Skocz do zawartości

[KOSZ] Co z serwerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc kiedy na serwerze według was będzie można  grać ?

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro serwer ruszy, więc bądźcie cierpliwi i czekajcie bo może jutro po powrocie do szkoły to serwer będzie już działał.

Opublikowano

Było mówione z górki jak kolczatkę wgraliście. Jak tam z górki idzie to ta górka musi być wysoka ale nie stroma.

Opublikowano

Jeżu ludzie poczekajcie, a nie tylko marudzicie i pytacie. Lepiej zrobić stabilny serwer niz zbugowany i znów wyłączony.

• Właściciel
Opublikowano

Bo co chwile pojawiały się problemy. Nie spodziewaliśmy się tak dużo błędów od strony MTA przy dodawaniu broni. Ale na szczęście, rozwiązaliśmy ich sporo.

Opublikowano

Toksyk nie powtarzaj się. Niech się pytają a ja napisałem to w od niesieniu do całości.

• Właściciel
Opublikowano

Chcemy dopracować całkowicie naszego DayZ tak, aby spełnić długo oczekiwane prośby przez Was i ograniczyć monotonię. Udało się nam w pełni bez błędów dodać jedną broń na serwerze, bo już wiemy jak to w 100% zrobić. Teraz pójdzie już szybko, bo za niedługo będziemy testować 3 kolejne ( ostatnie ). 

Jak w pełni będą działać, to oceniam stan serwera na 80%.

Opublikowano

No okej, sorka ja dzisiaj nie myślę siedziałem prawie cały dzień i robiłem grafiki aż mnie oczy bolą.

Opublikowano

Nesty, a co z optymalizacją? :D Bo wraz ze znajomym(adiko) wbiliśmy na serwer na którym jest 100 graczy, a mapa tak wykokszona, że masakra i mamy tam po 60-70 fpsów :D A na fragujemy po 30-40 i nie możemy nagrywać przy tym :D Pozdrawiam.

Opublikowano

Więc kiedy na serwerze według was będzie można  grać ?

haha się dowiedziałeś jak co dziennie muwiął że będzie prawdopodobnie jutro xD 

Opublikowano (edytowane)

Bardzo się cieszymy że serwer w końcu zostanie dopuszczony do gry ! Nie wiem po co były te wszystkie zbędne komentarze " kiedy będzie ? " - nikt nie chce grać na zbugowanym serwerze .. teraz płacz że naprawiają .. a gdy nic nie robią " boże jaki bug zróbcie coś z tym " .. 

Edytowane przez #THC
  • Właściciel
Opublikowano

Bronie zostały dodane w pełni. Teraz już tylko niewiele rzeczy zostało do zrobienia, m.in. dopasowanie dźwięków oraz hud. Większość planowanych dodatkowo zmian i optymalizacji weszła już w życie.

Także dzisiaj startuje już serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności