Mily Opublikowano 20 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Zabojca - Int - 20 Zyw - 30 Wyt - 30 Kon - 50 Ma jedną silną minę, 1/3 z HE 1/8 na krytyczne uderzenie, 1/12 na wyrzucenie broni przeciwnika,- tak ze sklepu a w grze ma 1/10 cos jest nie hallo niewidzialny do momentu oddania strzału lub otrzymaniu obrażeń, gdy jest widoczny cicho biega wybucha po śmierci Zbojnik- Int - 0 Zyw - 30 Wyt - 20 Kon - 20 Widzi niewidzialnych odbija 2 pociski na rundę +10 dodatkowych obrażeń z famasa to są jakieś chyba żarty ogarnijcie tego zabójce po zmianach zabraliście zbojnikowi wytrzymałość inte a zabójca dalej robi co chce na tym servie. Zbójnik żeby nie widział nie widzialnych to był by nikim a tak to jeszcze idzie w miarę nim pograć. Proszę o przemyślenie co do tej decyzji zmięcie zabójce i trochę tych umiejętności bo on robi co chce i nie da się nic zrobić i jeszcze te wyrzucanie broni to jest przegięcie. Wcześniej tak nie wyrzucał a teraz wyrzuca jak by mial 1/2 prosze o sprawdzenie tej klasy i stanowczo jesj przerobienie bo to sie w pale nie mieście co wy robicie odejmujecie zbójnikowi wszystko co możliwe do DMG a zabójca ma wszystko!!!!!!!!!!!! +10 do faamasa to jest smieszneeeeeee
Pozdro600 Opublikowano 20 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 10dmg daje duzo. Do tego 2 odbicia pocisku to jest mega jak raszujesz i wybijasz pol temu. Grasz zbojnikiem dlatego nie mozesz wytrzymac ze twoja klase oslabili a kogos innego ulepszyli. Nie zawsze klasa gra , tylko skill. Jak nie masz skilla to nawet klasa 1/1 z kazdej broni nie zabijesz nikogo ;)
Mily Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Ja nie mowie ze jest zla nie dobra ale zobacz na zabojce 1/3 he, cicho biega, wybuch po spierci,niewidzialny do strzalu, wyrzucanie broni i krytyk stary on wbiega na de_dust2 w team przykładowo to nie jest lekka przesada Next: Ok ale ja nie plącze i nie narzekam tylko stwierdzam fakty :D Poczekamy zobaczymy ja tylko pokazałem czarno na białym jak wygląda sytuacja a wkurzało mnie tylko to jak pisali do mnie ze gram najlepsza klasa na serwerze a to nie jest prawda Edytowane 20 Marca 2016 przez Mily
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 20 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Drogi graczu! Zabójca będzie modernizowany, więc powstrzymaj negatywne emocje, łatwo jest narzekać i "płakać". Balans klas wymaga ogromu pracy i dalej jest w toku, więc radze trzymać nerwy w ryzach, a nie ciągle narzekać. 4
mikoo Opublikowano 20 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) A 2 resety temu nie widziałem nikogo grającego zabójcą tylko latali cyberami i kazdy płakał że rakiety, teraz płaczecie o zabójców, przyjdzie rambo wbije wam 200 lvl cyberem i znowu będzie płacz o cybera, skończcie w końcu . Faktycznie zabójca bijący zbójnikowi po 9 w ciało jest lepszy od zbója który bije 20-30 w ciało nie mówiąc już o odbiciach . http://fragujemy.com/topic/37584-propozycja-na-temat-zb%C3%B3jnika/ A skoro zabójca jest taki niezniszczalny to czego nim nie grasz ? Edytowane 20 Marca 2016 przez mikoo 1
baksik Opublikowano 20 Marca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Zbojnik nie powinien odbijac pocisku od snajpera?
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 20 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Nie odbija. Co do tematu. Popieram Pozdro. Jak nie masz skilla to nawet połączeniem zabójcy, kapitana i zbójnika będziesz lamić. Resztę next wyjaśnił :D
Właściciel GET Opublikowano 20 Marca 2016 Właściciel Opublikowano 20 Marca 2016 Będą zmiany w klasach premium, cierpliwości.
Rekomendowane odpowiedzi