Skocz do zawartości

[KOSZ] The Walking Dead Sezon 6 - wrażenia, opinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cześć. Tworzę ten temat po to, aby każdy mógł wyrazić swoją opinie na temat 6 sezonu The Walking Dead.

Zapraszam do pisania postów :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

ja ogladam od poczatku, jak dla mnie najlepsze byly pierwsze 3 sezony, jak oni uczyli sie zabijac zombie :D i ogartniali jak przezyc.

wiadomo, ze im dluzej serial trwa tym staje sie nudniejszy, i troche przewidywalny, ale oczywiscie czekam na kolejne sezony :)

Serial miazga ! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mnie jedynie nie spodobał się cliffhanger jaki zafundowali twórcy na koniec sezonu.

Ale ogólnie był bez zarzutu :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

6 sezon nie był najgorszy! Ale był często bardzo przewidywalny w zwrocie akcji.

Ale bądź co bądź starocie (początkowe sezony 1-3) były i są świetne! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Moim zdaniem 6 sezon był beznadziejny w porównaniu do poprzednich. Powód? Nuda,przewidywalność.

6 sezon bardziej przypominał dramat psychologiczny, niż survival horror. Co było ciekawe to początek oraz koniec, a w szczególności ostatnia scena.

Historia jest ciągnięta na siłę bez większej oryginalności, utarte przez lata schematy, rozterki bohaterów.Jednym słowem większość scen dialogowych między bohaterami nie mogłem zdzierżyć i przewijałem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dla mnie na pewno 6 sezon był lepszy od poprzedniego. Przewidywalny? Niestety tak i powiewało czasami nudą, jednakże patrząc z przymrożeniem oka czego się spodziewać po sześciu latach.

Jedynym zastrzeżeniem z mojej strony jest wtrącanie przez twórców głupich zapychaczy, Negan mógł pojawić się już w połowie sezonu. Bezsensowne budowanie napięcia z odcinka na odcinek tylko wnerwia widza, ale wiadomo - trzeba kuć żelazo póki gorące.

Nie pozostał mi niedosyt po finale, a jedynie irytacja tymi samymi zagraniami, które widzieliśmy już w poprzednich sezonach. 

Reasumując: i tak uwielbiam ten serial i będę go oglądać  ;*

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Skończyłem oglądanie tego serialu na 5 sezonie i nie żałuję, w związku z tym, że idą za nim potężne pieniądze będzie kręcony w nieskończoność. Pierwsze sezony były genialne teraz to już odmrażanie kotleta, szkoda, że robi się z tego serialu swoista Moda na sukces. Producenci nie wiedzą kiedy skończyć, Breaking Bad skończyło się na pięciu sezonach i teraz jest już niemal klasykiem.

Opublikowano

Pierwsze sezony najlepsze, ale przeważnie tak jest we wszystkim, że z czasem jest coraz gorzej. Chociaż są wyjątki.

Ogólnie sezon 6 nie był bardzo zły, ale brakowało bardzo dużo do pierwszych sezonów.

Opublikowano (edytowane)

Uważam, że sezon 6 był całkiem nie najgorszy mimo ,że momentami był faktycznie bardzo przewidywalny. Wydaje mi się, że twórcy mogą jeszcze czymś zaskoczyć w następnym sezonie. Niedosyt po ostatnim odcinku jest więc pozostaje czekać.

Edytowane przez Akame
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No na pewno byl duzo lepszy od 5 sezonu, gdzie Tyreese zginal jak jakas postac, ktora wystepowala 2 odcinki a Negan siedzial i grzal bejsbola i powtarzal "Kiedy moja kolej?" i sie chlopak nie doczekal. Ale o 6 mowa wiec, denrewuje mnie fakt, ze nie pojawil sie Ezekiel (pozdro dla kumatych), ale rzeczywiscie postac Ezekiela jest taka bajkowa. Wpiszczie sobie TWD Ezekiel, jak nie wiecie o kim mowa. Moze sie jeszcze pojawi, kto wie. Podobala mi sie pomysl z wilkami, chodz w komiskie pojawila sie pewna podobna grupa, z tego co wiem o innej nazwie prowadzona przez kobiete z rakiem. Nie jestem pewny co do tego. Pierwsze 2 odc. to byl super poczatek. Pozniej troche poziom spadl, ale jak pojawily sie wzmianki o Neganie i watki z nim zwiazane, to juz nie moglem sie doczekac kolejnego odcinka. Negan pojawil sie dopiero w ostatnim odcinku i zakonczyl zycie jednego z bohaterow, ktorego? Nie wiadomo jeszcze, ale ze slow "Przyja na klate" mozna wywnioskowac, ze byl to mezczyzna, najprawdopodobniej Abraham. Stawiam na niego. ;)

Pozdro. Sry za orte.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności