Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Rozumiem Twoje sfrustrowanie, ale zrozum też i moje. Nie śpię od dobrych 24h, a Ty mi tylko siekę robisz z mózgu. Nie mogliśmy przewidzieć pewnych rzeczy. Zawsze jest tak, że coś wypada i nie zawsze możemy pewnych rzeczy przewidzieć. 5
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Banda kiboli, tylko tak można nazwać tych głupków którzy ciągle atakują "kiedy serwer" będzie, to będzie! Na dwór! Z rodzicami posiedźcie! Ja tam mam w dupie kiedy będzie, bo i tak sobie nie pogram bo zabiłem kompa, ale wasze zachowanie jest żałosne i zabawne wręcz. Ogarnijta się ludzie... A jak nie chce wam się odchodzić od ekranu to idźcie na cba i obejrzyjcie sobie Pitbull: Nowe Porządki, albo Jurassic World.
Coke Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 31 Stycznia 2017 Miko a ty co może nie pytasz sie ciagle na grupie kiedy bedzie fg co ????? sam jestes kibolem i sam sobie ogladaj na CBA jakies gowno
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nesty już napisał że serwer będzie dzisiaj więc spokojnie, wszelkie spory załatwiajcie sobie w wiadomosciach prywatnych poprzez forum nikt nie ma ochoty czytania waszych problemow, dział nie jest do tego 3
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) 58 minut temu, Coke napisał: Miko a ty co może nie pytasz sie ciagle na grupie kiedy bedzie fg co ????? sam jestes kibolem i sam sobie ogladaj na CBA jakies gowno A czy ja sie pytam? Ani razu się nie spytałem. A nazwałem was po imieniu. Widać że nie wychowany jesteś Popo. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Mik0DCI
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Przede wszystkim na przyszłość informacja! Sprawy prywatne, prywatne spory, wykłócania się i wszelkie prywatne kwestie załatwiajcie na PW! Koniec z bezsensownym pisaniem w tematach w których ważna jest przejrzystość i czytelność informacji. 4
VaDiMx Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 może chociaż info że się przesunie?
KRVPSKI Opublikowano 31 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 1 minutę temu, vladmimx napisał: może chociaż info że się przesunie? Czytaj uważnie. 10 godzin temu, Nesty napisał: Jeśli się coś przedłuży o pół godziny, zostaniecie poinformowani. 1
VaDiMx Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 CZytam uważnie ale ty chyba nie, Gdzie napisali że jednak się przesunie? bo tam jest jeśli się przedłuży zostaniecie poinformowani, gdzie widzisz takową informację? 3
Asdwq Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Może nie mają czasu żeby napisac , bo muszą coś szybko dokończyć . Czekajcie ze spokojem , bo dzisiaj otwarcie jest pewne . Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Asdwq
VaDiMx Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wielbond polubił mi post, znaczy że jest na forum więc może poinformować
Asdwq Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Miałem to napisać , lecz stwierdziłem że napisze coś mądrzejszego
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Okazuje się, że powstało kilka drobnych błędów przy czyszczeniu kodu. Już to naprawiamy. Naprawdę nie ma powodu do paniki. 2
zapala Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) no to kiedy bedzie wyrobicie sie do 18 Edytowane 31 Stycznia 2017 przez zapala
RTommyCZ Opublikowano 31 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ale wy płaczecie xDD Polecam za ten czas jak naprawią inne gierki a nie co minute odświeżać strone Fragujemy i MTA 1
Vixiu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 o której będzie serwer czynny??
Shizov Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Następny, który nie rozumie. Brak mi słów do Was ludzie serio. Zadajcie sobie pytanie czy Wy jesteście ludźmi. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Shizov 3
PogromcaKislu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) 10 stron w temacie, który powinien zajmować maksymalnie 3 ... nosz kurwa mać ludzie, cierpliwości i szacunku do administracji, że w ogóle wam daje jakiekolwiek informacje o pracach na serwerze, a nie ciągle tylko ból dupy że serwer miał być wcześniej. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez PogromcaKislu
Argonather Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 16 minut temu, Nesty napisał: Okazuje się, że powstało kilka drobnych błędów przy czyszczeniu kodu. Już to naprawiamy. Naprawdę nie ma powodu do paniki. typowe 2
Rekomendowane odpowiedzi