Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano
24 minuty temu, Listonosz napisał:

Skoro i tak będzie wielki reset, wiec bazy były bezużyteczne...

Czytałeś regulamin usług? 

24 minuty temu, Listonosz napisał:

Moim zdaniem, bazy powinny zostać przedłużone o 10 dni

Pod warunkiem, że pokryjesz koszt w wysokości 200 PLN. Za każdym razem przedłużaliśmy usługi dwukrotnie więcej niż powinniśmy.

Tym razem nie zdecydujemy się na przedłużenie usług. Jeśli ktoś chce przedłużyć bazę, to będzie miał do tego okazję teraz.

Możemy przedłużyć bazy o 2 dni, ponieważ tyle serwer był niedostępny, ale i tak już zrekompensowaliśmy to, przedłużając bazy 2 tygodnie temu o 5 dni.

8 minut temu, PCdordan napisał:

super.... biorąc pod uwagę to że niektórzy mają jutro szkołę to daje ogromną przewagę innym bazą ....

My jesteśmy poważnymi ludźmi. Nie obchodzi nas to, ile macie lat, czy macie ferie i co robicie o tej a nie innej godzinie.

Jedno jest pewne: reset pojazdu będzie później, bo być może pojawią się istotne błędy, które będzie trzeba załatać od razu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Mam pytanie, a jezeli jakis gracz stworzy sobie moja grupe to czy moge napisac forum skarge na tego gracza?

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz :D

Opublikowano

12 wybiła iksde

Opublikowano

Ogarnijcie sie ludzie , nie zesrajcie się że tak powiem jak nie będzie o 12 równo tylko poczekajcie w spokoju , dajcie ludziom pracować, a jednocześnie możecie pomóc rodzinie w domu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
1 minutę temu, NeJtanoFeJkano napisał:

Nie ma pośpiechu jeszcze niektórzy mają  2 tygodnie ferii więc spokojnie :D

,,Niektórzy"  mi został +/- tydzień 

Opublikowano

Żyjecie tylko tym serwerem? Wyjdźcie na dwór, do znajomych i wróćcie. Jeżeli Nesty będzie chciał to wystartuje za tydzień, macie mało do gadania.

Opublikowano

Gdzie jest serwer?!!?!?

Ja z pszyrki uciekłem, zeby grac w komputer!!! OMG

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności