Skocz do zawartości

Czy to sa zarty ! czy co Zabojca VS Zbojnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabojca -

Int   - 20

Zyw - 30

Wyt - 30

Kon - 50

Ma jedną silną minę,

1/3 z HE

1/8 na krytyczne uderzenie,

1/12 na wyrzucenie broni przeciwnika,- tak ze sklepu a w grze ma 1/10 cos jest nie hallo

niewidzialny do momentu oddania strzału lub otrzymaniu obrażeń,

gdy jest widoczny cicho biega

wybucha po śmierci

Zbojnik-

Int   - 0

Zyw - 30

Wyt - 20

Kon - 20

Widzi niewidzialnych

odbija 2 pociski na rundę

+10 dodatkowych obrażeń z famasa

to są jakieś chyba żarty ogarnijcie tego zabójce po zmianach zabraliście zbojnikowi wytrzymałość inte a zabójca dalej robi co chce na tym servie.

Zbójnik żeby nie widział nie widzialnych to był by nikim a tak to jeszcze idzie w miarę nim pograć.

Proszę o przemyślenie co do tej decyzji zmięcie zabójce i trochę tych umiejętności bo on robi co chce i nie da się nic zrobić i jeszcze te wyrzucanie broni to jest przegięcie. Wcześniej tak nie wyrzucał a teraz wyrzuca jak by mial 1/2 prosze o sprawdzenie tej klasy i stanowczo jesj przerobienie bo to sie w pale nie mieście co wy robicie odejmujecie zbójnikowi wszystko co możliwe do DMG a zabójca ma wszystko!!!!!!!!!!!! +10 do faamasa to jest smieszneeeeeee

Opublikowano

10dmg daje duzo. Do tego 2 odbicia pocisku to jest mega jak raszujesz i wybijasz pol temu. Grasz zbojnikiem dlatego nie mozesz wytrzymac ze twoja klase oslabili a kogos innego ulepszyli. Nie zawsze klasa gra , tylko skill. Jak nie masz skilla to nawet klasa 1/1 z kazdej broni nie zabijesz nikogo ;) 

Opublikowano (edytowane)

Ja nie mowie ze jest zla nie dobra ale zobacz na zabojce 1/3 he, cicho biega, wybuch po spierci,niewidzialny do strzalu, wyrzucanie broni i krytyk  stary on wbiega na de_dust2 w team przykładowo to nie jest lekka przesada

Next: Ok ale ja nie plącze i nie narzekam tylko stwierdzam fakty :D

Poczekamy zobaczymy ja tylko pokazałem czarno na białym jak wygląda sytuacja

a wkurzało mnie tylko to jak pisali do mnie ze gram najlepsza klasa na serwerze a to nie jest prawda

Edytowane przez Mily
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Drogi graczu!

Zabójca będzie modernizowany, więc powstrzymaj negatywne emocje, łatwo jest narzekać i "płakać".

Balans klas wymaga ogromu pracy i dalej jest w toku, więc radze trzymać nerwy w ryzach, a nie ciągle narzekać.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

A 2 resety temu nie widziałem nikogo grającego zabójcą tylko latali cyberami i kazdy płakał że rakiety, teraz płaczecie o zabójców, przyjdzie rambo wbije wam 200 lvl cyberem i znowu będzie płacz o cybera, skończcie w końcu . Faktycznie zabójca bijący zbójnikowi po 9 w ciało jest lepszy od zbója który bije 20-30 w ciało nie mówiąc już o odbiciach . 

http://fragujemy.com/topic/37584-propozycja-na-temat-zb%C3%B3jnika/ 

A skoro zabójca jest taki niezniszczalny to czego nim nie grasz ?

Edytowane przez mikoo
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Zbojnik nie powinien odbijac pocisku od snajpera?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie odbija. 

Co do tematu. Popieram Pozdro. Jak nie masz skilla to nawet połączeniem zabójcy, kapitana i zbójnika będziesz lamić.

Resztę next wyjaśnił :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności