tak nie można kłaść? " - jak możesz wyjaśnij :P

Widzę też, że admini ( może w tym i ja ) nie wiedzą hm.. nie potrafią zrozumieć i wyjaśnić punktu z regulaminu ( po prostu tego nie rozumieją)

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dnia 7.02.2017 o 21:21, In Qontrol by Q-dance z nl napisał:

Tak samo jeden krzyczy ze nie możną kłaść miny do ktorej zombie nie ma bezpośrednio dostępu ( dopiero jak do mnie dotrze na szalonym zarazi mnie, ja mogę rozwalić lm albo on moze)

Bzdura. 

Zapraszam do lektury: 

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności