Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Grasz w cs;go ? ranga którą osiągnąłeś to Silver i nie możesz z niego wyjść? ten poradnik jest dla ciebie! :D 

1. Graj deatmatche lecz nie graj ich z serwerów steam tylko znajdź serwer deatchmatch wszyscy na wszystkich - poprawisz swój refleks
2. Graj Arenki 1vs1 na fraguj.com znajduje się kozacki serwer na którym poziom nie jest aż tak duży - poćwiczysz sytuacje 1vs1 aima
3. Dobierz celownik do siebie, poradnik jak to zrobić masz tutaj

- dobierz celownik który ci odpowiada, nie wzoruj się na twoim ulubionym graczu.
4. Znajdź drożynę/osoby które z tobą będą grały - 4 rusków w teamie, nie wróżę ci miłej gry.
5. Trenuj spray'a z poszczególnych broni, mapkę możesz pobrać stąd

6. Graj umysłowo, staraj się pokonać przecinków jak i swoim aimem  tak i swoim myśleniem 

Myślę że jeżeli jesteście nowymi graczami cs;go tę parę porad wam się przyda, pamiętajcie że gracie zespołowo nie sami, komunikujcie się z drużyną i dawajcie "info"

Edytowane przez Kolorowy <3
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proszę Cie naucz się pisać poprawnie i rób to normalnie a nie na szybkiego, aby było, bo zacznę wywalać do kosza. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Szczerze to ty podales jedna dobra rade.

Celownik a tak na marginesie forum troche zle napisales i tyle bledow ehh

Opublikowano

Tak, Tygrysek wyładuj się na forum bo chyba masz ciężko w domu skoro tak wszystko ci przeszkadza, jeżeli w domu nie masz z kim porozmawiać polecam psychologa bo na prawdę potrzebujesz z kimś chyba porozmawiać i się szczerze wygadać. Na moje rady są bardzo przydatne i z własnego doświadczenia wiem że się sprawdzą. W cs'a gram już od 4 lat zaczynając od 1.6. I dla twojej świadomości od 5 lat nie mieszkam w Polsce więc moje pismo nie jest może na wysokim poziomie ale ty już nie masz do czego się przyczepić, pozdrawiam.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Ty tak serio z tym poradnikiem? To jest kurwa jakiś żart. Spamujesz forum bezsensownymi postami, wyjeżdżasz na Tygrysa, że zwrócił CI uwagę. Tego typu rady bardziej podchodzą pod spam, niż wnoszą coś konkretnego.

Kogo obchodzi, że nie mieszkasz w Polsce? Czy to cokolwiek zmienia? 

"Graj umysłowo" ja pierdole :D Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności