Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

REKRUTACJA JUSTICE FOREVER

Propozycje proszę kierować pod tym postem lub na pw do mnie :)

Wymagania:

-dobra umiejętność  strzelania

- w miarę dobre prowadzenie pojazdów

- dobry humor

- ogarnięcie :D

- 15+

- ts3

Mamy ultra bazę na zawsze,a niedługo także skin, więc nie będziesz musiał do niczego się dopłacać :)

Nie jest mile widziane:

- wyzywanie :)

Wzór:

Nick:

Ile grasz na tym serwerze ?:

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć ^_^ :

POWODZENIA <clap>

Edytowane przez Kendzior
Opublikowano

Nick: #ff9911Through

Ile grasz na tym serwerze ?: ponad 5 miesięcy , w tym momencie gram na nowym komputerze i nowym koncie. A mój ogólny staż w dayz to 5 lat.

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć: Hmm , ponieważ szukam stałej ogarniętej organizacji, która będzie miała w sobie coś więcej niż miłych graczy będzie miała taką atmosferę a przechodząc do mnie myślę, że umiem się dostosować do podawanych mi poleceń oraz jestem ogarnięty jak i przygotowany na wszytstko ogarniam również strzelanie 8/10 jazdę oraz latanie 9/10 a mape tak samo jak latanie 9/10 myślę, że to wystraczy.

Powodzenia innym :D <clap>

Opublikowano

Nick: GazowanyRelog

Ile grasz na tym serwerze ?: 2 lata

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć: Chciałbym dołączyć ponieważ jestyem ogarniety (Supreme w Cs:Go), dobry strzelec, poczucie humoru, skromny przystojny, byłem w 3 drużynach łącznie 1,5 roku. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Podanie przyjęte :)

halo

Jakis ts moze?

Opublikowano

Nick: Cannabis3k

Ile grasz na tym serwerze ?: rok

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć  ^_^ : Ponieważ ogarniam gierke dobrze strzelam jestem strzelcem 1 wada nie umiem prowadzic samochodów nie mam druzyny a chcialbym do ogarnietej druzyny dolaczyc

Opublikowano (edytowane)

Podanie odrzucone, niestety nie spełniasz wymagań :)

Edytowane przez Kendzior
Opublikowano

Nick:ESISI

Ile grasz na tym serwerze ?: roka ale przerwa 2 miechy

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć  ^_^ :

-BO nie mam grupy

-szukam ludzi z ktorymi  da sie gadac i pograc na luzie

Opublikowano

Podanie przyjęte, napisz do mnie lub Hanibala na serwerze w sprawie rozmowy rekrutacyjnej na tsie.

Opublikowano

Podanie przyjęte, napisz do mnie lub Hanibala na serwerze w sprawie rozmowy rekrutacyjnej na tsie.

Sorry jestem juz w nowej grupie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wzór:

Nick: szurcu11

Ile grasz na tym serwerze ?: dwa miesiące 

Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć ^_^ : Szukam ogarniętej ekipy z którą będę mógł sobie pograć na spokojnie, a nie ciągle samemu latać po mapie i strzelać do byle kogo od tak sobie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick:Kordi

Ile grasz na tym serwerze ?:3-4 tyg.

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć: Mta i gra solo się nie łączy, Szukam jakiegoś ogarniętego teamu. ogólny staż w Mta Dayz 5 lat. Dobry strzelec, umiem prowadzić, a także latać xD. Poczucie humoru.  Ogarnięty, Ts, mikro

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
Dnia 28.02.2017 o 19:13, kordi555 napisał:

Nick:Kordi

Ile grasz na tym serwerze ?:3-4 tyg.

Dlaczego chciałbys do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć: Mta i gra solo się nie łączy, Szukam jakiegoś ogarniętego teamu. ogólny staż w Mta Dayz 5 lat. Dobry strzelec, umiem prowadzić, a także latać xD. Poczucie humoru.  Ogarnięty, Ts, mikro

Kordi podanie przyjęte. Zapraszam na serwer i ts3 :)

Dnia 19.02.2017 o 17:21, szurcu11 napisał:

Wzór:

Nick: szurcu11

Ile grasz na tym serwerze ?: dwa miesiące 

Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć i dlaczego mielibyśmy  Cię przyjąć ^_^ : Szukam ogarniętej ekipy z którą będę mógł sobie pograć na spokojnie, a nie ciągle samemu latać po mapie i strzelać do byle kogo od tak sobie.

Szurcu podanie przyjęte napisz do mknie na serwerze :)

Opublikowano
Dnia 19.02.2017 o 14:13, **Rad3k!** napisał:

Rad3k oczywiście też przyjęty :D

• 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności