Azar Opublikowano 14 Lutego 2016 Zawieszony Opublikowano 14 Lutego 2016 Cześć kilka tyg. temu dodałem sobie ten mobilny token steam. Problem jest taki że nie dawno dostałem nowy numer telefonu a starą kartę SIM wyrzuciłem. I mam pytanie czy da się jakoś usunąć stary nr. telefonu i dodać mój który mam teraz aktualnie. Bo czytałem na steam na temat usunięcia starego nr.tele a SMS który przychodzi zostaje wysłany na tą kartę SIM której nie mam. Proszę o szybką pomoc z góry dziękuję.
Er Dfa. Opublikowano 14 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 14 Lutego 2016 Jeżeli nie posiadasz karty na tej co masz przypisany numer do konta steam to jest po ptokach ... Tak jak przynajmniej uważam. Bo jeżeli chcesz zmienić numer, to masz dwie opcje : - Albo otrzymujesz SMS'a i potwierdzasz, że to Ty - Albo na telefon przychodzi ten cały Kodzik ze steam. Także, tak jak wspomniałem moim zdaniem jest po ptokach. Musisz napisać do steam'a supportu, ale tam musisz potwierdzić, że jesteś prawowitym właścicielem konta. 1
370 Opublikowano 14 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 Jedyne co ci zostaje to napisanie do supportu steam. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 14 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 A na MobileAuth nie masz kodu awaryjnego? Sposobem tym możesz wyłączyć Mobile Auth, zmienić numer tel na koncie, zresetować Steam Guard i po problemie. 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 Miałem ten sam problem, że zmieniłem numer a starą kartę wyrzuciłem. Napisz do supportu, będziesz musiał chyba udowodnić, że to twoje konto i wtedy Ci zmienią numer. 1
Azar Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zawieszony Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Okay dziękuje spróbuję z ty supportem i napiszę jak się do mnie odezwą :D Edytowane 15 Lutego 2016 przez Azar
Er Dfa. Opublikowano 15 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 15 Lutego 2016 To do zobaczenia za 3-4 tygodnie :D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 16 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie opowiadaj farmazonów, bo support szybko odpisuje :)
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Nie powiedziałbym - napisałem w marcu, dostałem odp w 2 poł. maja.
370 Opublikowano 16 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Zadne farmazony.. Jak napisalem to nie dostalem odpowiedzi, drugi raz napisalem to odpowiedzieli 3 tygodnie pozniej.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 16 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Piszecie po angielsku do nich? W ciągu kilku miesięcy pisałem już z 10 razy i zawsze odpisywali w ciągu 2-3 dni.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 16 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak trzeba to i po niemiecku ;) 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Brak zainteresowani ze strony autora. Close
Rekomendowane odpowiedzi