Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016
Samax Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie polecam przez to, że gra jest diabelnie zasobożerna. Grałem w to około 2 lata, jednak bliska mi osoba wciąż to gra więc mam obraz tego co się tam dzieje, a mianowicie, zatrzęsienie ludzi na "haxach", najróżniejsze wspomagacze typu speedhacki, no animations itp są na porządku dziennym, poza tym ostatnia polityka Gameforga co raz to częściej kładzie nacisk tylko i wyłączenie na trzepanie kasy... Przykład, robią świąteczny event, jakieś tam losowanie jajeczek shugo czy coś takiego, oczywiście przepustkę na pierwsze losowanie dostaje się za darmo, jednak następne już trzeba kupić z Aion shopu. Dodam jeszcze, że wygrać można eq, na które inni gracze musieli spędzić przynajminej pół roku w grze, aby je zdobyć. Troszkę to zaczęło się robić niepoważne więc odszedłem. Możnaby się rozpisywać jeszcze i jeszcze, ale ten post zrobiłby się mega długi ;) Jeśli ktoś ma pytania odnośnie Aiona to z chęcią podziele się swoją wiedzą ;) Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi