kill Opublikowano 30 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Admin Fandorin , zbanował mnie na 2 h za rzekome blokowanie , ale mnie zablokowało i nie mogłem się ruszyć wiec chciałbym podkreślic także że miałem jakiś czas temu akcje z faar , wyżucił mnie z serwa za to ze obrazam innego gracza ja mu tylko zwracałem uwage bo non stop niszczył moje miny , a drugiego dnia wyzywał mnie na serwie i sobie bana jakoś nie dał moze tak by było faar jakby kazdy patrzył na siebie
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2016 Idź po słownik i wtedy wypowiedz się na forum. Nie wspomnę już o wzorze, odpowiednim temacie i logicznym sklejaniu zdań. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi