BidWild Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Nesty a w oficjalnej wersji serwera dało by się moją baze przepisać na obecną grupę. Bo gram cały czas z nimi a nie chcę aby pieniądze poszły w błoto
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 1 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Nie martwcie się o bazy, zostaną oddane prawowitym właścicielom, wraz z kilkudniowym przedłużeniem. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 No i fajnie.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 Na razie to im więcej zgłosicie błędów tym szybciej je poprawimy i szybciej serwer będzie w wersji oficjalnej. To wszystko od Was zależy teraz. Oczywiście kto najwięcej błędów zgłosi, zostanie również nagrodzony. @majx Skiny będą zmieniane.
Sagan Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 -usunięcie suicide/ dodanie kill -po zgonie spadochron bez potrzeby ekwipowania -więcej lootu na LS Skate - jak dawniej (na szpitalu, na budynkach, kontenerach itp)
Son_Dean Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie wiem czy to błąd czy co ale wczoraj miałem taką sytuację że bronie typu mp7 ,ump zabijały na strzała kilka razy strzelając w typa zabijałem go na strzała chociaż nie trafiałem w głowe. A miał on 12k krwi. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 @Son_Dean Medżik Hedszot.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 HS'y moim zdaniem są fajne (tzn. berreta 1 shot one kill) Podobno M405A (czy jakoś tak) czyli podmianka lee enfielda również ma mały zasięg (mniejszy od M4!), dziś to sprawdzę z wszelkimi broniami i postaram nagrać się filmik pokazujący zasięg ów broni. Natomiast według mnie złym pomysłem było zmienianie starej militarki LV, jak dla mnie było to jedno z najładniejszych lootowisk a teraz ma się takie uczucie jakby była pusta. Dlatego wychodzę z propozycją powrotu starej militarki LV i zamiast tego dodanie nowego lootowiska które posiada bodajże Klixer (gdzieś kiedyś dał propozycje z swoim lootowiskiem, ale za cholerę nie mogę tego znaleźć).
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 @WielBond Szanuję każde Wasze zdanie czy uwagę, ale Twoje niektóre wypowiedzi są po prostu takie, jakbyś zamroził się na 2-3 tygodnie. Przypominam Ci, że odbyliśmy z gronem administracyjnym rozmowę i ustaliliśmy, że: denerwujące jest zakładanie samoczynne spadochronu ( nie protestowałeś! ); trzeba zmienić militarkę w LV, bo "nic się tam nie dzieje, jest nudno, najlepiej przenieść ją w inne miejsce" - tak zrobiliśmy; Omawialiśmy propozycje w wąskim gronie, a teraz są hejty, że jest źle. To się może chłopie zdecyduj??? Przed samym startem serwera też nie protestowałeś. Jak Cię poważnie traktować? Moim zdaniem nowa militarka daje większy drop ( około 100 miejsc ), jest rozbudowana i można na niej dobrze się skampić. Co do komendy /kill to zbyt dużo razy ją wykorzystywaliście, dlatego jest teraz w J ( nie można zbindować ). 21 godzin temu, VetraX napisał: Nie potrzebna ta opcja ze spadochronem. To tylko utrudnia i denerwuje Co chwile się zabijacie, bo "źle mnie spawni". Więc po cholerę co chwile ma dodawać spadochron? Tworzy to tylko niepotrzebne błędy. Jak ktoś już będzie zdecydowany, że prawidłowo się zrespił, to wyekwipuje sobie spadochron. Nie widzę w tym nic złego. Mam pewien jednak pomysł: dodać samoloty w niebie, w których będziemy respić się. Niech będzie napisane, że to jest LV / LS / SF i jak komuś nie podpasuje to znowu "Suicide" naciśnie. --- Co do kwestii pojazdów. Zabieram się teraz za sprawdzanie jeszcze raz respawnów. Jak skończę to myślę, że dzisiaj o 16-17 zresetujemy dayz i wdrożymy pojazdy na testy. 1
Shzafazee Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 - zbyt mała ilość plecaków typu mountain i coyote - za mały zasięg wszystkich shotgunów, proponuje zwiększyć zasięg taki jaki był wcześniej ale zmniejszyć odrobine dmg. - bardzo mała celność "krowy"
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Plecaki idzie spokojnie znaleźć, a jest ich mniej bo było ich zdecydowanie za dużo (zwłaszcza mountain'ów)- jak dla mnie w tej chwili jest dobrze. Kolejny błąd- W namiotach jest "installed parts" (a domyślam się, że ma to być tylko w pojazdach)
KRVPSKI Opublikowano 2 Lutego 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie wiem czy tylko mi nie działają w ogóle bloodbagi, kolega wczoraj miał 1k krwi i nie mógł go użyć.
Krystek Opublikowano 2 Lutego 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 2 Lutego 2017 No po coś to spotkanie Moderacji MTA i Administracji na TS3 było, prawda? Tam rozmawialiśmy i albo coś zatwierdzaliśmy, albo nie. Więc albo byłeś obecny z nami, albo w innym "świecie". W każdy razie, @Nesty ten pomysł z samolotem, jest przekozacki i jestem jak najbardziej za tym, aby ten pomysł wdrożyć w życie! 1
Speed60 Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Ten serwer charakteryzował się przede wszystkim możliwością zagrania z "nieczystym" gta3.img. Gram na sewerze RP, gdzie te podmianki są mi po prostu potrzebne, a teraz możliwość wejścia na serwer DayZ została przez to zablokowana. Mam rozumieć, że więcej niestety nie przyjdzie mi zagrać na Waszym serwerze? 1
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 2 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Błąd z plecakami, czasami zamiast wisieć na plecach to mamy je na lewym barku. + jeden bug zgłoszony jeszcze do heisena. + Czasami jak się logujesz, to pojawiasz się ze złamaną nogą, mimo, że wychodzisz w pełni zdrowy. + Po kilku relogach statystyki się zerują. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Uzillo
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Nie "protestowałem", ale nie oznacza to, że byłem 100% "na tak", byłem co do tego pomysłu neutralny i tyle. Zmieniłem zdanie, wielka rzecz [chyba, że człowiek nie może tak zrobić, prawda? ] "e) Militarny loot w SF został poprawiony, co za tym idzie nie powinna być już możliwość wchodzenia do budynków / w tekstury." -Niestety nie, na tym filmiku można zobaczyć jak pewien gracz jest w budynku i po chwili pojawia się za mną i zabija mnie. Od około 14 sekundy:
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 Dzięki za info @WielBond - Heisen jeszcze dzisiaj powinien to poprawić.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 To niezła ściana.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Na medyku jak się schowasz za skrzynkami z których pobieramy itemy to Cię nie widać i możesz śmiało strzelać w przeciwników.
Właściciel GET Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lutego 2017 AD 1. Jakiego ekwipunku? AD 2. Nie, bo spamowaliście komendą /kill i zapychaliście nią serwer. Więc albo zostaje pod J albo ograniczamy używania /kill do 30s. AD 3. Później będzie.
Rekomendowane odpowiedzi