Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKRUTACJA OTWARTA !

◄Wiek [15+]:

◄Nick:

◄Jak długo grasz na fragujemy.com:

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?:

◄Jazda autem [1/10]:

◄Strzelanie [1/10]:

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]:

◄Komunikator TS3:

◄Godziny w których grasz:

◄Krótko o sobie:

Grając z nami

◄będziesz się świetnie bawić,

◄otrzymasz dostęp do aut, bazy oraz namiotów,

◄zostaniesz uwieczniony na youtube!

UWAGI:

◄Graj z tagiem |EP|,

◄Pierwsze dni jesteś na testach, nie otrzymasz od razu hasła.

◄W podaniu opisz trochę więcej,

◄Bądź aktywny,

◄Bądź w miarę kulturalny,

◄Nie oszukuj w podaniu.

Życzymy powodzenia i miłej gry!

Opublikowano

◄Wiek: 15, niedługo 16 wbija

◄Nick: MusującyRelog, Ravennink, RVNN

◄Jak długo grasz na fragujemy.com: 2 lata będzie

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Tak, gram w mta 4 lata.

◄Jazda autem [1/10]: 8/10

◄Strzelanie [1/10]: 8/10 (ocenicie sami)

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: 9/10

◄Komunikator TS3: Owszem posiadam.

◄Godziny w których grasz: Przez całe wakacje

◄Krótko o sobie: Cześć jestem Bartek mam 15 lat interesuje się grami, piłką nożną i niektórzy mówią że jestem zabawny :) (skromność)

Opublikowano

◄Wiek [15+]:17

◄Nick:maksers321

◄Jak długo grasz na fragujemy.com:Grałem kilka dni kilka miesięcy temu....

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?:Gram w MTA DayZ 5 lat.....

◄Jazda autem [5/10]:

◄Strzelanie [8/10]:

◄Strzelanie ze snajperki [9/10]:

◄Komunikator TS3:Posiadam

◄Godziny w których grasz:13.00-2.30

◄Krótko o sobie:Me imię Maks,interesuję się IT,programistyką i penetracją zabezpieczeń.

Opublikowano

◄Wiek [15+]:18

◄Nick:Stopa

◄Jak długo grasz na fragujemy.com: 2 godziny aktualnie , kiedyś grałem pod nickiem Dev3r , na xaa dayz 4 tygodnie , na nationz 3 miesiace ;)

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?:Tak wyżej podałem jakich, ogólnie mta dayz 5 lat

◄Jazda autem [1/10]: 7/10

◄Strzelanie [1/10]: 9/10

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: 7/10

◄Komunikator TS3: Tak

◄Godziny w których grasz: Aktualnie  w wakacje cały czas jestem dostępny , chyba że wypadnie jakiś wypad z kumplami to może mnie nie być , lecz to zgłosze ekipie kiedy i przez ile mnie nie będzie :)

◄Krótko o sobie:Hmm  w sumie to sam nie wiem jak moge siebie opisać , daliście tutaj trudne zadanie    :P  No to może tak : Interesuje sie informatyka , programowaniem gier komputerowych oraz stron internetowych , W MTA DayZ gram już od 5 lat , Na fragujemy.com gram co prawda mało , lecz na innych serwerach mam spory staż , kiedyś na fragujemy grałem pod nickiem Dev3r gdzie miałem  400 minut przegranych na innych serwerach miałem tak średnio po 500 minut / na xaa dayz 4 tygodnie  :)Posiadam kulture osobistą , nie lubie sprzeczek w ekipie a także zbędnego obrażania za coś co każdemu mogłoby się zdarzyć np : zepsucie jednej akcji  :P szukam ekipy ponieważ samemu na żadnym serwerze nie da się osiągnąć czegoś wielkiego    :)

Pozdrawiam, Stopa

Opublikowano

◄Wiek [15+]:18

◄Nick: BidWild

◄Jak długo grasz na fragujemy.com: z 6 miesięcy ogółem z przerwą

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: tak xday

◄Jazda autem [1/10]: 7-8/10    

◄Strzelanie [1/10]: 7-8/10

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]:8/10

◄Komunikator TS3: jest

◄Godziny w których grasz:od rana do wieczora

◄Krótko o sobie:Mam na imię Jakub. Mam 18 lat. Moimi hobby są piłka nożna i street workout ale lubie sobię także pograć na kompie w mta a zwłaszcza teraz iż mam kontuzję i nie moge się praktycznie ruszać. Interesuję się także informatyką. W mta gram już 3,5 roku i jestem ogarniętym i miłym graczem

Opublikowano

◄Wiek [15+]: 16

◄Nick: Trampek

◄Jak długo grasz na fragujemy.com: Dopiero zacząłem, dowiedziałem się niedawno o ZALUDNIONYM serwerze DAYZ :D 

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Grałem rok temu na innym polskim serwerze, gang w którym byłem był TOP 1

◄Jazda autem [1/10]:8/10

◄Strzelanie [1/10]:9/10

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]:9/10

◄Komunikator TS3: Posiadam

◄Godziny w których grasz: Są wakacje, można mnie znaleść cały dzień. Jedynie co to czasami wyjde na świeże powietrze albo poprostu pójde na siłke ;D

◄Krótko o sobie: Jestem Trampek, mam 16 lat i pochodze z górnego Śląska. Moim hobby są gry komputerowe, a odskocznie od nich znajduje na siłowni. Lubie rolade mięsną, lubie słuchać Cypisa oraz Braci Figo Fagot.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

◄Wiek [15+]: 15

◄Nick: #truestory*

◄Jak długo grasz na fragujemy.com: Około 4-5 miesięcy.

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Tak. Pierwszy raz na serwerze DayZ grałem 4 lata temu i zachowało się do teraz ;)

◄Jazda autem [1/10]: 10

◄Strzelanie [1/10]: 9

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]: 8

◄Komunikator TS3: Posiadam.

◄Godziny w których grasz: W wakacje praktycznie cały dzień ( no-lifee ), a w roku szkolnym 16-22.

◄Krótko o sobie:Jestem Kacper / truestory, mam 15 lat. Interesuję się koszykówką, muzyką oraz elektroniką a zwłaszcza grami komputerowymi. Jak wynika z avataru - lubie słuchać czarnego rapu. Zwłaszcza Drake, Kendrick Lamar itd. W MTA:DayZ gram od 4 lat. Moja pasja do tego trwa do dzisiaj.

Opublikowano

◄Wiek [15+]:17 lat

◄Nick:Ultrarapid

◄Jak długo grasz na fragujemy.com:  Pare miesiecy

◄Czy grałeś na innych serwerach mta?: Myślę, że tu chodzi o inne serwery typu dayz, tak grałem na wielu.

◄Jazda autem [1/10]: 7/10

◄Strzelanie [1/10]: 8/10

◄Strzelanie ze snajperki [1/10]:7/10

◄Komunikator TS3: Tak

◄Godziny w których grasz: Od rana jestem do dyspozycji.

◄Krótko o sobie: Mam na imię Jakub. Lubię gry, w których chodzi o przetrwanie. Miło jest być w grupie, bo przy tym jest razniejsza gra. :)

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności