koozik2 Opublikowano 3 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2012 Grając ostatnio na serwerze zostałem zapytany o to jak się tak "fajnie" Chodzi tutaj o bunny hop tzw. bh. Chcesz zacząć naukę bh? Jeśli tak to najpierw włącz Counter Strike'a i otwórz konsole (Wciskając ~ tak dla jasności ) Następnie wpisz w konsoli komendę: bind "MWHEELUP" "+jump" Jeśli to zrobiłeś możesz już zacząć naukę bunny hop'a. Niżej załączam filmik autorstwa kogoś z skillownia.com, z pewnością pomoże on Wam z nauką bh. Mam nadzieję, że pomogłem i życzę wszystkim wytrwałości w nauce bh
Właściciel GET Opublikowano 3 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 3 Lipca 2012 Te bindy nie wystarczą. Trzeba wyczuć sytuację czyli uczyć się.
LuxiU Opublikowano 7 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2012 Dokładnie tak jak Nesty , ale robienie BH na scrollu na serwerach Deathrun bez AutoBH jest niedozwolone . Przynajmniej tak słyszałem ale czy to prawda to nie wiem :)
Właściciel GET Opublikowano 7 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 7 Lipca 2012 obienie BH na scrollu na serwerach Deathrun bez AutoBH jest niedozwolone. Pierwsze słyszę. To w takim razie będę musiał sam siebie zbanować.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 7 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2012 + będzie to jak chociaż nauczysz się wyczuwać kiedy skoczyć. Po parunastu próbach powinno wychodzić.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 7 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2012 -> http://fragujemy.com/Troche-o-deathrunie-2576 -> http://fragujemy.com/Poradnik-DeathRun-F Dodaję jeszcze.
LuxiU Opublikowano 8 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 Nesty To banuj , banuj ; D Ale ja mówię : Ja to słyszałem ale czy to prawda to nie wiem ! Czytaj dokładniej ; )
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 8 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 Źle slyszales.
LuxiU Opublikowano 8 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 No dzięki że mi to uświadomiłeś bo nie czytałem wcześniejszych postów :o
koozik2 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 Nie potrzebny spam robicie. @ A Ty co teraz robisz?
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 8 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2012 bind "MHEELUP" "+jump" a ja myślałem, że to jest MWHEELUP... Jak już robisz poradnik z kluczowym bindem, to przynajmniej sprawdź czy jest dobrze...
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 9 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Nauka bh to długa i mozolna praca ale bardzo przydatna nawet w grze Ffa.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 8 Lipca 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi