Skocz do zawartości

[KOSZ] Jest Źle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dostałem, przeprosiłem. Szansę dostałem i Ją wykorzystałem. Więc dla mnie tamten temat jest zamknięty. Nic nie muszę sobie przypominać, wiem doskonale za co poleciałem. W tamtym okresie, również dobrze się z nami bawiłeś :) A skąd wiesz czy dalej bym siedział na permie? Nigdy nie wiesz co Ci życie przyniesie. A temat który założyłeś, już od któregoś postu z pierwszej strony zaczął odbiegać od tematu. Temat dotyczy chwilowej sytuacji serwera, ale boby z konkurencji postanowiły to wykorzystać i syfu tutaj narobić. Syfu, który nic nie wniósł do tematu.

EDIT.

Zrobiłem to, co Ja chciałem. Czyli że nie dam sobie smarkaczom, wchodzić na głowę, bądź pozwolić sobie na obrażanie mnie, czy też szarganie dobrego imienia i reputacji. Tyle. Kończę ten temat. A Ty Pawłowski też lepiej odpuść.

Edytowane przez Krystek
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Te Boby chciały zrobić gównoburzę na forum, prowokowali do tego, a ty jak małe dziecko zrobiłeś dokładnie to co oni chcieli. Jest takie jedno mądre przysłowie " Z idiotą nie wygrasz" więc najlepiej idźmy wszyscy w swoje strony, pobawmy się klockami, lub tym co kto woli i przestańmy się dalej ośmieszać wszyscy.

PS: Nikogo nie miałem na celu obrazić.

Edytowane przez Uzillo
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli mogę się wtrącić, to chciałby powiedzieć że i Mentos i Krystek mają trochę racji. Na FG, mało się ostatnio działo. Resety aut przekładane, eventów od czasu ,,lotu Franka'' nie ma, jednym słowem nuda. To że Machin nasyła osoby takie jak Adiw, czy VaDim na serwer, to bujda. Nikt ich nie nasyła. VaDim się wziął stąd, że kiedyś podłapał że fajnie się gra z ekipą na Fragu, więc i on chciał, wyszło jak wyszło że go do teamu nie dodaliśmy, to zaprosił tu Adiwa. Wojna z ,,the-gównem'' trwa w najlepsze, a co jest najgorsze, to porównując ceny baz na wcześniej wymienionym serwerze, a FG, są bardzo podobne. Kto od kogo ściąga? nie wiadomo. Więc każde wypociny, Krystka, Nest'iego, Mentola czy Dzenka, nic nie dają. Jedni będą uważać że zlagowany serwer, za rojony od graczy z galaretką, będzie lepszy niż dopracowany, dlaczego? BO NA TAKIM SIĘ TRUDNIEJ GRA. Prawda, Mentos się sprzedał. Moją sugestią jeśli chodzi o eventy, to gracze powinni decydować jakie powinny one być. Tyle ode mnie, pozdrawiam czytających.

PS: Dlaczego: DeDejsi jest chętniej odwiedzane przez graczy? administracja jest łagodniejsza. Nie narzekam na surowość Nest'iego czy Heisena, ale pod tym względem ,,the-gówno'' wygrywa z wami. ( moim zdaniem co za dużo, to nie zdrowo, ale gracze lubią luzik i bezkarność, przynajmniej większość ).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. "porównując ceny baz na wcześniej wymienionym serwerze, a FG, są bardzo podobne. Kto od kogo ściąga?"- Że co? Ceny baz na Fragujemy były ustalony dawno temu (czyt. 23.12.2015).

2. " graczy z galaretką, będzie lepszy niż dopracowany, dlaczego? BO NA TAKIM SIĘ TRUDNIEJ GRA."- Skoro ktoś gra na np. WH w CS'ie (co teoretycznie nie czyni go niepokonanym) to oznacza, że będzie się grać trudniej- fajniej?

3. "gracze lubią luzik i bezkarność"- A co to kurwa, anarchia? I tak zmniejszono zakres kar np. względem podania IP innego TS'a niż Fragujemy (tzn. nie ma bana na 7 dni tak jak kiedyś)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

2. " graczy z galaretką, będzie lepszy niż dopracowany, dlaczego? BO NA TAKIM SIĘ TRUDNIEJ GRA."- Skoro ktoś gra na np. WH w CS'ie (co teoretycznie nie czyni go niepokonanym) to oznacza, że będzie się grać trudniej- fajniej?

Chodzilo mi ze na fg sie ciezej gra

Opublikowano

Jeśli mogę się wtrącić, to chciałby powiedzieć że i Mentos i Krystek mają trochę racji. Na FG, mało się ostatnio działo. Resety aut przekładane, eventów od czasu ,,lotu Franka'' nie ma, jednym słowem nuda. To że Machin nasyła osoby takie jak Adiw, czy VaDim na serwer, to bujda. Nikt ich nie nasyła. VaDim się wziął stąd, że kiedyś podłapał że fajnie się gra z ekipą na Fragu, więc i on chciał, wyszło jak wyszło że go do teamu nie dodaliśmy, to zaprosił tu Adiwa. Wojna z ,,the-gównem'' trwa w najlepsze, a co jest najgorsze, to porównując ceny baz na wcześniej wymienionym serwerze, a FG, są bardzo podobne. Kto od kogo ściąga? nie wiadomo. Więc każde wypociny, Krystka, Nest'iego, Mentola czy Dzenka, nic nie dają. Jedni będą uważać że zlagowany serwer, za rojony od graczy z galaretką, będzie lepszy niż dopracowany, dlaczego? BO NA TAKIM SIĘ TRUDNIEJ GRA. Prawda, Mentos się sprzedał. Moją sugestią jeśli chodzi o eventy, to gracze powinni decydować jakie powinny one być. Tyle ode mnie, pozdrawiam czytających.

PS: Dlaczego: DeDejsi jest chętniej odwiedzane przez graczy? administracja jest łagodniejsza. Nie narzekam na surowość Nest'iego czy Heisena, ale pod tym względem ,,the-gówno'' wygrywa z wami. ( moim zdaniem co za dużo, to nie zdrowo, ale gracze lubią luzik i bezkarność, przynajmniej większość ).

Kolejny mądry co sypie tekstami xd Jesteście głupi skoro myślicie że sie sprzedałem, głupi ludzie co dosłownie wierzą w ten serwer, a jak ktoś odejdzie to jest jebanym szatanistą lub coś gorszego... Jakaś sekta po prostu... Radze skończyć z tym, bo długo coś takiego nie przejdzie...

I jeszcze takie pytanie, dlaczego wjak wbiłem ostatnio na fraga, to każdy był zdziwiony, że nie mam perma za galaretke,prędzej czy później sie dowiem kto tą plotke puścił :)

Opublikowano

Jak możecie brać to, że konkurencja ma te same/podobne cenny baz skoro the-gowno ma standardowe cenny baz czyli 10,20,30 na każdym polskim serwerze tak było, a że pan M grał na większości polskich serwerów to wie jakie ceny dać. Jego ceny są porównywane z większością serwerów.

Opublikowano

Jest jeszcze jedna różnica w cenach, tutaj baza sms kosztuje 30zl mala, a na the 11 coś...

• Właściciel
Opublikowano

Nie 30 tylko 24 PLN. SMS zawsze będzie droższy, dlatego są dostępne jeszcze 3 opcje kanałowe do płatności, które polecamy. Nie jest naszą winą, że 50% wartości netto otrzymuje partner i reszte operator nie licząc VAT 23%.

Zwróćcie uwagę, że u nas bazy są nieco droższe zaś dodatki tańsze. Z kolei konkurencja ma na odwrót, więc wychodzi na to samo.

Opublikowano

AD.1 Czemu takie komentarze pana Krynia pod filmami Mentosa? Az tak bardzo przezywacie jego odejcie?

AD.2 Co do Cypriana to co sie tej cipeczki tyczy, Trudno serwer machina postapil jak chcial, Jakos Machin i inni was nie pytaja ile Maxiorowi daliscie (skoro mial sobie panel i mogl mutowac i robic co chce)

AD.2 .1 A z Kryniem to tak pogadales pogadales i zmieniles zdanie tak tak, Wywalibys kogos z np. Firmy, bo kolo dupy robil, To bys go znowu przyjal bo powiedzial przepraszam (W ramach wyjasnien nie, nie mam nic do pana Krystka, Do ciebie Nesty tez nic nie mam, masz doswiadczenie i to twoja siec wiec nikomu nic do tego)

AD.3  Tak jak pare osob powiedzialo The Dayz wygrywa tym ze bazy sa tansze, Czesciej sie cos dzieje, I mniejsze kary sa (Brak banowania za podanie ip innego ts)

AD.4 No to teraz pare tych milszych slow dla fragujemy, Czeste aktualizacje, Bazy sa bardziej estetycznie, Wiecej broni, Gram tu od Listopada 2015 roku i jestem pod wrazeniem rozbudowy tego serwera, Rozkwita ale potrzeba mu jakis akcji, eventow.

Reasumujac: Moim zdaniem, Zamknijcie ten temat i niech kazdy idzie na swoj serwer.

• Właściciel
Opublikowano

AD 2. A co Ty porównujesz Cypriana do Maxiora, który notabene nic nie dostał, bo sam przyszedł i zaproponował współpracę, na którą przystaliśmy?

AD 3. Powtarzam: ceny baz u nas są wyższe, zaś dodatki tańsze - u konkurencji jest odwrotnie, więc na to samo wychodzi. A to, że walnęli teraz promocję, która jest czystym populizmem to jest druga sprawa.

Pamiętajcie też, że konkurencja ma do dyspozycji tylko 1 serwer i nie ma żadnych zobowiązań. Nie płaci za nic, ani za stronę WWW, ani za zabezpieczenia ( np. przed DDoS ), nie musi borykać się z problemami tak dużej infrastruktury jak nasza sieć, która składa się z 14 serwerów i dzięki MTA jesteśmy w stanie przekazywać pieniądze na dalszy rozwój innych serwerów, na których nie ma usług ( głównie CS:GO ). 

Kontynuując wątek cen, to mam wrażenie, że nikt z Was nie zdaje sobie sprawy z czego ona wynika:

- support ( macie nas w godzinach 12-20 );

- poziom wiedzy i kompetencja administracji ( aktualizacje są częste oraz bogate );

- ogólne uwarunkowanie rynku ( czyli średnie ceny, które mogą konkurować z innymi serwerami );

- środowisko ( jeśli to jest potężna sieć, to serwer z płatnymi dodatkami jest po to, aby dzięki niemu można było opłacić inne serwery );

Tak samo jest w realnym życiu, o którym większość z Was nie ma zielonego pojęcia. Jak myślicie, dlaczego w Souvre płacicie za perfum 50 PLN, który w Douglas kosztuje 300?

PS. Łatwiej jest nam zarzucać, że banujemy za podawanie IP innego TS3, ale to wynika tylko i wyłącznie z rozbudowania naszej sieci. Regulamin stanowi jasno i konkretnie, że mamy własny serwer TS3 i inne są traktowane jak reklama. Nie widzę tu nic nadzwyczajnego. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Zdaje się, że narzekaliście na ilość banów, a taki Dzienkinson wchodzi i obraża Krystka na serwerze. Czy tak zachowuje się dojrzała osoba? Nie. Krytykę przyjmujemy, ale poziom trzeba trzymać. Więc zaprzestańcie robić syf na serwerze, bo się porządnie za osoby, które doprowadzają celowo do upadku serwera, wezmę. 

Jeśli ktoś nie chce grać u nas, nie podoba mu się coś, to niech po prostu nie gra i nie prowokuje. 

Ale czego się spodziewać po 15-16 latkach?! Może dorośniecie za kilka lat - tak do Was mówię W.R'y.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Szkoda gadać. To jak oni się zachowują, przechodzi ludzkie pojęcie. Wchodzić, obrażać mnie bezpodstawnie, nicki sobie ustawiać typu "KrystekChuj" itd. zapraszać mnie na inne TS'y w celu "tyrania" czy pisać że udostępnią mojego fejsa. Tak się zachowuje normalny człowiek? Nie. Tak się zachowuje patologia. A face, żadna tajemnica. Dorośnijcie na prawdę. Czego się spodziewać po roczniku 1999 (oczywiście nie wszyscy z tego rocznika).

EDIT.

A co jeszcze. Najpierw jeden się obsrał, jak mu napisałem że przyjadę do niego się z nim spotkać, pisaliśmy na fejsie i wyjaśniliśmy sobie sprawę. Po czym wchodzi dzisiaj na serwer i mnie obraża. I ta nazwa gangu..

2znv2pf.png

Edytowane przez Krystek
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

http://imgur.com/a/TX1O5
Nie pozdrawiam, nie można nawet poprowadzić "dyskusji" spokojnej.

Najwidoczniej niektóre dwulicowe szmaty proszą się o kłopoty.

Opublikowano (edytowane)

Nie dziwi mnie wcale zachowanie "SexyBanan". Czułem że jest dwulicowy. Napierdala na innych serwerach na nas, obraża nas itd.

EDIT.

Dam sobie łapę uciąć, iż wielu jest takich którzy tutaj są "niby" wporządku, a idą na inny serwer i napierdalają na nas. Jak to widać na ss, jak to robi pan SexyBanan.

Edytowane przez Krystek
Opublikowano

Wracając do tematu, bo troche zboczyliście to powiem tak, parę rzeczy ostatnio poszło w złą stronę które mogły wpłynąć na dzień dzisiejszy i wg mnie powinno to być przywrócone:

- usunięcie paru obiektów nadających klimat, nadanie ciekawszych tekstur w kliamcie dayz na pewno pozytywnie przyciągają ludzi (o ile nie psuja rogrywki lagami), obecnie serwer jest dość skąpy

- usunięcie spawnów np na skate, kiedyś extra miejscówka do lootu i zawsze pełno ludzi, obecnie świeci pustkami, brak lootu=brak ludzi

- dodanie potrójnego przenoszenia itemów (bądź co bądź propagowane przez WR nie bez przyczyny..), obecnie 5-10min i heli i plane crashe są puste, gracze nie przychodzą bo nie ma po co. Powinno to zostać usunięte - znaczne ułatwienie + zabijanie rozgrywki

Na razie tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności