Właściciel GET Opublikowano 14 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam serdecznie, W ciągu kilku dni ( około środy ) serwer TP zostanie zmieniony na serwer DM. Wielu graczy zabiegało o tego typu serwer, więc wyjdziemy z propozycją odnowienia. Jeśli macie jakieś prośby / pytania, proszę pisać w tym temacie. Pozdrawiam 8
Creyu Opublikowano 14 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 Uuu, tyle czekałem na DM. GJ
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 14 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 Proponowałbym DM 17 slotowy, max. 20 - każdy na każdego.
Właściciel GET Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 14 Lutego 2016 Serwer aktualnie ma 17 slotów i tyle na razie będzie.
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 14 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Lutego 2016 Szkoda serwer TP Fragujemy to pierwszy serwer jaki znalazłem zaraz po kupnie Cs GO w społeczności i już nie szukałem i nie wszedłem na żaden inny, poznałem na nim wielu dobrych ludzi co do tej pory trzymamy się razem, potem zakup VIP i ADMIN :) szkoda wielka ale cóż trzeba iść do przodu i zobaczymy co będzie, widzę że na serwerze nie gra już taka ilość graczy jak dawniej a przez te wcześniejsze problemy na starym IP wielu stałych graczy zapewne poszło gdzie indziej, dobrze że sloty zostaną tak jak były bo wydaje mi się ze jest to dobra ilość i nie obciąża słabszych sprzętów graczy i oczywiście przydała by się rekrutacja żeby zwiększyć ilość adminów na serwerze DM. P.S Sorki że mnie wzięło tak na sentymenty ale kocham ten serwer jak i graczy (No Homo) i jakoś tak paskudnie się czuję ze już go nie będzie :( Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 14 Lutego 2016 Idzie do przodu. DM jest bardzo wyczekiwanym modem na sieci i potrafi zatrzymać więcej graczy. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. W środę, maks do piątku wypuszczam serwer :) 2
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 15 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 Podtrzymuje słowa Atraxa, aczkolwiek myślę,że zmiana się przyda jak nie wypali zawsze można wrócić DO TP i się zabrać konkretnie za to.Pozderki 1
Ave Guy Opublikowano 15 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 O DM coś ciekawego się zapowiada :D Z niecierpliwością wyczekuje moda.
jacubsonek Opublikowano 15 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 Takiego serwera mi tu brakowało :) Nie mogę się doczekać :D
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 15 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 W końcu będzie można ćwiczyć na sieci zamiast na serwerach Volvo. Ja na to czekałem ;] 1
Dawid Klajn Opublikowano 17 Lutego 2016 Zawieszony Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Będę karał Ezrę. W sumie nie, los i tak go ukarał. hihi Ciekaw jest jaki będzie tick. Edytowane 17 Lutego 2016 przez KomTuDaj
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2016 Będzie 128 TR, gdyż: Serwer jest w ofercie MAX, więc jest wyższa wydajność w porównaniu do FFA / DD2.-> serwer został zakupiony później niż FFA / DD2 i nie było wtedy oferty MAX, a szkoda Serwer będzie miał do 20 slotów, a 128 TR do 20 slotów da się utrzymać rozsądnie bez skaczącego var. 6
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 17 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam tak z ciekawości, czy na DM będzie jakiś pakiet VIP i co on będzie zawierał ?
Ave Guy Opublikowano 17 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2016 Będzie możliwość zakupienia slotów?
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak. Czy V.I.P będzie? Nie. 2
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 17 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2016 Bo właśnie zachodziłem w głowę co by mógł zawierać oprócz slota i nic nie przychodziło mi do głowy :) dzięki i pozdrawiam P.S Jak by była potrzeba testu serwera czy czegoś innego chętnie pomogę i wejdę 1
Właściciel GET Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 22 Lutego 2016 Od jutra już oficjalnie - start w wersji BETA. 4
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 23 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Ciśniemy temacik tylko mi na te chwilę neta naprawiają bo pingi 300+ :( 1
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 23 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Gotowy i zwarty !!! 1
Rekomendowane odpowiedzi