Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Do GN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłaszam rekrutację do grupy GN

Wymagania:wiek minimum 13 lat,staż na serwie minimum 4 miechy,staż w DayZ minimum 8 miechów

Oferujemy:Miłą atmosferę,częsta obecność na serwerze,bazę oraz wiele innych :)

Do grupy dostaną się 2 osoby wybrane przez GN|Penta oraz GN|--CZ--

Zapraszam do składania podań :)

Nick:

Staż na serwerze:
TS3 ze sprawnym mikrofonem*:
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10:
Dokładanie się do opłat: tak/nie
Coś o sobie:

Opublikowano (edytowane)

Nick: Tomskik

Staż na serwerze: Miesiąc 
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: Jest
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: Kierownie 8/10 Strzelanie 8/10
Dokładanie się do opłat: Możliwe, ale tylko jak będzie fajny klimat :P
Coś o sobie: Mieszkam w okolicach Katowic, uczęszczam do klasy o profilu mundurowym. W Gta San Andreas gram o 7 roku życia, na SAMP, MTA jakieś 2 lata.

Nie jestem nerwowy, ani jakiś tam upierdliwy. 

Nie wiem co mogę jeszcze napisać, ale mam nadzieje że to wystarczy :D

Z góry pozdrawiam Kuba :D

Edytowane przez Jakub
Opublikowano

Nick: Tomskik

Staż na serwerze: Miesiąc 

TS3 ze sprawnym mikrofonem*: Jest

Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: Kierownie 8/10 Strzelanie 8/10

Dokładanie się do opłat: Możliwe, ale tylko jak będzie fajny klimat :P

Coś o sobie: Mieszkam w okolicach Katowic, uczęszczam do klasy o profilu mundurowym. W Gta San Andreas gram o 7 roku życia, na SAMP, MTA jakieś 2 lata.

Nie jestem nerwowy, ani jakiś tam upierdliwy. 

Nie wiem co mogę jeszcze napisać, ale mam nadzieje że to wystarczy :D

Z góry pozdrawiam Kuba :D

Zgłoś się na serwerze do mnie o IP serwera Team Speak

Opublikowano

Nick:Smerf;3

Staż na serwerze:16/4/16
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: tak
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: Jazda 9/10 strzelanie 7/10
Dokładanie się do opłat: nie trudno bedzie
Coś o sobie:Meszkam w angli moje orto 2/10 :D no i co jeszcze gram w mta 3 lata 

Opublikowano

Nick: KOBRA

Staż na serwerze: Rok
TS3 ze sprawnym mikrofonem*:jest
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 7/10 do 7/10:
Dokładanie się do opłat: tak
Coś o sobie: mieszkam w siedlcach lubie grać w MTA , CS'a 

Opublikowano

rekrutacja Zamknięta zapraszam na następny okres rekrutacyjny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Otwieram rekrutację do Grupy na nowo. Zapraszam do składania podań :) nie ma limitu osób które się dostaną wybiorę paru najlepszych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: BloodLine_

Staż na serwerze: 2 miesiące (grałem w kratkę)
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: TS tak, ale mikro na razie nie, w najbliższym czasie będe miał
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: 7
Dokładanie się do opłat: tak/nie: Tak
Coś o sobie: Mam na imię Krystian, mieszkam w Legnicy na Dolnym Śląsku i gram w GTA:SA od przeszło 7 lat, w SAMP 3 a MTA 2,5.

Miałem w 2012-2013 przerwę od MTA ale wróciłem w 2014. W 2015 pierwszy raz zagrałem na gamemode DayZ i gram do dziś od roku.

No i tyle kappa. Aha zapomniałem dodać że gram w TF2, CS 1.6 (nie GO, nie gram dla pixeli) oraz czasami pogram sobie w którąś z części FNAF.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nick: BloodLine_

Staż na serwerze: 2 miesiące (grałem w kratkę)

TS3 ze sprawnym mikrofonem*: TS tak, ale mikro na razie nie, w najbliższym czasie będe miał

Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: 7

Dokładanie się do opłat: tak/nie: Tak

Coś o sobie: Mam na imię Krystian, mieszkam w Legnicy na Dolnym Śląsku i gram w GTA:SA od przeszło 7 lat, w SAMP 3 a MTA 2,5.

Miałem w 2012-2013 przerwę od MTA ale wróciłem w 2014. W 2015 pierwszy raz zagrałem na gamemode DayZ i gram do dziś od roku.

No i tyle kappa. Aha zapomniałem dodać że gram w TF2, CS 1.6 (nie GO, nie gram dla pixeli) oraz czasami pogram sobie w którąś z części FNAF.

Ja sie zgadzam ale najpierw ogarnij mikrofon. Ja sam nie decyduje wiec poczekaj na wypowiedz reszty ekipy.

Opublikowano

Dla mnie ok bd u nas tylko mikrofon jak najszybciej miej albo zrób go z telefonu

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szukamy na nowo graczy! Jak ktoś chce to skladac podania

Opublikowano

Nick:BidWild

Staż na serwerze:3,5 miech z przerwą ze względu na matury
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: owszem
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: kierowanie 8/10 strzelanie 8/10
Dokładanie się do opłat: tak
Coś o sobie:Mam na imię Jakub. Mam 18 lat. Interesuję się piłką nożną i informatyką dla tego też zrobiłem trchnikum informatyczne. Lubie Pograć sobie w mta w tygodniu jestem od 15 do 24 a weekendy od rana do 24 lub nocka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nick: Ultrarapid

Staż na serwerze: trochę tu grałem  samemu 
TS3 ze sprawnym mikrofonem*: Sprawny jak najbardziej.
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: Ciężko to stwierdzać, ale myśle, że w granicach 7/10 w obu kategoriach .

Dokładanie się do opłat: To zależy jak duże te opłaty będą. 
Coś o sobie:
Co mam powiedzieć.. Mam na imię Jakub i chodzę do liceum  o profilu politechnicznym. Lubię pograć na modach typu dayz. Od małego to lubiłem. Składam to podanie bo gra samemu to nie to samo co gra w zespole. Liczę po prostu na dobrą zabawę i współpracę w teamie.

Edytowane przez Aprobata
Opublikowano

Nick:Stopa

Staż na serwerze: Na serwerze 3 miechy z przerwami i pod różnymi nickami , 3 razy zmieniany serial z powodu nowego kompa :) Na innych serwerach 6-10 miesięcy, Mta DayZ 5 lat 
TS3 ze sprawnym mikrofonem*:Tak
Umiejętności kierowania oraz strzelania od 1 do 10: Kierowanie 7/10 Strzelanie (z karabinów (AR) ) 10/10 , Strzelanie (ze snajperek) 8/10
Dokładanie się do opłat: tak/nie: Niestety aktualnie nie ma jak , za duże wydatki utrzymaniowe :/ 
Coś o sobie: Mam na imię Konrad, chodzę do technikum informatycznego. Ogólnie pasjonuje się programistyką gier komputerowych.... Liczę na miłą współpracę w ekipie, samemu grać nie ma co za dużo teamów się porobiło i samemu niczego ugrać zbytnio się nie da :/ 

Pozdrawiam, Stopa

Opublikowano

Nick:DaZe

Staż na serwerze: prawie 5 miesięcy

TS3 z mikrofonem: Tak

Umiejętności kierowania i strzelania: kierowanie 7 strzelanie 8

Dokładanie się do opłat: Jak trzeba to ok

Coś o sobie: Gram na naszym serwie już dlugo, niektorzy mogą mnie znać a niektórzy nie  w mta gram 3 lata a w dayz ponad rok. Umiem współpracować i nie spinam się o byle co. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Opublikowano

Rekrutacja napisana jest do starego GN, aktualnym leaderem jest Francsk1, nie lcar i NIE PROWADZIMY REKRUTACJI.

Opublikowano

Chwila, Francsk napisał: 

Szukamy na nowo graczy! Jak ktoś chce to skladac podania

Wiemy, że jest liderem tej grupy. 

• 7 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności