Skocz do zawartości

[KOSZ] Jest Źle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, napisz tylko to, z tego co wyczytałem tu to jedynie co to winą za stratę tylu graczy obwiniacie jedynie konkurencje, i teraz wygląda to tak, że jak konkurencja potrafiła zrobić coś, że gracze tam poszli to chyba musi być wasza wina bo wy nic nie zrobiliście żeby ich zatrzymać. Pozdrawiam, zacznijcie myśleć, bo z tego co widzę to dopiero teraz się obudziliście, wystarczyło wejść na serwer i robić eventy typu no choćby pytania na chacie o ammo albo auta proste jak nie wiem. Nie wińcie konkurencji o to tylko samych siebie że nie potrafiliście zatrzymać graczy na serwerze, to, że teraz zrobicie eventy to już chyba lekko za późno. No nic życze powodzenia. 

I jeszcze coś, fajnie że Krystek to Kryniu który wyleciał za odpierdalanie, no nic mówi się trudno ale nie musieliście ukrywać tego pod innym nickiem i w ogóle.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Konkurencja lepiej sobie daje rade, nie wnikam jakimi sposobami bo nie każdy jest aniołkiem ;)

No i właśnie to jest ten cynizm Twój, o którym jest mowa. 

Nie ma czegoś takiego jak "po trupach do celu". Nasza sieć zawsze będzie wiarygodna i uczciwa, bo nie stosujemy takich praktyk.

Zgadzam się, że każdy z nas ma coś za uszami - nikt nie jest idealny. Ale doświadczasz tego samego co ja; Ciebie o coś oskarżają i mnie również - witam w klubie. 

Proponuję zakończyć dyskusję między Tobą a Krystkiem dlatego, że jest jałowa i niczego nie wnosi do tematu. 

Mnie nie interesuje to, czy się sprzedałeś, ile dostałeś za przejście na serwer Machina lub ile Machin otrzymał za zbanowanie Cypriana. 

Natomiast interesuje mnie to, że wielu graczy nie docenia uczciwości serwera i starań, lecz patrzy na profity i korzyści, jakie można uzyskać grając na serwerze X.

Cześć, napisz tylko to, z tego co wyczytałem tu to jedynie co to winą za stratę tylu graczy obwiniacie jedynie konkurencje

Nie. Nikt nie napisał, że tylko obwiniamy konkurencje. Są również uchybienia z naszej strony, ale zawsze staramy się wyciągać wnioski.

Nie uważam, że jest coś za późno, gdyż dopiero teraz zaczyna się najlepszy okres w dziale IT.

Pozdrawiam, zacznijcie myśleć, bo z tego co widzę to dopiero teraz się obudziliście

Nikt się nie obudził teraz. Polecam przeczytać mój post na ten temat, że od dawna śledziliśmy poczynania konkurencji.

My się po prostu skupiamy na sobie, a nie chodzimy po czyichś serwerach i nie zachęcamy do graczy za darmową bazę do grania u nas. 

Przykro mi też, że nie doceniasz ilości zmian, jakie zaszły przez ostatnie 3 miesiące. Bijemy tym konkurencję na głowę. 

PS. Tak, Krystek to Kryniu i my również po przyjęciu na Moderatora się o tym dowiedzieliśmy. Miałem oczywiście podejrzenia już wcześniej, ale nie miałem jak tego zweryfikować. Z uczciwości do ekipy, która wtedy miała moderatorów, odbyłem z nimi dyskusję i po ciężkich oraz trudnych naradach postanowiliśmy dać szansę. I rzeczywiście, Krystek nie zmarnował tego. Każdemu jesteśmy w stanie dać drugą szansę, jeśli na nią pracuje i zasłużył. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Przyszedł i Krystek święta krowa, najbardziej nie lubiany administator serwera. To ty rozpętujesz gówno burze na serwerze, nie raz zacząłeś na nas pierdolić jacy to my nie jesteśmy. Żal Ciebie dupę, o wszystko i o nic, żałosne są twoje wypowiedzi, jeździsz po całych W.R. Dupa ściska, że dogadujemy się z administracją, że jesteśmy lepsi? Skończ kariere na tym serwerze, bo odstraszasz ludzi jak smród. Przez taką osobę W.R i inne teamy nie grają. Nie mam zamiaru patrzeć na twoje żałosne wpisy, spokojnie na serwerze było bez Ciebie, ale nie takie gówno musi dalej zostawiać po sobie ślady. Nara cemencie

• Właściciel
Opublikowano

To dlaczego nie ma żadnej skargi na Krystka, tylko teraz wylewacie jakieś żale? Ty chyba masz człowieku coś nie tak z głową, że dopiero w takim temacie rozpoczynasz dyskusje. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Każdy ma prawo na swoją wypowiedź, nie mam czasu na jakieś skargi, wole pójść na ts'a i sobie to wyjaśnić. Mam również prawo rozpocząć dyskusje w tym jak i innym. No może coś tobie się nie podoba, banuj, usuwaj posty, to do niczego nigdy nie dojdziesz. Sugerujesz, że ja coś mam z głową, no proszę, oczerniaj ludzi dalej. Życzę dobrze twojemu serwerowi i go wskrześ bo upada.

• Właściciel
Opublikowano

No to jak nie masz czasu na skargi, to nie wylewaj żali w tym temacie. Zaliczamy od tygodnia lekki spadek, a Ty już to nazywasz upadkiem - gratuluje. Sieć fragujemy nie z takich opresji wychodziła - 1 stycznia 2017 będziemy na rynku już 5 lat. 

PS. Czy mi się wydaje, czy teraz nasz serwer ma 60/72, a Machina 43/80? Mamy potencjał i go wykorzystamy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

To jak strzeżesz, to składaj skargi - każdą rzetelnie sprawdzamy i doglądamy. Każdą konstruktywną krytykę, a nie hejt przyjmujemy z pokorą.

Są uwagi od Was kierowane do nas i niektóre są trafne, za co bardzo dziękujemy. 

Off-topic:

Swoją drogą, czy to nie jest żałosne, że kolejny raz ten śmieć Gasiu kopiuje nas? Ale w sumie to racja, bo dzięki temu udowadniają nam, że jesteśmy lepsi - w końcu od lepszych się zawsze uczy i coś bierze.

Oto przykład: http://mta-itsyourworld.pl/index.php?/topic/12382-kupno-bazy/?p=85901

Nie wspomnę już o regulaminie, który na początku również był identyczny. Przykład:

512feb9a4dc587acdce071db327f5a0e.png

53413dde3f818bcafa3e90c62ae5aae8.png

Jeśli ktoś dalej wierzy w Machina i jego czystość, to mu serdecznie gratuluję. Łże jak pies, a jego głupotę widać chociażby w tym temacie: http://www.gtaonline.pl/%3Cfont-colorcc9900%3Ereklama%3C-font%3E-fg-dayz-20-fragujemy-vt105562.htm?sid=59638f8986957ee64b5b93d46bf98d8e - jeśli on nie odróżnia neutralnego środowiska forumowego od stron reklamowych i tam zaczyna swoje gierki, to to jest chłopak z IQ murzynów.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Nie no w sumie święty nie jest ale sam lepszy nie jesteś tak strzeże. Może jesteście bardziej rozwiniętym serwerem względem technologicznym ale pod innymi względami dużo wam ubywa.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Czepiając się szczegółów, autor tego tekstu 

Jeśli ktoś dalej wierzy w Machina i jego czystość, to mu serdecznie gratuluję. Łże jak pies, a jego głupotę widać chociażby w tym temacie: http://www.gtaonline...b5b93d46bf98d8e - jeśli on nie odróżnia neutralnego środowiska forumowego od stron reklamowych i tam zaczyna swoje gierki, to to jest chłopak z IQ murzynów.

jest rasistą :) Gdyby ktoś mi nie wierzył, że murzyni to tacy sami ludzie jak my, to podaje przykład Snoop Dogg'a, osoba prawie każdemu znana...

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)

Przykład twojego zachowania jest na YouTube w komentarzach pod filmami.

Przykład braków serwerowych od chyba w sumie nie wiem kiedy nie było eventu. Zaczynałem grę z 4 miesięcy temu.

PS: Grając na serwerze Machina brałem udział w sumie 6-7 eventów w tym 3 o spore nagrody. A zacząłem tam grę miesiąc temu.

Edytowane przez Krison
  • Właściciel
Opublikowano

Czepiając się szczegółów, autor tego tekstu 

jest rasistą :) Gdyby ktoś mi nie wierzył, że murzyni to tacy sami ludzie jak my, to podaje przykład Snoop Dogg'a, osoba prawie każdemu znana...

Nie jestem ani rasistą ani seksitą, tylko gdybyś miał jakąkolwiek wiedzę naukową i kształcił się, to byś wiedział, że:

- murzyni mają niższe IQ, co jest wynikiem zacofania i ewolucji ( notabene: Europa głównie przyczyniła się do zacofanie w Afryce i do wiecznych wojen między plemionami Tutsi czy Hutu ); 

- kobiety są średnio mniej inteligentne od mężczyzn, zaś mądrzejsze - stąd powiedzenie 'a nie mówiłam' jest popularne wśród związków małżeńskich;

- kobiety są mniej twórcze, a zarazem wrażliwe ( na gali opatentowanych wynalazków nie ma zazwyczaj żadnej kobiety ); 

- istnieją dowody na to, że plemniki to bardzo skomplikowany system, który może wpływać na mózg kobiety ( można to tłumaczyć, dlaczego silne małżeństwa zawsze się wspierają );

Słodkowska-Ciri też nie była wybitna. Wskazują na to dokumenty, które potwierdzają, iż tylko kontynuowała poczynania męża. 

Jasne, że są i zarówno wybitni murzyni ( np. mój sąsiad murzyn-ginekolog ), jak i wybitne kobiety ( kobiety w Polsce są lepiej wykształcone od mężczyzn! ), ale to jest garstka. A ja cały czas mówię o średniej. 

I takie pytanie: dlaczego uważasz, że inteligencja jest czymś najważniejszym w życiu? Dlaczego poniżasz debili?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie poniżyłem debila? Nie widziałem tutaj ,,pełno-prawnego'' debila z lekkim upośledzeniem...

Do takich ludzi nic nie mam, o ile jestem pewien, że taką chorobę posiadają...

Edytowane przez MentosToja
  • Właściciel
Opublikowano

A przepraszam bardzo, jak miałem to napisać? Z średniej IQ murzynów? Logiczne jest to, że mówię o średniej, bo nikt nie bawi się w mniejszości. To, że jest 2-3 promile feministek w społeczeństwie nie oznacza, że 99% kobiet, które kochamy za, jakimi one są, mają się podporządkować pod dyktando ruchu feministycznego. 

Poniżyłeś debili dlatego, że uznałeś wyższość IQ od innych walorów życiowych. 

Kto powiedział, że inteligencja jest czymś najważniejszym w życiu? Ty, bo ja wcale tak nie uważam.

Opublikowano (edytowane)

Przyszedł i Krystek święta krowa, najbardziej nie lubiany administator serwera. To ty rozpętujesz gówno burze na serwerze, nie raz zacząłeś na nas pierdolić jacy to my nie jesteśmy. Żal Ciebie dupę, o wszystko i o nic, żałosne są twoje wypowiedzi, jeździsz po całych W.R. Dupa ściska, że dogadujemy się z administracją, że jesteśmy lepsi? Skończ kariere na tym serwerze, bo odstraszasz ludzi jak smród. Przez taką osobę W.R i inne teamy nie grają. Nie mam zamiaru patrzeć na twoje żałosne wpisy, spokojnie na serwerze było bez Ciebie, ale nie takie gówno musi dalej zostawiać po sobie ślady. Nara cemencie

Najbardziej nie lubiany przez WR i DRG. Gdybym rozpętywał cokolwiek, byłoby na multum skarg i zażaleń oraz prywatnych wiadomości do Administracji MTA. Nie raz? No może człowiek w złości nie raz coś człowiek powiedział na WR. Ale na DRG ani razu. Wy wszyscy pierdolicie, by pierdolić a żadne z tych słów nie ma pokrycia. Dogadujcie się nawet z papieżem, mi to lotto. To że odstraszam, to też wyssane z palca, i bez pokrycia. Pieprzysz że przeze mnie nie grają, a sami mówią co innego. Więc skończ waść, wstydu oszczędź, ze mnie zejdź i nie szukaj dziury w całym. Bo nagle jak jest dyskusja między serwerowa, Tobie się przypomniało że trzeba coś na mnie napierdolić bez sensu. Przypominam, gdyby twoje i innych słowa miało jakiekolwiek pokrycie, dawno mnie tu nie było. A jak widać jestem, i swoją szansę dobrze wykorzystuję. Gdyby frekwencja spadała przeze mnie (bo tak uważasz co jest żałosne), też by mnie tu nie było.

EDIT.

Wam kurwa nikt w administracji fragujemy nie pasował i nie pasuje. Tylko, jak coś chcieliście.

EDIT. 2

Nie będę wskazywał palcem, kto ostatnio rozpowiadał na serwerze o którym mowa, rozpowiadał plotki na temat Nestyego. Na TS'ie ta sama sytuacja. Między innymi że za nagie zdjęcia, można otrzymać darmowo bazę. I wy nazywacie Siebie normalnymi.

EDIT. 3

23ro28y.png

Edytowane przez Krystek
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Wiesz co Ci powiem? Pierdolisz na mnie, chodź gówno wam zrobiłem. Nic wam kurwa nie zrobiłem. Dostawaliście tylko i wyłącznie kary, które były zasłużone, nic poza Tym. Tak ich szanujesz, że jebałeś na nich, a teraz odwracasz kota ogonem, i podlizujesz się jako tylko możesz. Już zapomniał, jak cisnął Uzilla od grubego itd. Tak lubiani, tak kochani i szanowni że zostali zdegradowani. Od kiedy wróciłem, nic nikomu nie zrobiłem. Same puste słowa bez pokryć. Nic na mnie nie macie, tylko pieprzycie. Żale i bóle, bo jako jedyny z wami się nie patyczkuje. Ja tutaj na MTA nie szukam kolegów, jestem tutaj tylko od tego aby dbać o porządek i grać. A czy Ty mnie lubisz czy nie, to już mnie to nie interesuje. Z marginesem się nie zadaję.

Edytowane przez Krystek
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Po co wy się tutaj produkujecie? Nie lepiej zamknąć już ten temat, bo zaczął odbiegać od tematu?

PS: Kryniu, ty też dostałeś degrada+ perma za swoje przekręty, więc nawet nie zaczynaj tematu, tylko lepiej sprawdź ścianę wstydu i sobie przypomnij. Gdyby nie to, że zmieniłeś serial, to nadal byś zapewne perma miał. I Dzenkinson, nigdy mnie nie cisnął, wszystko było pisane w żartach, żeby tylko się podroczyć :)

Edytowane przez Uzillo
  • Ustrzel fraga! (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności