Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 29 Grudnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Według statystyk serwisu HLTV.org, najczęściej graną mapą w profesjonalnych i półprofesjonalnych rozgrywkach w 2016 roku był mirage. W ciągu 12 ostatnich miesięcy mogliśmy na nim obejrzeć aż 2407 pojedynków. W ubiegłym roku w podobnym zestawieniu pierwsze miejsce zajął cache z 1523 starciami na koncie. Pełne zestawienie z 2016 roku: Warto zaznaczyć, że Virtus.pro w 2016 roku rozegrało 48 starć na mirage’u, z czego 60,4% wygrało. Najwyższe zwycięstwo zanotowało w pojedynku przeciwko dignitas (16:4), a najwyższą przegraną w meczu z .Russia (4:16). Źródło: http://cybersport.pl A wy jaką mape najczęściej gracie? U mnie mirage jest na pierwszym miejscu, na prawie 300 wygranych około 150 jest na mirage 2
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja na mirage lamię, wolę inferno albo cache.
Sub Opublikowano 1 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja równie często gram mirage i dust 2 ale inne mapy typu cache czy overpass są spoko.
R2EZN1K Opublikowano 1 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Dust II na 4. miejscu? Myślałem, że to właśnie ta mapa będzie tą najchętniej graną. Mi Mirage wyszukuje się jakieś ~30sek, natomiast Dust II max 20. Ja osobiście gram wszystkie mapy, ale najlepiej się czuję na: 1)Mirage, 2)Cache, 3)Overpass, 4)Dust II. Dust to ogólnie mapa rusków, więc już chyba wiem dlaczego taka jest grywalność tej mapy Edytowane 1 Stycznia 2017 przez R2EZN1K 1
Sub Opublikowano 1 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 A tam mapa rusków, ja ogólnie często grałem dd2 i rusków rzadko spotykałem
R2EZN1K Opublikowano 1 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2017 Boostowałem kiedyś range bratu na DD2 (gold2), zagrałem 3 rankedy, a po rozgrzewce to wyglądało tak: wsjom priwiet ruski jest? -da, rjeznik eta polak kikatie nahui xD Z 3 zagranych MM'ów w pełni ukończyłem 1, natomiast z pozostałych dwóch kickowali mnie 3 rundy przed końcem. Chyba tylko ja mam takie szczęście co do naszych sąsiadów kacapów na rankedach
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja powiem tak. Częściej lepiej mi się gra z ruskimi niż z polakami. Polecam rusków chwalić, wtedy jakimś cudem dostają mocy i kierują mecze, praktyka z supreme/globala
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi