MATEUSZEK Opublikowano 1 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Serwer: 4funNick podczas gry: MATEUSZEKNick admina podczas gry: kilku było :)Link do screenów: BRAK SCREENÓwNie wiem dlaczego nie mogę wejść na serwer, grałem normalnie na mapie AWP_INDIA dzisiaj około 20:00 i nagle zmiana mapy była i mnie wywaliło.Od tej pory każda próba wejścia na serwer kończy się informacją: KICKED: "Nie możesz wejść na ten serwer..."Proszę o pomoc :( Restart kompa był, nic nie daje. Edytowane 1 Marca 2016 przez MATEUSZEK
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Spróbuj wejść gdzie indziej na serwer i potem połącz się normalnie.
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 1 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 IP, STEAM ID podaj i to co Ci wywala w konsoli. 1
MATEUSZEK Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Nick mam ciągle ten sam. Restart robiłem. Na każdy inny serwer mogę wejść.Pojawia się w consoli:"Connecting to 193.33.176.84:27015...Connection accepted by 193.33.176.84:27015* Zle haslo!Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer...""STEAM_0:1:17393035NICK: MATEUSZEKIP kompa: 83.16.192.170 Edytowane 1 Marca 2016 przez MATEUSZEK
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 I wszystko jasne, kupowałeś jakąś usługę na hasło?
MATEUSZEK Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Nie, mam VIP konto na tym serwerze 4fun, ale od dłuuuższego czasu.Nagle mnie wywaliło przy zmianie mapy i już nie mogę wejść.
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) No tak, ale jak miałeś Vip na hasło to trzeba ponownie wpisać przed wejściem na serwer, być może skończyła się dziś usługa tak? Edytowane 1 Marca 2016 przez kelek
MATEUSZEK Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Nie miałem, nigdy nie wpisywałem żadnego hasła nigdzie. VIPa mam od dwóch miesiący może. Nagle mnie wywaliło z serwera, nic nie zmieniałem.Nie gram nigdzie indziej, tylko na 4fun właściwie. Sprawdziłem teraz, nadal mogę wejść wszedzie, lecz nie 4fun. Hm...Możliwe, że dziś się skonczyła usługa, bo nie wiem kiedy kupowałem nawet. Mam przedłużyć? Może pomoże. Edytowane 1 Marca 2016 przez MATEUSZEK
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 1 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 To już ci nie pomogę, jedynie co ci woła to hasło abyś wpisał. Czekaj aż ktoś wyższy ci napisze.
MATEUSZEK Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 TEMAT DO USUNIĘCIA. WYJAŚNIONA SPRAWA. DOSTAŁEM HASŁO, KTÓRE OD DZISIAJ MUSZĘ WPISYWAĆ, DZIĘKI :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 1 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi