Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli Cie to nie interesuje to nie wiem co ty tu jeszcze robisz  ?

Idź mamie pomóc ubijać kotlety na obiad 

Edytowane przez NeJtanoFeJkano
Opublikowano
3 minuty temu, NeJtanoFeJkano napisał:

Jeśli Cie to nie interesuje to nie wiem co ty tu jeszcze robisz  ?

Idź mamie pomóc ubijać kotlety na obiad 

Weź się tutaj gosciu nie napinaj jak plandeka na żuku, co ty chcesz tutaj osiągnąć swoim szczeniackim zachowaniem,

Wyjdź z gimnazjum a potem się udzielaj bo aktualnie zamiast się przypodobać się osmieszasz 

Opublikowano
1 minutę temu, #THC napisał:

Weź się tutaj gosciu nie napinaj jak plandeka na żuku, co ty chcesz tutaj osiągnąć swoim szczeniackim zachowaniem,

Wyjdź z gimnazjum a potem się udzielaj bo aktualnie zamiast się przypodobać się osmieszasz 

W sumie wole się ośmieszać niż komuś lizać dupę żeby się przypodobać 

Opublikowano
Teraz, NeJtanoFeJkano napisał:

uswiadomienie komus iż spamowanie co chwile tego typu postami jest tzw. " lizanem dupy " , podziwiam twój tok myslenia oraz wysoki poziom intelektualny 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Teraz, #THC napisał:

uswiadomienie komus iż spamowanie co chwile tego typu postami jest tzw. " lizanem dupy " , podziwiam twój tok myslenia oraz wysoki poziom intelektualny 

A poprosiłbym o screana że w jakimś 2 poście napisałem 'lizać dupe' 
pw wyślij albo nawet tutaj i pochwał się że masz rację.

Opublikowano
5 minut temu, NeJtanoFeJkano napisał:

Sposób w który składasz zdania jest kompletnie nie czytelny. nie do końca wiadomo co masz na mysli więc proszę bardzo cytaty twojej wypowiedzi, dziekuje nie mam zamiaru kontynuować dyskusji z dzieciakiem, jesli masz jaki kolwiek problem co do mojej osoby bardzo prosze to zemna wyjasnic za pomoc teamspeak3 :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano
Teraz, #THC napisał:

Sposób w który składasz zdania jest kompletnie nie czytelny. nie do końca wiadomo co masz na mysli więc proszę bardzo cytaty twojej wypowiedzi, dziekuje nie mam zamiaru kontynuować dyskusji z dzieciakiem, jesli masz jaki kolwiek problem co do mojej osoby bardzo prosze to zemna wyjasnic za pomoc teamspeak3 :)

Jest nie czytelny ale jakoś przeczytałeś 

Opublikowano

W tym momencie to oboje nie świecicie inteligencją. Bo ten syf który robicie, możecie załatwić na PW a nie tutaj. To co piszecie, nic merytorycznego do tematu nie wnosi.

Opublikowano

Krystek gdybys nie zauważył dałem tutaj użytkownikowi do zrozumienia że może to załatwić poprzez ts, lecz chyba odwaga mu nie pozwala :)

z mojej strony na tyle: )

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Każda osoba nie wnosząca nic wartościowego w swojej wypowiedzi w tym temacie powinna zostać ukarana na forum.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

Już naprawdę nie będę komentował niektórych zbędnych postów, bo to pokazuje Wasz poziom. 

Jedno mogę powiedzieć: właśnie wchodzi nowy system crashy, bardziej uproszczony i ciekawszy ( heisen ), a ja dopieszczam dalej respy pojazdów... 

Myślę, że dzisiaj o 18:30 wyrobimy się raczej.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Bez sensu caly czas tak przekładać, weź wyznacz jedną godzine np 20-21 żeby sie z wszystkim wyrobić a nie cały czas przesuwać..

• Ustrzel fraga! (+) 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności