ZieloonY Opublikowano 19 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 17 Od kiedy u nas grasz: Od połowy października, już 4 miesiące jestem z wami. Gram na serwerze: Mta DayZ i CS:GO Arena 1v1 Za co cenisz naszą sieć: Administratorzy nie "cackają" się z graczami którzy zrobili coś nie zgodnie z regulaminami. Można liczyć na szybką pomoc w razie problemów. Cenie też humor jaki istnieje i dobrą zabawę. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Chciałbym zostać stałym bywalcem, dlatego że już sporo gram tutaj co rzadko mi się to zdarza i przesiaduje na forum w wolnej chwili zobaczyć co się zmieniło itp. Inne informacje o sobie: W wolnych chwilach oczywiście gram na serwerach, które wymieniłem wyżej. Spędzam też dzień w sposób aktywny fizycznie mam tu na myśli piłkę nożną, w którą mogę grać codziennie po 4-5 h. Wypady ze znajomymi, żeby odpocząć od innych spraw i cieszyć się z nimi spędzony czas. Nie może też zabraknąć jeziorka w wakacje ze znajomymi. Edytowane 21 Lutego 2016 przez ZielonyOrkSky
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 19 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 22 Lutego 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi