Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Gasiuu napisał:

Bez sensu caly czas tak przekładać, weź wyznacz jedną godzine np 20-21 żeby sie z wszystkim wyrobić a nie cały czas przesuwać..

Przecież napisał, że przesuwa o pół godziny. Czego nie rozumiesz?

• Właściciel
Opublikowano

Co chwilę dopracowujemy różne szczegóły.

Mogę zdradzić Wam, że tak to długo trwa, bo nowy system respów jest bardzo starannie opracowywany.

Jest ogromna różnica w respach i zagęszczeniu. W LS co chwile znajdziecie pojazdy tak jak w LV, w SF już mniej, ale za to w tym ostatnim mieście będzie najwięcej publicznych pojazdów.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Nesty napisał:

Już naprawdę nie będę komentował niektórych zbędnych postów, bo to pokazuje Wasz poziom. 

Jedno mogę powiedzieć: właśnie wchodzi nowy system crashy, bardziej uproszczony i ciekawszy ( heisen ), a ja dopieszczam dalej respy pojazdów... 

Myślę, że dzisiaj o 18:30 wyrobimy się raczej.

50 minut temu, Nesty napisał:

Przesunięte o pół godziny. Skończyłem właśnie pojazdy publiczne.

Szukanie nie boli.

Edytowane przez Razor3k
Opublikowano

Miało na początku być  o 18 potem powiedział że 18:30 więc się zapytałem co się dzieje , ale od razu tacy jak ty nie mogą napisać że o 19 tylko

jakieś insynuacje że jestem debilem czy coś

Opublikowano
20 minut temu, Nexy napisał:

Nesty Bogiem, fragujemy nałogiem. Szkoda że sobie dzisiaj nie zagram na becie.  Ale serwer będzie najpewno nadal najlepszy w mta 

Są lepsze serwery (czyt. zagraniczne) :)

Może być najlepszy, ale na polskiej scenie - jak będzie, sami zobaczymy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Dnia 24.01.2017 o 10:52, Nesty napisał:

b) Nowe bronie, np. M249 czy M4A4.

Mam nadzieje że zdajecie sobie sprawę z tego, że taki twór jak m4a4 nie istnieje

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proszę ogarnijcie sie  dzieci.Nie spamujcie w temacie tylko czekajcie na info od Nesta i gramy.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Boże, czekajcie myślicie, że administracja się teraz opierdala? Pracują, żeby jak najszczybciej serwer stanął na nogi.. pisząc kiedy nie poprawiasz sytuacji.

Opublikowano

rozumiem to ze pracują i starają sie jak najlepiej, zeby ten serwer wyglądał, ale zmienianie co godzine innej daty otwarcia nie jest fajne ;/

Opublikowano

Nie lizu lizu, tylko bo gram trochę na tym serwie i pare razy serwer był wyłączony na parę dni i zawsze to samo kiedy 20 pytań i pretensji co nic nie wnoszą.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności