Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest kurwa dramat co tu sie dzieje gdyby Szanowna Administracja podała jedną konkretna date i godzine startu nie było by tego spamu pytan kiedy start ale lepiej walić w chuja od piątku nawet teraz gdy  Nesty napisał że przedłuży o 30 min to ciągnie sie to już prawie godzine :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proszę moderatora lub administracje o zamknięcie tego tematu.

• Właściciel
Opublikowano

Uff, 259 spawnów skończone... Po 3 dniach... Heisen nadal bawi się w nowy system crash'ów, a ja zaraz zabieram się za reinstalację serwera i wgrywanie plików...

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Właściciel
Opublikowano

Wszystkie pliki zostały przeniesione. Serwer jest cały czas dokańczany.

Kolejne spoilery: 

• Zgodnie z Waszymi sugestiami dot. M4A4, postanowiliśmy zamienić na M4A1-Silenced ( o tak, tego brakowało! ).
  • Zoptymalizowaliśmy i dostosowaliśmy HUD w całości do każdej rozdzielczości. 
  • Mamy też dobrą informację dla osób, które narzekały na Dodo, mianowicie:
    -> Dodo nie będzie już takie pancerne i dzikie jak dotychczas, co zakończy szał zabijania graczy;
    -> W związku z tym, nie będzie ograniczeń w przyklejaniu się graczy do Dodo;
  • Ustrzel fraga! (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

OFICJALNA INFORMACJA!

Serwer został uporządkowany, ale pozostało jeszcze wdrożyć drobne poprawki.

Oficjalny start przewidywany jest na dzisiaj na godzinę 17:30 by dać wszystkim równy dostęp.

Jeśli się coś przedłuży o pół godziny, zostaniecie poinformowani.

Pozdrawiamy,

FGTeam

A teraz idę spać...

• Ustrzel fraga! (+) 9
Opublikowano (edytowane)

tak niby dopracowywanie ale Nesty po co tak w chuja graczy walisz ? Ciągle przedłużasz i ciągle twierdzisz iż to jest w końcu to " oficjalne otwarcie " powiedz lepiej ze go skończysz za rok bo to głupie pierdolenie nie jest przyjemne dla graczy, od wczoraj zauwazyłem 5 innych godzin OFICJALNEGO OTWARCIA

Edytowane przez #THC
  • Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Nie wiem w jakim aspekcie reasumujesz swoją wypowiedź , sam przyznaj bo oboje wiemy że mam racje , nie lepiej podać jedną datę niż 5 innych ? Dla Ciebie się to wydaje bo to ty jestes włascicielem bo to ty go stworzyles i to ty bedziesz o nim decydować. Spójrz na to z naszej perspektywy, z perspektywy graczy , od dłuższego czasu czekamy aż serwer w końcu " wystartuje " wiele osób pewnie przed startem juz była przed komputerami przygotowana żeby sobie pograc a tutaj kolejne przesuniecie , Nie lepiej podać np datę późniejszą o 2 dni i gdyby udało skończyć się wczesniej oraz potem wstawić komunikat ze serwer zostal ukonczony wczesniej niz bylo to przewidywane, moim zdaniem taka informacja w bardziej pozytywny sposob dotarla by do graczy. Pozdrawiam :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wszystko jest już zrobione, ale trzeba pewne rzeczy poprawić drobne. Podałem oficjalną godzinę. Może się przedłużyć o pół godziny, w czym Ty masz chłopie problem?

Opublikowano (edytowane)

Mój, twój wiek nie ma tutaj na nic wpływu kolego, skoro wspomniałes  oraz sądzisz że z naszej 2-jki tylko ty jestes dorosły i dojrzały do dlaczego nie potrafisz dotrzymac slowa co chwile zmieniasz zdanie jak taki niezdecydowany nastolatek, w sumie nie mam ochoty prowadzić z tobą korespondencji w ten sposob i w takich okolicznosciach, cierpliwie jak do tej pory poczekam na start serwera, powodzenia zeby wszystklo wyszlo jak powinno :)

Edytowane przez #THC
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Słuchaj, nie spałem dobre 24h, bo dla takich niewdzięcznych dzieciaczków jak Ty zapierdalam. Okaż szacunek. Nie spodziewaliśmy się z Heisen'em, że niestety będzie to trzeba przełożyć o 2 dni - wielka tragedia. Dopiero co nas broniłeś, a teraz sfrustrowany jesteś. Naprawdę to jest bardziej żałosne niż moje przekładanie. Dlatego dorośnij, bo teksty: 

1 minutę temu, #THC napisał:

co chwile zmieniasz zdanie jak taki niezdecydowany nastolatek,

to sobie możesz mówić do swoich kolegów.

Opublikowano

Prawda boli ? Nie sfrustrowany wręcz przeciwnie, bardzo dobrze że wkładacie tyle wysiłku w serwer oraz poswiecasz  na jego rozwój dużo czasu, lecz nie w tym rzecz chyba się Nesty nie zrozumielismy , wspomniałem o tym że od 3 dni przekladacie start , rownie dobrze mogliscie napisac cos typu " serwer wystartuje w okersie 3 dni " to by zmienilo postac rzeczy bo zauwaz ze teraz sam kontynuujesz ta bezsensowna sprzeczkę na której mi zupełnie nie zależy, jak już wspomniałem upomniałem się tylko o godziny startu ze zamiast jednej konkretnej jest wiele przewydiwanych i to nie do konca w pozytywny sposob wplywa na graczy 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności