Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

tempo-storm-968x505.jpg

Po niespełna czterech miesiącach współpracy brazylijski zespół zakończył swoja współpracę z Tempo Storm. Od teraz ekipa dowodzona przez Ricardo „boltza” Prassa występować będzie w barwach organizacji Immortals, znanej do tej pory ze swojej drużyny League of Legends.

W ostatnich tygodniach Brazylijczycy kilkukrotnie zaskoczyli światową scenę Counter-Strike’a, zajmując m.in. drugie miejsce podczas turnieju DreamHack Austin, a także docierając do finału amerykańskiego minora. Na temat swojej byłej już drużyny wypowiedział się dyrektor generalny Tempo Storm Andrey „Reynad” Yanyuk:

Zakończenie współpracy z naszym zespołem CS:GO oczywiście mnie smuci, jednak Immortals będzie dla nich odpowiednim domem. Jestem niesamowicie dumny z tego, co udało im się osiągnąć podczas gry w Tempo Storm i życzę im wszystkiego najlepszego w ich karierach, by nadal posuwały się do przodu. My natomiast niebawem wrócimy na scenę CS:GO.

Już 9 czerwca brazylijski skład w nowych barwach rozpocznie walkę o udział w zbliżającym się majorze ESL One Cologne. W katowickim turnieju eliminacyjnym przyjdzie im się zmierzyć m.in. z francuskim EnVyUs. Ekscytacji z nowych możliwości nie krył jeden z graczy Immortals, Henrique „hen1” Teles:

Jesteśmy bardzo szczęśliwi z powodu dołączenia do Immortals. Od pierwszego dnia otrzymaliśmy od nich niesamowite wsparcie. Nigdy jeszcze nie byliśmy tak zmotywowani, by osiągnąć nasze cele i zostać najlepszymi. Chcielibyśmy podziękować Immortals za otrzymaną możliwość. Będziemy nadal kontynuować naszą pracę, by móc reprezentować Immortals w jak najlepszy sposób.

Obecny skład Immortals prezentuje się następująco:
Henrique „hen1” Teles
Gustavo „SHOOWTiME” Gonçalves
Ricardo „boltz” Prass
Lucas „lucas” Teles
Joao „felps” Vasconcellos

Źródło: http://cybersport.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności