PogromcaKislu Opublikowano 3 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Witam ! Jak dobrze wiemy, po ostatnich aktualizacjach dodane zostały 4 nowe bronie (AWP,ACR,AR-15, oraz UMP-15), jednak są one rzadkie, oraz trudne do zdobycia, więc tak pomyślałem, czy nie dobrym pomysłem byłoby dodanie do ofert namiotów, specjalnego namiotu z właśnie tymi broniami i magazynkami do nich, ewentualnie kolczatki/sandbagi i wirefence. Edytowane 3 Września 2016 przez PogromcaKislu 1
Toksyk Opublikowano 3 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Września 2016 Trudne do zdobycia mówisz ? Znalazłem każdą.
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2016 Właściciel Opublikowano 3 Września 2016 Większość z nich ma dokładnie tak samo występowanie jak AK47 / M4A1 czy M110. Z tym, że AWP jest trochę mniej dostępne niż M110. Ale na pewno będziemy od nowa tworzyć namioty w strefie zakupów - cierpliwości. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2016 Właściciel Opublikowano 17 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi