Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i prawidowo, ludzie to naprawdę mają czasami siano w głowie .... :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brak słów... Co trzeba mieć w tej głowie, żeby takie rzeczy robić...

• Właściciel
Opublikowano

ssh 128 zrobic a logi spr... tego nie usunie a pozniej tracertem za dziadem smignac podejrzewam ze to robota skula dzis dostanie perama bo baza zostala wywalona do jego czasu bana, po tym jak baza padla zaraz sie pojawil u nas na serwerze, na programie lata znowu nadam perma mu, CZYTAJCIE NIEMIECKIE FORA CZEMU JUZ TAM NIE GRA....  a program ma platny

ŚMIGŁO, zbyt pochopnie do tego podchodzisz. Kilka faktów:

1. To nie był gościu spoza Polski, tylko Polak - wskazuje na to:

- logowanie się z rzeczywistego IP, który należy do jednego z operatorów polskich;

- prywatna wiadomość do mnie o 5:03 z konta warrior'a ( nie w jego stylu );

- rozmowy na admin chat po polsku;

2. To nie był ktoś z CS:GO, gdyż:

- atak zaczął się od serwerów CS 1.6;

- nic nie zrobił na CS:GO, poza włamaniem na konto gtx do sourcebans;

3. To był keylogger wysłany w załączniku, ponieważ po włamaniu na konto warrior'a go usunął ( był to jedyny załącznik, jaki został usunięty ).

Wskazuje na to fakt, że również gtx miał włamanie na konto. Co więcej, jak już wkradł się do warrior'a konta administracyjnego, to usunął kilka działów ( głównie z odwołaniami od cheatów i zgłoszenia cheatów ).

A co do ssh... nie ma takiej potrzeby. Nikt nie wkradł się do systemu banów poprzez omijanie zabezpieczeń w sBans.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

to git szefie jest ok myslalem ze ktos sniffera zapodal na ip ale moc obliczeniowa to tez mi sie jakos nie zgadzala zeby zlamac haslo, tylko czemu po ang notke dal ta obraz...

Edytowane przez SMIGLO
  • Właściciel
Opublikowano

Na DD2 CS 1.6 przywróciłem sklep online. Komenda /sklep - dziękuję Patrycji i mince za zgłoszenie.

Temat zamykam. Po sukinsynie zero śladu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności