Bodzio Opublikowano 10 Października 2016 Sponsor Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Siemka. Chciałbym sie zapytać jak zrobić bunny hop'a czy do tego sa potrzebne jakies komendy a czy AutoBH jest dozwolone na serwerach ? Edytowane 10 Października 2016 przez Bodzio ZM
Właściciel GET Opublikowano 10 Października 2016 Właściciel Opublikowano 10 Października 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Poradniki CS 1.6 do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 10 Października 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Października 2016 Dużo ludzi, w tym ja, zbindowałem sobie scrolla do skakania.Scroll na góre: bind "MWHEELUP" "+jump" Scroll na dół: bind "MWHEELDOWN" "+jump" Są specjalne serwery/mapy do ćwiczenia BH. Musisz tylko dobrze poszukać.
Bodzio Opublikowano 10 Października 2016 Autor Sponsor Opublikowano 10 Października 2016 wiem na jakich serwerach sie mozna nauczyć bunny hopa
Rekomendowane odpowiedzi