Dawid Klajn Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zawieszony Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ostatnimi czasy zostały wprowadzone skrzynki ze skinami, z których można dropnąć nawet nie dostępne już do kupienia skórki. Osobiście z darmowej skrzynki dostałem Kruczą LB za 975 RP, więc całkiem nieźle z kolejnych skrzynek dostałem min. : Pantheona Perseusza, którego nie można już dostać więc nie mam na noc narzekać. A wam co dropło?
frez Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mi poleciał Pirat Ryze, TPA Mundo i Fiddle Po-strach mórz. Jednym słowem - lipa :(
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dostałem: Mecha totem (2x) Obdarty Garen Elise krwawego księżyca Głębinowy thresh Talon renegat i ten totem ramusa ale nie pamiętam jak się nazywa.. po za tym dostałem również evelyn oraz Jax'a ale obie postacie posiadam więc zamieniłem na esencję ;)
Endryu Opublikowano 23 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dostałem Creator Viktora ze skrzynki :)
Rekomendowane odpowiedzi