Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwer otwarty w wersji BETA!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Zmiany z dnia 09.02.2017:

• Dodano informacje w HUD o aktualnym stanie refreshu itemów.
  • Dodano kolory ostrzegawcze, czyli pomarańczowy oraz czerwony dla coraz niższego stanu paliwa.
  • Zwiększono obrażenia M40A5 z 8000 do 10000.
  • Naprawiono błąd z usuwaniem statystyk przypisanych do konta.
  • Naprawiono błąd z nieprawidłowym usuwaniem kolizji w Crash'ach.
  • Naprawiono błąd z możliwością kontynuowania jazdy mimo braku paliwa.
  • Zastąpiono dźwig w SF innymi obiektami nie bugującymi się.
  • Poprawiono wyświetlanie informacji podczas lootowania Crasha z HeliCrash na Crash.
  • Przebudowano system respawnu pojazdów ( w celach testowych pojazdy "tymczasowe" zostały dodane jako pojazdy zwykłe ).

[ UWAGA! ]

Do czasu oficjalnej wersji, powinniśmy również przebudować panele pomocy pod F3 / F4.

Przypominam także, ze w wersji oficjalnej nastąpi ponowny reset wszystkich statystyk, kont, namiotów itd.

---

Prosimy o dalsze zgłaszanie błędów w tym temacie.

Mamy do Was, drodzy graczy, jeszcze dwa pytana:

1. Czy nadal macie lag przy wchodzeniu do pojazdow?

2. Czy nadal macie lagi przy pojazdach jakichkolwiek?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Lagow przy autach niema, ale 5 sekundowka jest dalej.

Opublikowano

Umieciw czytac? Pisze po raz 3, JAKO SUBLEADER NIE MOGE DODAWAC ANI WYRZUCAC Z, GANGU

Opublikowano
50 minut temu, vladmimx napisał:

Umieciw czytac? Pisze po raz 3, JAKO SUBLEADER NIE MOGE DODAWAC ANI WYRZUCAC Z, GANGU

A ty umiesz myśleć logicznie? Jeżeli nikt zbytnio nie zwrócił uwagę na twoja sugestię, to znaczy, że nie jest ona jakimś szczególnym problemem, bo to, że ty dostałeś sub leadera w grupie i już chcesz dodawać i usuwać ludzi, nie znaczy, że ten problem jest warty jakiejś dużej uwagi. Poza tym, zamiast pisać 3 razy to samo w tym temacie, nie mogłeś po prostu napisać do Nestiego na serwie lub na tsie, aby dowiedzieć się, czy administracja robi coś z tym czy nie? Pomyśl trochę Vadim czasami.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Proponuję poprawić celność LKMów. 

Opublikowano

Napiszę tutaj o tym post, bo dużo graczy narzekało dzisiaj na to. Napisałem do Nestiego, żeby sprawdzili dzisiejszej nocy, czy nie zostały przypadkiem zmienione dwie rzeczy: zasięg niektórych broni i rozrzut tak zwanych "krów". Nesty napisał, że to zostanie sprawdzone, więc czekajcie na info. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Czesc czytając posty innych graczy wpadłem na post Lumcia Gumcia,  który w swoim poście opisał aktualny spawn crasha. Crash jest bardzo dobry,  tylko te skrzynki sa takie średnie,  nie chodzi mi o itemy w środku tylko o ich respawn. Moze z tymi skrzynkami zróbmy tak jak kiedyś z kontynerem. Moja propozycja jest taka, zeby skrzynki respiły sie w losowych miejscach na mapie oraz zmienić czas respawnu tej skrzynki do 1h i zwiększenie trochę itemow. Dzięki temu osoby będą ciagle w ruchu,  bo aktualnie wszystkie wojny są tylko kolo crasha co 20min.  Pozdrawiam Listonosz tak wiem konto Reaved, ale Cii 

• Właściciel
Opublikowano

Zmiany z dnia 11.02.2017:

• Dodano nowy system namiotów.
    -> mały namiot - 50 slotów ( szary )
    -> zwykły namiot - 100 slotów ( zielony )
    -> duży namiot - 250 slotów ( niebieski )
    -> militarny namiot - 500 slotów ( czerwony )
    [!] Aby odróżnić namioty, zostały dodane inne kolory tekstur.
    [!] Co więcej, po złożeniu namiotu będzie on posiadał taką samą ilość slotów!
  • Przebudowano całkowicie system limitowania pojazdów w bazach.
  • Przebudowano całkowicie zasięg większości broni oraz ich rozrzuty.
    [!] Wszystko zostało dokładnie już przetestowane i nie powinno być żadnych problemów.
  • Przebudowano całkowicie system zużycia Oleju oraz pojemności baku w pojazdach.
  • Naprawiono błąd z respieniem się pojazdów w powietrzu.
  • Naprawiono błąd z możliwością kontynuowania jazdy mimo braku paliwa.
  • Naprawiono błąd z animacją tankowania, kiedy to inni gracze nie widzieli jej.
  • Naprawiono błąd z nieprawidłowym pokazywaniem otrzymanych obrażeń w hud.
  • Naprawiono błąd z animacją tankowania, kiedy to przed jej zakończeniem można było tankować wielokrotnie.
  • Naprawiono błąd, kiedy to pisząc wiadomość prywatną można było wchodzić w interakcję, np. z chatem globalnym lub lokalnym.
  • Przywrócono Olej jako dodatkowy składnik i urozmaicenie bez spadków FPS.
  • Przywrócono pojazdy prywatne i jednocześnie naprawiono błąd z brakiem możliwości interakcji z nimi, tj. tankowanie.
  • Okienko interakcji z namiotem wyświetla się teraz na poziomie namiotu, a nie w ziemi.
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może było już pytanie o to, ale zapytam jeszcze raz, dlaczego ograniczenie do 75 FPS ?

GET,
Bo większa ilość powoduje bugi w grze, np. że nie można chodzić podczas strzelania.
Opublikowano

O której jest start. Serwera?

A o której Godzinie?

GET,
Serwer cały czas działa. Start oficjalny jutro, bo musimy przetestować te poprawki, które dzisiaj zrobiliśmy.
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Olej strasznie szybko spada i w dodatku spada co 2 jednostki (nie tak jak np. paliwo co 1). Do tego wszystkiego olej może spadać na ujemną wartość (dziś w helce miałem -48 i po chwili -50)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
10 minut temu, WielBond napisał:

Olej strasznie szybko spada i w dodatku spada co 2 jednostki (nie tak jak np. paliwo co 1). Do tego wszystkiego olej może spadać na ujemną wartość (dziś w helce miałem -48 i po chwili -50)

Dodam, że olej nadal jest trudno znaleźć.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tam mam ale gdy się respie i klikam 2 clicliem na spadochron to co drugi raz mnie zabija.

• Właściciel
Opublikowano

Nic. Wszystkie grupy zostaną zmienione i każdy właściciel do końca miesiąca będzie mógł się zgłosić po bazę. Jeśli się nie zgłosi, to trudno - baza przepadnie.

Opublikowano

Mam 1 bug. Gdy wjedziemy do bazy autem, a mamy już limit to wtedy wywala z pojazdu i gdy szybko się do niego wsiądzie to tepa auto i człowieka na miejsce respa tego auta - i można sprawdzić gdzie są respy aut.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności