Skocz do zawartości

[KOSZ] Porozmawiajmy O Cod Mod

Wszystko o COD MOD :)  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Speedhacker powinien mieć zablokowane perki dające mu broń?

• Tak - powinien mieć tylko nóż
    • Nie - niech ma dostęp do perków dających mu dodatkową broń
  2. 2. Czy Ninja powinna mieć tylko Deagle?

• Tak - zablokować perki dające jej broń
    • Nie - niech ma wszystkie perki dające jej broń
  3. 3. Czy Amadeusz nadal jest zbyt silną klasą?

• Tak - wymaga poprawek
    • Wszystko w porządku - nie wymaga zmian
    • Nie - przydadzą jej się dodatkowe statystyki
  4. 4. Jak oceniasz stopień zróżnicowania klas

• Dzięki poprawkom, zróżnicowanie klas jest wystarczające i dobre
    • Dzięki poprawkom, nieco zwiększyło się zróżnicowanie klas
    • Zróżnicowanie klas jest średnie i wymaga jeszcze poprawek
    • Nadal jest dominacja kilku klas, a połowa z nich jest nieużywana
  5. 5. Jak oceniasz stopień prac nad serwerem i balansem klas? [ zaznacz 3 odpowiedzi! ]

• Administracja pracuje nad serwerem dobrze
    • Administracja pracuje nad serwerem średnio
    • Administracja pracuje nad serwerem kiepsko
    • Balans klas jest cały czas poprawiany dobrze
    • Balans klas jest cały czas poprawiany średnio
    • Balans klas jest cały czas poprawiany źle
    • Występuje zbyt duża przewaga klas premium nad non-premium
    • Występuje nieco większa przewaga klas premium nad non-premium
    • Ostatnio wszystko dobrze współgra ze sobą, nie ma się do czego przyczepić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam propozycje na nową klasę.

1.Nazwa: Rusher 

2.Opis: Posiada 1/x z xm1014(szybki shotgun) oraz moduł odrzutowy.

3.Statystyki: Nie napiszę statystyk bo nie mam pojęcia jakie statystyki by mogła mieć ta klasa na pewno z 30 kondycji powinna mieć moim zdaniem.

Klasa moim zdaniem pasuje do klas no premium. Może wam się spodoba moja propozycja klasy ;)

Edytowane przez g00d
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty co ty z tym zabójcą zrobiłeś. Z 1/10 wywalenie broni na 1/8 daj mu jeszcze odbicie pocisku. Klasa jest przesadzona.

• Właściciel
Opublikowano

Chłopie, nie zawsze wszystko jestem w stanie zauważyć lub zmienić i po to założyłem ankietę, aby tam się wypowiadać. Ile razy mam Ci to powtarzać? Pisz to w ankiecie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pisałem w bugach, ale napisze jeszcze tutaj. Lewy przycisk myszki u speeda zabija na hita.

Opublikowano

widze dobry temat jezeli chodzi o zabojce to mam pytanie jak to jest ze niby 1/8  a pierwszy strzal od tej klasy pozbywam sie broni teraz tak biega 100+ lvl z full hp i powodzenia jak kto kolwiek 1 na 1 go zabije samym nozem .... druga sprawa co zostalo zmienione z granatami ze od ninjy bez perku dostaje granatem 1/1 i to wcale nie jest granat pod nogi i ostatnie pytanko 3 od ostatniego resetu podczas calej mapy nie dostaje zadnego porzadnego perku (gram zbojnikiem) sam syf mp5 dzisiaj raz wpadlo na tyle godzin gry ak czy m4 od resetu nei widzialem, perki zostaly poblokowane dla danych klas ?? 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

'hmm niby te wszystkie perki "zguba ..." ale jak pisalem dawno zadnego nie dostalem a biorac pod uwage ilosc feagow na mape i caly czas wywalam perk no to predzej czy pozniej pownno wpasc no nic dzieki za odpowiedz 

zdrowia

Opublikowano

Nesty tak tylko spytam kiedy będziesz zmieniał tego Generała bo nie ukrywam trochę kiepsko się gra jak on ma te miny. :/

• Właściciel
Opublikowano

Niedługo aktualizacja kolejna, duża, także.... Dawać propozycje zmian.

Chodzi Ci o to, że miny są niepotrzebne?

Opublikowano

Tak moim zdaniem te miny nic w generale nie wnoszą i jak gram ta klasą to 1 osobę na 100 min zabijam a wcale nie kładę w złych miejscach

Opublikowano

Tam na górze dałem też propozycje klasy która mogła by zostać dodana. ;)

Opublikowano

i zwroc uwage na te perki Nesty bo znowu zagralem 3 mapy lacznie 130 fragow i sam syf a polowa biega z broniami dodatkowymi albo eleminatorem rozrzutu 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

jar_luki gra zbójnikiem. Pewnie ma pecha do perków, bo jak czasami gram zbójnikiem to dostaję notatki szturmowca itd. więc tu błędów nie ma się co doszukiwać.

Jeszcze jak dla mnie to zbójnik jest nadal mocny.  Chociaż został już osłabiony to trudno go zabić. Jak nie trafię go awp, to marne mam szanse na zabicie go m4 :D Jak to pisze jar_luki 43fragi na mapę i to ze słabymi perkami albo ja już nie umiem strzelać albo zbójnik jest mocniejszą klasą :D 

Edytowane przez Mr. Kropek
Opublikowano (edytowane)

to nie wiem ja od resetu co mozna zobaczyc w top15 ile mam fragow nie mialem ani razu eleminatora i tylko raz mp5 ..... a co do zbojnika co tu jest mocnego 2 odbicia i to wszystko specjalna klasa anty ninja i anty awp (ale nie zawsze sie udaje ) jezeli chodzi o klasy jak dla mnie ze wszystkich uciazliwy jest tylko zabojca z tym wywalaniem broni 1./1 bo jeszcze nie spotkalem sie zeby w 8 strzale mi bron wyrzucil ...... zamiast tego mozna by bylo mu miny dac bo i taka klase zabojcy widzialem ogolnie to granaty kazda klasa premium chyba ma nie wiem czy tak ma byc ale na zbojniki mam hejki a nie bylo zmianki o tym nigdy tak samo ninja tez w opisie ich nie ma nie wiem jak reszta klas..... chyba ze to  vip dodaje to sory:)

ps Kropek nie martw sie jak skonczy mi sie zbojnik to wezme zabojce pewnie ;p

@@@@ to wiem skad te granaty ale przy wczesniejszym vipie nie bylo tego ;p tak czy siak pozostaje opcja z granatem ninjy Gaijin twierdzy ze to wina braku wytrzymalosci w statystykach ale jakos jak ja moje hejki rzucam nie widze zeby nowe konta ktore tez ciula maja wytrzymalosci padaly na raz .....

Edytowane przez jar_luki
Opublikowano

VIP na COD otrzymuje pełen zestaw granatów z wyjątkiem 1 rundy.

Opublikowano

Chciałbym zgłosić dość obszerny i denerwujący bug. Mianowicie co jakiś czas jak się wymieniam z kimś perkiem albo nawet jak wyrzucam perk to on się buguje. Tam gdzie mam pokazany perk widnieje cały czas napis tego perku co go chciałem wymienić/wyrzucić, następnie bugują mi się statystyki na klasie, a kiedy wpisuję w konsoli retry, żeby usunąć zbugowane statystyki klasy to nie mogę wybrać żadnej klasy ponieważ mi się nie wczytują i pisze mi cały czas, że wczytują mi się klasy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności