Skocz do zawartości

Propozycja.

soltys981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie samo zdanie, oczywiście żeby nie było, że jesteśmy w spisku, nie znam kolegi wyżej :V.  Według mnie zdecydowanie by to polepszyło aktywność graczy na serwerze. Z resztą na durny chłopski rozum, to widać na przyszłość.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja serio chlopy nie rozumiem Waszego toku myslenia. Pisalem to w poprzednim poscie, przed atakiem na forum. To jest ffa nie codmod czy cos podobnego. Sa serwery na ktorych macie rangi, ba im wyzsza tym np. Wiecej hp itd. Ile to by ludzi ściągnęło.. Rangi i jakies dodatki za kazdy kolejny poziom.. Bez sens.. Nie chodzi o to ze watpie w to ze ludzi by do zatrzymalo tylko o fakt ze to jest ffa wiec jesli idziemy w kierunku zmian to chyba tych bardziej prostszych a nie wgrywac takie pluginy. Temat zmiany moda z ffa na co innego był, byłem przeciwko i nadal bede przeciwko wszystkim zmiana ktore zmienia typowe ffa na cos "podobnego do ffa". Wydaje mi sie ze temat do zamkniecia, i nesty i otek wyrazili opinie.

Podoba mi sie to z tym wyodrebnieniem ranku.

Amen

Opublikowano

Nic nie dostajesz, żadnego hp.. poprostu masz rangę, czym lepiej grasz tak jak na mmach dostajesz wyzszą rangę.. A za tym idzie od razu ranking ...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powiedzialem czysto ironicznie odnosząc sie do samej propozycji rang. Ostatnie słowo NIE

Opublikowano

Rangi nie ma sensu :P Jak ktoś chce grac na takim serwerze gdzie są "Skiny" to raczej jara się tylko nimi a na ranking nie patrzy czy jest ostatni czy 1. Bo to bez znaczenia. Jakby chciał ranking to by poszedł mm "walczyć" o rangę :)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności