NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli Cie to nie interesuje to nie wiem co ty tu jeszcze robisz ? Idź mamie pomóc ubijać kotlety na obiad Edytowane 30 Stycznia 2017 przez NeJtanoFeJkano
[t]hc_< Opublikowano 30 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 3 minuty temu, NeJtanoFeJkano napisał: Jeśli Cie to nie interesuje to nie wiem co ty tu jeszcze robisz ? Idź mamie pomóc ubijać kotlety na obiad Weź się tutaj gosciu nie napinaj jak plandeka na żuku, co ty chcesz tutaj osiągnąć swoim szczeniackim zachowaniem, Wyjdź z gimnazjum a potem się udzielaj bo aktualnie zamiast się przypodobać się osmieszasz
NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 1 minutę temu, #THC napisał: Weź się tutaj gosciu nie napinaj jak plandeka na żuku, co ty chcesz tutaj osiągnąć swoim szczeniackim zachowaniem, Wyjdź z gimnazjum a potem się udzielaj bo aktualnie zamiast się przypodobać się osmieszasz W sumie wole się ośmieszać niż komuś lizać dupę żeby się przypodobać
[t]hc_< Opublikowano 30 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Teraz, NeJtanoFeJkano napisał: W sumie wole się ośmieszać niż komuś lizać dupę żeby się przypodobać uswiadomienie komus iż spamowanie co chwile tego typu postami jest tzw. " lizanem dupy " , podziwiam twój tok myslenia oraz wysoki poziom intelektualny 1
NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Teraz, #THC napisał: uswiadomienie komus iż spamowanie co chwile tego typu postami jest tzw. " lizanem dupy " , podziwiam twój tok myslenia oraz wysoki poziom intelektualny A poprosiłbym o screana że w jakimś 2 poście napisałem 'lizać dupe' pw wyślij albo nawet tutaj i pochwał się że masz rację.
[t]hc_< Opublikowano 30 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 5 minut temu, NeJtanoFeJkano napisał: W sumie wole się ośmieszać niż komuś lizać dupę żeby się przypodobać Sposób w który składasz zdania jest kompletnie nie czytelny. nie do końca wiadomo co masz na mysli więc proszę bardzo cytaty twojej wypowiedzi, dziekuje nie mam zamiaru kontynuować dyskusji z dzieciakiem, jesli masz jaki kolwiek problem co do mojej osoby bardzo prosze to zemna wyjasnic za pomoc teamspeak3 3
NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Teraz, #THC napisał: Sposób w który składasz zdania jest kompletnie nie czytelny. nie do końca wiadomo co masz na mysli więc proszę bardzo cytaty twojej wypowiedzi, dziekuje nie mam zamiaru kontynuować dyskusji z dzieciakiem, jesli masz jaki kolwiek problem co do mojej osoby bardzo prosze to zemna wyjasnic za pomoc teamspeak3 Jest nie czytelny ale jakoś przeczytałeś
Krystek Opublikowano 30 Stycznia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 30 Stycznia 2017 W tym momencie to oboje nie świecicie inteligencją. Bo ten syf który robicie, możecie załatwić na PW a nie tutaj. To co piszecie, nic merytorycznego do tematu nie wnosi.
[t]hc_< Opublikowano 30 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Krystek gdybys nie zauważył dałem tutaj użytkownikowi do zrozumienia że może to załatwić poprzez ts, lecz chyba odwaga mu nie pozwala z mojej strony na tyle: ) 3
NeJtanoFeJkano Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Drogi użytkowniku xd a powiedz mi gdzie ty podałeś ip do ts hmm ??
Reaved Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 A weź Ty już spierdalaj 1
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Każda osoba nie wnosząca nic wartościowego w swojej wypowiedzi w tym temacie powinna zostać ukarana na forum. 5
Żywy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Wykluczony Opublikowano 30 Stycznia 2017 Każdy został odpowiednio ukarany. 6
Listonosz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Gdzie som auta?!?! @Nesty :c Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Listonosz Minus :c 2
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Już naprawdę nie będę komentował niektórych zbędnych postów, bo to pokazuje Wasz poziom. Jedno mogę powiedzieć: właśnie wchodzi nowy system crashy, bardziej uproszczony i ciekawszy ( heisen ), a ja dopieszczam dalej respy pojazdów... Myślę, że dzisiaj o 18:30 wyrobimy się raczej. 5
Big K [KK] Opublikowano 30 Stycznia 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 30 Stycznia 2017 Żeś zapodał
zapala Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 zbliża się 18 czy adminie sie wyrobisz
Son_Dean Opublikowano 30 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2017 18:00 czekamy z niecierpliwością
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Przesunięte o pół godziny. Skończyłem właśnie pojazdy publiczne. 1
Gasiu Opublikowano 30 Stycznia 2017 Donator Opublikowano 30 Stycznia 2017 Bez sensu caly czas tak przekładać, weź wyznacz jedną godzine np 20-21 żeby sie z wszystkim wyrobić a nie cały czas przesuwać.. 3
Rekomendowane odpowiedzi