Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na moda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Killersyn

Staż gry na serwerze: 9 miesięcy

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK jakiś mucik a nawet banik

Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcje na MTA?:NIE

Znajomość komend oraz funkcji moderatora: NIE ale to nic nadzwyczajnego

Oceń znajomość oraz swoje możliwości na MTA:

Godziny w jakich grasz: coraz rzadziej, jeśli już to przeważnie 20-22

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Moderatorem: Generalnie to podanie chciałem pisać już dawno ale zawsze była motywacja żeby grać i bez tej funkcji. Obecnie chciałbym inaczej podejść do serwera, nie tylko jako gracz. Dlaczego ja? Często nie zgadzam się z administracją itp. i to spojrzenie z innej perspektywy uważam za swój atut ( Nesty potwierdzi, posłuszny mu nie bywam xd). Ponadto bdb znajomość angielskiego zapewne pomoże zagranicznym przybyszom. Co więcej, często można zauważyć że poprawiam innych graczy, bo mnie oczy bolą jak widzę różne gramatyczne wynalazki :p Czy sobie poradzę? Pracuje na zmiany w jakości + studiuje na politechnice więc..taa. Może administracja nie jest mi przychylna ale to uważam za atut. Z 2 strony zgodność władzy jest ważna więc generalnie jest to luźna propozycja po której duzo nie oczekuje, a w związku z redukcjami pomyślałem, czemu nie. Pozdrawiam.

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności