Skocz do zawartości

[KOSZ] Aion #1 - darmowe MMO po polsku!

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam przez to, że gra jest diabelnie zasobożerna. Grałem w to około 2 lata, jednak bliska mi osoba wciąż to gra więc mam obraz tego co się tam dzieje, a mianowicie, zatrzęsienie ludzi na "haxach", najróżniejsze wspomagacze typu speedhacki, no animations itp są na porządku dziennym, poza tym ostatnia polityka Gameforga co raz to częściej kładzie nacisk tylko i wyłączenie na trzepanie kasy... Przykład, robią świąteczny event, jakieś tam losowanie jajeczek shugo czy coś takiego, oczywiście przepustkę na pierwsze losowanie dostaje się za darmo, jednak następne już trzeba kupić z Aion shopu. Dodam jeszcze, że wygrać można eq, na które inni gracze musieli spędzić przynajminej pół roku w grze, aby je zdobyć. Troszkę to zaczęło się robić niepoważne więc odszedłem. Możnaby się rozpisywać jeszcze i jeszcze, ale ten post zrobiłby się mega długi ;)

Jeśli ktoś ma pytania odnośnie Aiona to z chęcią podziele się swoją wiedzą ;)

Pozdrawiam

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności