Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2017 Zmiany z dnia 09.02.2017: Dodano informacje w HUD o aktualnym stanie refreshu itemów. Dodano kolory ostrzegawcze, czyli pomarańczowy oraz czerwony dla coraz niższego stanu paliwa. Zwiększono obrażenia M40A5 z 8000 do 10000. Naprawiono błąd z usuwaniem statystyk przypisanych do konta. Naprawiono błąd z nieprawidłowym usuwaniem kolizji w Crash'ach. Naprawiono błąd z możliwością kontynuowania jazdy mimo braku paliwa. Zastąpiono dźwig w SF innymi obiektami nie bugującymi się. Poprawiono wyświetlanie informacji podczas lootowania Crasha z HeliCrash na Crash. Przebudowano system respawnu pojazdów ( w celach testowych pojazdy "tymczasowe" zostały dodane jako pojazdy zwykłe ). [ UWAGA! ] Do czasu oficjalnej wersji, powinniśmy również przebudować panele pomocy pod F3 / F4. Przypominam także, ze w wersji oficjalnej nastąpi ponowny reset wszystkich statystyk, kont, namiotów itd. --- Prosimy o dalsze zgłaszanie błędów w tym temacie. Mamy do Was, drodzy graczy, jeszcze dwa pytana: 1. Czy nadal macie lag przy wchodzeniu do pojazdow? 2. Czy nadal macie lagi przy pojazdach jakichkolwiek?
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Lagow przy autach niema, ale 5 sekundowka jest dalej.
VaDiMx Opublikowano 9 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Umieciw czytac? Pisze po raz 3, JAKO SUBLEADER NIE MOGE DODAWAC ANI WYRZUCAC Z, GANGU
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2017 Umiemy czytać. Zajmiemy się tą sprawą niebawem, bo to nie jest priorytet.
Lumcia Gumcia Opublikowano 9 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 50 minut temu, vladmimx napisał: Umieciw czytac? Pisze po raz 3, JAKO SUBLEADER NIE MOGE DODAWAC ANI WYRZUCAC Z, GANGU A ty umiesz myśleć logicznie? Jeżeli nikt zbytnio nie zwrócił uwagę na twoja sugestię, to znaczy, że nie jest ona jakimś szczególnym problemem, bo to, że ty dostałeś sub leadera w grupie i już chcesz dodawać i usuwać ludzi, nie znaczy, że ten problem jest warty jakiejś dużej uwagi. Poza tym, zamiast pisać 3 razy to samo w tym temacie, nie mogłeś po prostu napisać do Nestiego na serwie lub na tsie, aby dowiedzieć się, czy administracja robi coś z tym czy nie? Pomyśl trochę Vadim czasami. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Proponuję poprawić celność LKMów.
Lumcia Gumcia Opublikowano 9 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Napiszę tutaj o tym post, bo dużo graczy narzekało dzisiaj na to. Napisałem do Nestiego, żeby sprawdzili dzisiejszej nocy, czy nie zostały przypadkiem zmienione dwie rzeczy: zasięg niektórych broni i rozrzut tak zwanych "krów". Nesty napisał, że to zostanie sprawdzone, więc czekajcie na info. 1
Reaved Opublikowano 9 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Czesc czytając posty innych graczy wpadłem na post Lumcia Gumcia, który w swoim poście opisał aktualny spawn crasha. Crash jest bardzo dobry, tylko te skrzynki sa takie średnie, nie chodzi mi o itemy w środku tylko o ich respawn. Moze z tymi skrzynkami zróbmy tak jak kiedyś z kontynerem. Moja propozycja jest taka, zeby skrzynki respiły sie w losowych miejscach na mapie oraz zmienić czas respawnu tej skrzynki do 1h i zwiększenie trochę itemow. Dzięki temu osoby będą ciagle w ruchu, bo aktualnie wszystkie wojny są tylko kolo crasha co 20min. Pozdrawiam Listonosz tak wiem konto Reaved, ale Cii
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2017 Zmiany z dnia 11.02.2017: Dodano nowy system namiotów. -> mały namiot - 50 slotów ( szary ) -> zwykły namiot - 100 slotów ( zielony ) -> duży namiot - 250 slotów ( niebieski ) -> militarny namiot - 500 slotów ( czerwony )[!] Aby odróżnić namioty, zostały dodane inne kolory tekstur.[!] Co więcej, po złożeniu namiotu będzie on posiadał taką samą ilość slotów! Przebudowano całkowicie system limitowania pojazdów w bazach. Przebudowano całkowicie zasięg większości broni oraz ich rozrzuty.[!] Wszystko zostało dokładnie już przetestowane i nie powinno być żadnych problemów. Przebudowano całkowicie system zużycia Oleju oraz pojemności baku w pojazdach. Naprawiono błąd z respieniem się pojazdów w powietrzu. Naprawiono błąd z możliwością kontynuowania jazdy mimo braku paliwa. Naprawiono błąd z animacją tankowania, kiedy to inni gracze nie widzieli jej. Naprawiono błąd z nieprawidłowym pokazywaniem otrzymanych obrażeń w hud. Naprawiono błąd z animacją tankowania, kiedy to przed jej zakończeniem można było tankować wielokrotnie. Naprawiono błąd, kiedy to pisząc wiadomość prywatną można było wchodzić w interakcję, np. z chatem globalnym lub lokalnym. Przywrócono Olej jako dodatkowy składnik i urozmaicenie bez spadków FPS. Przywrócono pojazdy prywatne i jednocześnie naprawiono błąd z brakiem możliwości interakcji z nimi, tj. tankowanie. Okienko interakcji z namiotem wyświetla się teraz na poziomie namiotu, a nie w ziemi. 5
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 11 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Może było już pytanie o to, ale zapytam jeszcze raz, dlaczego ograniczenie do 75 FPS ? GET, 11 Lutego 2017 Bo większa ilość powoduje bugi w grze, np. że nie można chodzić podczas strzelania.
Kilonek Opublikowano 11 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 O której jest start. Serwera? A o której Godzinie? GET, 11 Lutego 2017 Serwer cały czas działa. Start oficjalny jutro, bo musimy przetestować te poprawki, które dzisiaj zrobiliśmy.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 11 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Olej strasznie szybko spada i w dodatku spada co 2 jednostki (nie tak jak np. paliwo co 1). Do tego wszystkiego olej może spadać na ujemną wartość (dziś w helce miałem -48 i po chwili -50)
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 11 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 10 minut temu, WielBond napisał: Olej strasznie szybko spada i w dodatku spada co 2 jednostki (nie tak jak np. paliwo co 1). Do tego wszystkiego olej może spadać na ujemną wartość (dziś w helce miałem -48 i po chwili -50) Dodam, że olej nadal jest trudno znaleźć.
Czarn[Y]. Opublikowano 11 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Nie wiem czy tylko ja tam mam ale gdy się respie i klikam 2 clicliem na spadochron to co drugi raz mnie zabija.
beczer Opublikowano 11 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja też tak mam,ale zabija mnie losowo.
NeJtanoFeJkano Opublikowano 12 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 Co się stanie z grupami z bazami ????
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2017 Nic. Wszystkie grupy zostaną zmienione i każdy właściciel do końca miesiąca będzie mógł się zgłosić po bazę. Jeśli się nie zgłosi, to trudno - baza przepadnie.
HurtMechanic Opublikowano 12 Lutego 2017 Zawieszony Opublikowano 12 Lutego 2017 Kiedy ten start bo z tego co wiem miał być wczoraj :C
ZaXi412 Opublikowano 12 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam 1 bug. Gdy wjedziemy do bazy autem, a mamy już limit to wtedy wywala z pojazdu i gdy szybko się do niego wsiądzie to tepa auto i człowieka na miejsce respa tego auta - i można sprawdzić gdzie są respy aut.
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2017 W porządku. Skrócimy do 3 sekund. Serwer powinien się pojawić do tej 12, dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi