ola. Opublikowano 7 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 Moje prace w photoshopie, oceńcie :)5 ! 10
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 7 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 Robisz ciekawe i ładne prace, dlaczego nie pójdziesz nw.. do szkoły z tym kierunkiem coś w tym rodzaju? Ps. Prośba :D Proszę ( jeśli będziesz miała czas) zrób mi avatar :D
iku. Opublikowano 7 Października 2016 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2016 Powiem że masz głowę do tego Olu ;)
ola. Opublikowano 7 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 Robisz ciekawe i ładne prace, dlaczego nie pójdziesz nw.. do szkoły z tym kierunkiem coś w tym rodzaju? Ps. Prośba :D Proszę ( jeśli będziesz miała czas) zrób mi avatar :D Dzięki , dzięki :D Nie pójdę ponieważ takie rzeczy moim zdaniem można robić bez szkoły , fakt przydałby się jakiś profesjonalizm , ale narazie jest to co jest :D Mój kierunek to awf ^^ 1
Olikdel1 Opublikowano 7 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 Całkiem fajne te twoje prace. 5 :D
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 7 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 Fiu fiu ktoś tutaj ma talent, wyczuwam zlecenie na avatar ;)
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 7 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Te wyżej tam nie pchej się jo zeh pierwszy beł i ustaw się do kolejki :D Edytowane 7 Października 2016 przez PiKaChU ^.^
Zasłużony Fragowicz psiaq* Opublikowano 7 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Na "te" to tramwaj staje, czekam na swoją kolej ;) Edytowane 7 Października 2016 przez psiaq*
ola. Opublikowano 8 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2016 Na "te" to tramwaj staje, czekam na swoją kolej ;) Trzeba ładnie poprosić :D
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2016 Jak oczko puszcze to będzie? :D
ola. Opublikowano 8 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2016 Jak oczko puszcze to będzie? :D będzie :D
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 8 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Października 2016 No i tak się dogaduje z kobietą :D to co zakładamy temat i jedziemy z avatarkiem??
ola. Opublikowano 8 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Października 2016 No i tak się dogaduje z kobietą :D to co zakładamy temat i jedziemy z avatarkiem?? tak ;>
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 9 Października 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2016 No powiem wam koledzy że Ola ma talent, sorki za wpieprzanie się w kolejkę ale no cóż :P
iku. Opublikowano 9 Listopada 2016 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2016 Koleżanka Ola ma talent do tego ;) Ja ładnie poprosiłem na Priv i mam fajny avatar :D
Lavenda Opublikowano 9 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2016 Chyba sygnaturkę iku :D
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak można na Pupci napis jebnąć, no weź ogarnij się :D 2
iku. Opublikowano 9 Listopada 2016 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak widać wszystko można zrobić :D Wystarczy ładnie poprosić :P
iku. Opublikowano 9 Listopada 2016 Zawieszony Opublikowano 9 Listopada 2016 Chyba sygnaturkę iku :D Masz rację tutaj mam ustawione jako sygnaturę ale na steam mam jako avatar :D Ale spokojnie za parę dni zmieni się sygnatura ;)
Rekomendowane odpowiedzi