Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładacie jakieś fake konta, bo nie macie odwagi czegoś napisać ze swojego normalnego? A no tak. Bo na prawdziwych kontach, każdy liże jak może, ale z innego już można popyskować. Generalnie rzecz ujmując, jak już Nesty napisał, to są dorośli i mają gdzieś czy wy macie ferie, czy nie macie, czy musicie gdzieś wyjechać itd. "Kurwa, bo już mam koniec ferii i chciałbym chwilę pograć" Nikt specjalnie nie rzuci wszystkiego bo Ty masz koniec ferii, czy musisz koniecznie zagrać bo jutro jedziesz w góry czy hugo wie co jeszcze. Dajcie im skończyć i tyle. Będzie to będzie. Tak jak @Shizov pisze, wyjdźcie na dwór, cokolwiek. Macie co niektórzy ferie, to korzystajcie a nie przed kompem i odświeżać topic z myślą że zaraz serwer. Trochę cierpliwości.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja jak jusz szybciej pisałe , z pszyrki uciekłem ,  zeby grac!!!!

Gdzie som auta?!!?

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Będzie dzisiaj ale: 

- zaspalismy z Heisenem ( poszedłem spać o 8 );

- pozostało dokończyć respy nowe oraz nowy sys. crashów i uporządkować kod;

@HurtMechanic żebyś Ty coś zrobił dla tego serwera poza ciągłym byciem wulgarnym szkodnikiem.

• Właściciel
Opublikowano

Robimy serwer dla Was. To, że oprócz przepisania serwera od nowa żeśmy zdecydowali się tydzień temu na zrobienie nowej edycji to powinieneś docenić. Cały czas siedzimy po 12 nawet często więcej godzin żeby to wszystko dopracować. Więc jedyną osobą, która wali w chuja to Ty. Pokaż swoją klasę i inteligencję.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Po chuj kurwa setki postów " kiedy będzie serwer " skoro kurwa jest widocznie napisane że dzisiaj gdy dokończą, 

Potem znowu będzie płacz ze bugi, że lagi więc dajcie im skończyć.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności