Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 19 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Października 2016 Lucifer (2016) Serial opowiada o diable/lucyferze władcy piekła, który postanowił opuścić swoje królestwo by spróbować ludzkiego życia w Los Angeles.Lucifer jest zatrważającym miksem komedii z akcją. Atrakcyjny wygląd głównego bohatera sprawia, że nie trudno znaleźć mu nową kobietę do wiadomych celów.Jednak odmianą może być postać policjantki, która nie wierzy w jego "Diabelność" a on próbuje jej to za wszelką cenę udowodnić, najlepsze jest również to, że nie działa na nią jego spojrzenie "pragnień" po którym ludzie zaczynają wyznawać swoje najmroczniejsze pragnienia.Jest to serial również godny polecenia przeze mnie :)Rok: 2016Wytwórnia: Jerry Bruckheimer Television, Vertigo oraz Warner BrosGatunek: Fantasy, Kryminał Opis serialu wg kinoman.tv:Serial Lucifer to ekranizacja serii komiksowej „Lucyfer”, publikowanej przez Vertigo. Jej scenarzystą jest Mike Carey, a twórcą tytułowej postaci – Neil Gaiman. Wszystko rozpocznie się od tego, jak Lucifer porzuca władanie piekłem i przenosi się do Los Angeles, by pomóc policji w łapaniu kryminalistów. Link do serialu: http://www.kinoman.tv/seriale/lucifer-4 Zwiastun serialu: 2
Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 17 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2016 Świetny serial ! :) 1
Wujek Władek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 polecam serial pierwsza klasa
chrumcio Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Już od kilku miesięcy się do niego przymierzam, i jakoś się zabrać nie mogę.
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi