NeRu Opublikowano 2 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2016 Nick jakiego używasz:NeRuWiek:15Staż gry CS:GO:2lata (2600h)Staż gry na serwerze: od jakichś 3tygodniCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz:w tygodni 17-22 w weekend praktycznie cały czasKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1:Gram troche już na tych serwerach i wiem jak toksyczni gracze na nie wchodzą i nikt z tym nic nie robi bo jest brak aktywnych adminów dlatego ja mógłbym ogarniać serwer w czasie kiedy nikogo innego nie ma 2 mam może i 15 lat ale kto mnie zna to wie że jestem ogarnięty :) Nawet sam Izak mnie poleca :) 3 Byłbym wyrozumiałym adminem i nie banowałbym czy kickował kogoś za to że raz krzyknął,przeklnął czy kogoś obraził bo myśle że każdemu się chociaż raz to zdarzyło więc nie zareagowałbym na to w postaci Muta/kicka czy bana :) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [http://steamcommunity.com/id/Nerushax/]
Szyderca Opublikowano 3 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi