Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam serdecznie,

W ciągu kilku dni ( około środy ) serwer TP zostanie zmieniony na serwer DM. Wielu graczy zabiegało o tego typu serwer, więc wyjdziemy z propozycją odnowienia.

Jeśli macie jakieś prośby / pytania, proszę pisać w tym temacie.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano

Uuu, tyle czekałem na DM. GJ

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponowałbym DM 17 slotowy, max. 20 - każdy na każdego. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szkoda serwer TP Fragujemy to pierwszy serwer jaki znalazłem zaraz po kupnie Cs GO w społeczności i już nie szukałem i nie wszedłem na żaden inny, poznałem na nim wielu dobrych ludzi co do tej pory trzymamy się razem, potem zakup VIP i ADMIN :) szkoda wielka ale cóż trzeba iść do przodu i zobaczymy co będzie, widzę że na serwerze nie gra już taka ilość graczy jak dawniej a przez te wcześniejsze problemy na starym IP wielu stałych graczy zapewne poszło gdzie indziej, dobrze że sloty zostaną tak jak były bo wydaje mi się ze jest to dobra ilość i nie obciąża słabszych sprzętów graczy i oczywiście przydała by się rekrutacja żeby zwiększyć ilość adminów na serwerze DM.

P.S Sorki że mnie wzięło tak na sentymenty ale kocham ten serwer jak i graczy (No Homo) i jakoś tak paskudnie się czuję ze już go nie będzie :(   Pozdrawiam 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Idzie do przodu. DM jest bardzo wyczekiwanym modem na sieci i potrafi zatrzymać więcej graczy. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. W środę, maks do piątku wypuszczam serwer :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Podtrzymuje słowa Atraxa, aczkolwiek myślę,że zmiana się przyda jak nie wypali zawsze można wrócić DO TP i się zabrać konkretnie za to.
Pozderki

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

O DM coś ciekawego się zapowiada :D Z niecierpliwością wyczekuje moda.

Opublikowano

Takiego serwera mi tu brakowało :) Nie mogę się doczekać :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W końcu będzie można ćwiczyć na sieci zamiast na serwerach Volvo. Ja na to czekałem ;]

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Będę karał KACZKĘ <3

Opublikowano (edytowane)

Będę karał Ezrę. W sumie nie, los i tak go ukarał.

hihi

Ciekaw jest jaki będzie tick.

Edytowane przez KomTuDaj
  • Właściciel
Opublikowano

Będzie 128 TR, gdyż:

• Serwer jest w ofercie MAX, więc jest wyższa wydajność w porównaniu do FFA / DD2.
    -> serwer został zakupiony później niż FFA / DD2 i nie było wtedy oferty MAX, a szkoda
  • Serwer będzie miał do 20 slotów, a 128 TR do 20 slotów da się utrzymać rozsądnie bez skaczącego var.
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam tak z ciekawości, czy na DM będzie jakiś pakiet VIP i co on będzie zawierał ?

Opublikowano

Będzie możliwość zakupienia slotów?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bo właśnie zachodziłem w głowę co by mógł zawierać oprócz slota i nic nie przychodziło mi do głowy :) dzięki i pozdrawiam

P.S Jak by była potrzeba testu serwera czy czegoś innego chętnie pomogę i wejdę

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciśniemy temacik tylko mi na te chwilę neta naprawiają bo pingi 300+ :(

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności