Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za wytłumaczenie zamieszania. Mam nadzieję że ten osobnik który się włamał dostanie za swoje.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciekaw jestem który taki znowu -,- mam nadzieje że nie ten sam człowiek z WeedCs ;] 

• Właściciel
Opublikowano

Ta osoba była taka mądra, że zostawiła po sobie bardzo dużo śladów : ) Napisał post w ukrytym dziale, który usunął, ale nasze forum ma taką dobrą opcję, że usunięty post można przywrócić do 3 dni : ))) Kolejny dowód.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiem gdzie szukać takich sytuacji heh, nawet nie jeden forum ma takie opcje :) brawo! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Śmieje się. Też dostałem :D

wszyscy dostali :D dobrze, że już wszystko gra jak trzeba :D

Opublikowano

Heniek, każdy dostał co wtedy był na serwerze, nie ma co się śmiać. Sam jak dostałem "bana" patrze... speedhack, mówię aha no spoko patrzę a serwer co sekundę odlicza coraz mniej graczy. Ukarać tą żmiję w kurwę jebanego mać itd, resztę zostawię dla siebie. Lecz nie powiem.. ździwko mnie chapneło heheh :)a ruletka jutro będzie, zapraszam serdecznie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Aż się dziwię, że są tacy fałszywi ludzie  robiący takie rzeczy jak to co miało miejsce.

Opublikowano

To jest życie, zawsze znajdzie się ktoś, kto podstawi Ci nogę aby on miał lepiej, a Ty gorzej :)

• Właściciel
Opublikowano

Przywrócone zostały do pełnej funckcjonalności serwery, tj. 4FUN, ZM oraz DD2.

Systemy banów również działają już prawidłowo. 

Wszystko zostało zabezpieczone.

Czekamy jeszcze na kwestię serwera TS3, ponieważ prawdopodobnie gościu zabrania nam dojścia do serwera TS3.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano (edytowane)

Nesty nie działa na ZM amx. Nie da się banować. Do tego nie działają ludziom Vipy. 

Dodatkowo przez konsolę wbić się też nie da jak mam slota.

Edytowane przez Morgan***
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

ssh 128 zrobic a logi spr... tego nie usunie a pozniej tracertem za dziadem smignac podejrzewam ze to robota skula dzis dostanie perama bo baza zostala wywalona do jego czasu bana, po tym jak baza padla zaraz sie pojawil u nas na serwerze, na programie lata znowu nadam perma mu, CZYTAJCIE NIEMIECKIE FORA CZEMU JUZ TAM NIE GRA....  a program ma platny

Edytowane przez SMIGLO
Opublikowano

to powinno być karane gwałtem w murzynnii - te włamy oczywiście

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności