Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Rozumiem Twoje sfrustrowanie, ale zrozum też i moje. Nie śpię od dobrych 24h, a Ty mi tylko siekę robisz z mózgu. Nie mogliśmy przewidzieć pewnych rzeczy. Zawsze jest tak, że coś wypada i nie zawsze możemy pewnych rzeczy przewidzieć.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Banda kiboli, tylko tak można nazwać tych głupków którzy ciągle atakują "kiedy serwer" będzie, to będzie! Na dwór! Z rodzicami posiedźcie! 

Ja tam mam w dupie kiedy będzie, bo i tak sobie nie pogram bo zabiłem kompa, ale wasze zachowanie jest żałosne i zabawne wręcz. Ogarnijta się ludzie... A jak nie chce wam się odchodzić od ekranu to idźcie na cba i obejrzyjcie sobie Pitbull: Nowe Porządki, albo Jurassic World. 

Opublikowano

Miko a ty co może nie pytasz sie ciagle na grupie kiedy bedzie fg co ????? sam jestes kibolem i sam sobie ogladaj na CBA jakies gowno 

Opublikowano

Nesty już napisał że serwer będzie dzisiaj więc spokojnie, wszelkie spory załatwiajcie sobie w wiadomosciach prywatnych poprzez forum nikt nie ma ochoty czytania waszych problemow, dział nie jest do tego :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Coke napisał:

Miko a ty co może nie pytasz sie ciagle na grupie kiedy bedzie fg co ????? sam jestes kibolem i sam sobie ogladaj na CBA jakies gowno 

A czy ja sie pytam? Ani razu się nie spytałem. A nazwałem was po imieniu. Widać że nie wychowany jesteś Popo.

Edytowane przez Mik0DCI
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przede wszystkim na przyszłość informacja!

Sprawy prywatne, prywatne spory, wykłócania się i wszelkie prywatne kwestie załatwiajcie na PW!

Koniec z bezsensownym pisaniem w tematach w których ważna jest przejrzystość i czytelność informacji.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
1 minutę temu, vladmimx napisał:

może chociaż info że się przesunie? :X

Czytaj uważnie. 

10 godzin temu, Nesty napisał:

Jeśli się coś przedłuży o pół godziny, zostaniecie poinformowani.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

CZytam uważnie ale ty chyba nie, Gdzie napisali że jednak się przesunie? bo tam jest jeśli się przedłuży zostaniecie poinformowani, gdzie widzisz takową informację?

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Może nie mają czasu żeby napisac , bo muszą coś szybko dokończyć . Czekajcie ze spokojem , bo dzisiaj otwarcie jest pewne . ;)

Edytowane przez Asdwq
Opublikowano

Wielbond polubił mi post, znaczy że jest na forum więc może poinformować :)

• Właściciel
Opublikowano

Okazuje się, że powstało kilka drobnych błędów przy czyszczeniu kodu. Już to naprawiamy. Naprawdę nie ma powodu do paniki.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

no to kiedy bedzie wyrobicie sie  do 18

Edytowane przez zapala
Opublikowano

Ale wy płaczecie xDD Polecam za ten czas jak naprawią inne gierki a nie co minute odświeżać strone Fragujemy i MTA :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Następny, który nie rozumie. Brak mi słów do Was ludzie serio. Zadajcie sobie pytanie czy Wy jesteście ludźmi.

Edytowane przez Shizov
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

10 stron w temacie, który powinien zajmować maksymalnie 3 ... nosz kurwa mać ludzie, cierpliwości i szacunku do administracji, że w ogóle wam daje jakiekolwiek informacje o pracach na serwerze, a nie ciągle tylko ból dupy że serwer miał być wcześniej. 

Edytowane przez PogromcaKislu
Opublikowano
16 minut temu, Nesty napisał:

Okazuje się, że powstało kilka drobnych błędów przy czyszczeniu kodu. Już to naprawiamy. Naprawdę nie ma powodu do paniki.

typowe :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności