Shzafazee Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 No ludzie. Serwier miał być o 12. Chociaż dajcie info kiedy będziecie ...
Coke Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 30 Stycznia 2017 To nieźle już prawie godzina spóźnienia
HurtMechanic Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 30 Stycznia 2017 To jest kurwa dramat co tu sie dzieje gdyby Szanowna Administracja podała jedną konkretna date i godzine startu nie było by tego spamu pytan kiedy start ale lepiej walić w chuja od piątku nawet teraz gdy Nesty napisał że przedłuży o 30 min to ciągnie sie to już prawie godzine
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Proszę moderatora lub administracje o zamknięcie tego tematu.
Shzafazee Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 2 minutes ago, Coke said: To nieźle już prawie godzina spóźnienia godzina ? start miał być o 12
Coke Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nieee Nesty pisał ze o 18:30 albo 19 a jest 19:43
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Uff, 259 spawnów skończone... Po 3 dniach... Heisen nadal bawi się w nowy system crash'ów, a ja zaraz zabieram się za reinstalację serwera i wgrywanie plików... 6
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Serwer jest cały czas konfigurowany. Mogę zdradzić, że taka będzie muzyka podczas logowania: http://www111.zippyshare.com/v/eZb4DREI/file.html 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wszystkie pliki zostały przeniesione. Serwer jest cały czas dokańczany. Kolejne spoilery: Zgodnie z Waszymi sugestiami dot. M4A4, postanowiliśmy zamienić na M4A1-Silenced ( o tak, tego brakowało! ). Zoptymalizowaliśmy i dostosowaliśmy HUD w całości do każdej rozdzielczości. Mamy też dobrą informację dla osób, które narzekały na Dodo, mianowicie: -> Dodo nie będzie już takie pancerne i dzikie jak dotychczas, co zakończy szał zabijania graczy; -> W związku z tym, nie będzie ograniczeń w przyklejaniu się graczy do Dodo; 5
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 OFICJALNA INFORMACJA! Serwer został uporządkowany, ale pozostało jeszcze wdrożyć drobne poprawki. Oficjalny start przewidywany jest na dzisiaj na godzinę 17:30 by dać wszystkim równy dostęp. Jeśli się coś przedłuży o pół godziny, zostaniecie poinformowani. Pozdrawiamy, FGTeam A teraz idę spać... 9
Coke Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 31 Stycznia 2017 No nareszcie cos konkretnego a nie caly czas przekladanie i przekladanie
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) tak niby dopracowywanie ale Nesty po co tak w chuja graczy walisz ? Ciągle przedłużasz i ciągle twierdzisz iż to jest w końcu to " oficjalne otwarcie " powiedz lepiej ze go skończysz za rok bo to głupie pierdolenie nie jest przyjemne dla graczy, od wczoraj zauwazyłem 5 innych godzin OFICJALNEGO OTWARCIA Edytowane 31 Stycznia 2017 przez #THC 5
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Myślałem, że jesteś mądrzejszy, a tu dupa.
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nie wiem w jakim aspekcie reasumujesz swoją wypowiedź , sam przyznaj bo oboje wiemy że mam racje , nie lepiej podać jedną datę niż 5 innych ? Dla Ciebie się to wydaje bo to ty jestes włascicielem bo to ty go stworzyles i to ty bedziesz o nim decydować. Spójrz na to z naszej perspektywy, z perspektywy graczy , od dłuższego czasu czekamy aż serwer w końcu " wystartuje " wiele osób pewnie przed startem juz była przed komputerami przygotowana żeby sobie pograc a tutaj kolejne przesuniecie , Nie lepiej podać np datę późniejszą o 2 dni i gdyby udało skończyć się wczesniej oraz potem wstawić komunikat ze serwer zostal ukonczony wczesniej niz bylo to przewidywane, moim zdaniem taka informacja w bardziej pozytywny sposob dotarla by do graczy. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wszystko jest już zrobione, ale trzeba pewne rzeczy poprawić drobne. Podałem oficjalną godzinę. Może się przedłużyć o pół godziny, w czym Ty masz chłopie problem?
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 w tym że oficjalną godzinę już podajesz 3 dzień i około 5-6 raz 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jak dorośniesz to porozmawiamy.
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Mój, twój wiek nie ma tutaj na nic wpływu kolego, skoro wspomniałes oraz sądzisz że z naszej 2-jki tylko ty jestes dorosły i dojrzały do dlaczego nie potrafisz dotrzymac slowa co chwile zmieniasz zdanie jak taki niezdecydowany nastolatek, w sumie nie mam ochoty prowadzić z tobą korespondencji w ten sposob i w takich okolicznosciach, cierpliwie jak do tej pory poczekam na start serwera, powodzenia zeby wszystklo wyszlo jak powinno Edytowane 31 Stycznia 2017 przez #THC 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2017 Słuchaj, nie spałem dobre 24h, bo dla takich niewdzięcznych dzieciaczków jak Ty zapierdalam. Okaż szacunek. Nie spodziewaliśmy się z Heisen'em, że niestety będzie to trzeba przełożyć o 2 dni - wielka tragedia. Dopiero co nas broniłeś, a teraz sfrustrowany jesteś. Naprawdę to jest bardziej żałosne niż moje przekładanie. Dlatego dorośnij, bo teksty: 1 minutę temu, #THC napisał: co chwile zmieniasz zdanie jak taki niezdecydowany nastolatek, to sobie możesz mówić do swoich kolegów.
[t]hc_< Opublikowano 31 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Prawda boli ? Nie sfrustrowany wręcz przeciwnie, bardzo dobrze że wkładacie tyle wysiłku w serwer oraz poswiecasz na jego rozwój dużo czasu, lecz nie w tym rzecz chyba się Nesty nie zrozumielismy , wspomniałem o tym że od 3 dni przekladacie start , rownie dobrze mogliscie napisac cos typu " serwer wystartuje w okersie 3 dni " to by zmienilo postac rzeczy bo zauwaz ze teraz sam kontynuujesz ta bezsensowna sprzeczkę na której mi zupełnie nie zależy, jak już wspomniałem upomniałem się tylko o godziny startu ze zamiast jednej konkretnej jest wiele przewydiwanych i to nie do konca w pozytywny sposob wplywa na graczy 1
Rekomendowane odpowiedzi