Szyderca Opublikowano 5 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2016 Cześć CS:GO mam od początku 2013 roku jednak ze wzgl na problemy sprzętowe (niskie FPS) nie mogłem sobie wcześniej pozwolić na grę. Po zmianie sprzetu w ostatnim czasie ponownie spróbowałem pokarać w GO. W tej chwili jest o wiele lepiej - sporo FPS i brak lagów - da się grać, ale jest jeden problem który zapewne da się jakoś rozwiązać (konfiguracja GO / kart graficznych / moze stery? / etc) Opis problemu: Długi czas gram normalnie, bez większych problemów. Po np. ok. 40 minutach, ekran mi się wyłącza (zew. podłączony do lapka) tak jakby stracił połączenie z lapkiem, oczywiście obraz czarny, dzwięku brak lub przycięty. Trwa to ok 5-7 sekund raz na jakiś czas. Jakieś propozycje od czego rozpocząć diagnostykę problemu, może ktoś miał podobnie lub zaleca inne ustawienia. Sprzęt: Procesor Intel Core i7-4700MQ (4 rdzenie 2.40 GHz 6 MB cache) Pamięć 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz) Grafika: dwie karty NVIDIA GeForce GT 755M System W7 x64 Dokładnie ten sprzęt: http://www.x-kom.pl/p/189103-notebook-laptop-156-lenovo-y510p-i7-4700mq-8gb-1000-gt755m-sli-fhd.html Dodam, że lapek lezy złożony obok, główny ekran więc nie pracuje. Jakieś porady ?
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 8 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2016 Może lapek się przegrzewa czy coś i Ci wywala? Proponuję, abyś napisał temat na http://www.elektroda.pl/rtvforum/index.php?sid=. Tam jest speców od groma, więc na pewno Ci pomogą.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi