Skocz do zawartości

[KOSZ] Pochwal sie swoim bickiem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Taka zabawa pochwal sie swoim bickiem :) kazdy moze pokazac swojego bica.
Auu ogien
30b31b5e88d15.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Powiem krótko, z racji tego, że jestem po 2 latach po metamorfozie zwanej fat/fit/fat/fit. 

W listopadzie 2015 miałem 108 kg przy wzroście 182 cm(zalany tłuszczem jak cholera), obecnie mam 70 kg przy wzroście 184 cm. Zredukowałem to wręcz powiedziałbym na poziomie "hard" i wiele, ale to bardzo wiele osób(nie chwaląc się bo generalnie - nie ma czym czyt. SILNA WOLNA). 

Powiem krótko jako, że sporo wiem na temat odchudzania i budowania masy mięśniowej. 

Na Twoim miejscu nie czekałbym teraz na nic innego tylko od razu redukował, a zwłaszcza, że idzie "melancholia" czyli jesień/zima brrr zimno, bla bla. 

Makroskładniki i dobry plan treningowy. Nie idź już na masówkę. A o bicku Twoim nie obraź się, ale średnio jest się czym chwalić bo nie widać ekto-kończyn tylko generalnie biceps jest duży przez to, że ponad połowa jego to niestety bez obrazy(jestem szczery) to tłuszcz. Zacznij redukcję a zobaczysz różnicę jak BF Ci zjedzie do maks 20-17% :) 

Bo można ważyć 100 kg a mieć małą tkankę tłuszczową i wyglądać mega dobrze - widoczne gołym okiem kończyny i biceps, triceps no i poszczególne partie a można równie dobrze ważyć 100 kg i mieć więcej tłuszczu niż mięśnia :) 

Także zmieniaj makrosy i redukuj do lata i zaufaj, że będziesz MEGA DOBRYM SKURWIE*EM JAK WYTNIESZ TŁUSZCZYK ZBĘDNY. Powodzenia ^^ ;)

Edytowane przez J U P I T E R
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

184 kg wzrostu? Nigdy nie widziałem kogoś takiego. Mogę autograf ????  :O

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na Twoim miejscu nie czekałbym teraz na nic innego tylko od razu redukował, a zwłaszcza, że idzie "melancholia" czyli jesień/zima brrr zimno, bla bla. 

Makroskładniki i dobry plan treningowy. Nie idź już na masówkę. A o bicku Twoim nie obraź się, ale średnio jest się czym chwalić bo nie widać ekto-kończyn tylko generalnie biceps jest duży przez to, że ponad połowa jego to niestety bez obrazy(jestem szczery) to tłuszcz. Zacznij redukcję a zobaczysz różnicę jak BF Ci zjedzie do maks 20-17% :) 

Widzę, że masz masz wiedzę na ten temat ale ja bym zaczekał z ta redukcją do luty-marzec a nie już teraz... 

@ Łukaszek

Wiesz, że nie liczy się bicek a tecnika ;) 

pzdr

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Małe też jest piękne :D :D
14494631_1311942162181217_32078623917404

• Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano (edytowane)

W sumie ta, bo generalnie Boże Narodzenie i Sylwek to raczej nie zbyt dobry okres na redukcję, jednakże i tak bym uciął kalorie na jego miejscu do -300 kcal i wprowadził chudy nabiał a od lutego hard siłka :)

Edytowane przez J U P I T E R
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Bicek jedno definicja drugie :p Co z tego ze masz przetłuszczone 40 na karabinie jak ci bebzon wystaje. I tutaj mówię ogólnikowo. btw ja nie mam bika :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak jak @Foresto mówi ten co wiecej gada a mało robi, już nie jedną sytuacje miałem kiedy zostałem objęty przez kilku kolesi natomiast zaczęli się bać mnie kiedy się wkur*** rozwalilem 3 osobom po mordzie za doczepianie się bez powodu. Myślę że sobie zasłużyli, najlepsze jest to że pobiłem ich a teraz to jak przyjaciele :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Kelek musisz byc z siebie dumny ! Z tym że temat napisany jest całkowicie w innym klimacie :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności