Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Wychodzę z pewnym pomysłem do was wierni. Jako że mamy wielki post, proponuję by zrobić wielkopostny event.

Jak taki event miałby wyglądać? To bardzo proste.

Proponuję w jakiś dzień, o danej godzinie zrobić drogę krzyżową na serwerze, na rowerkach albo pieszo (trzymając ALT).

Każde zabójstwo w tym czasie, będzie karane banem na 1 godzinę. Na końcu drogi krzyżowej, uczestnicy otrzymaliby jakiś podarunek.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jestem jak najbardziej tak. Jako chrześcijanin i osoba uczęszczająca do kościoła, sądzę, że taka forma eventu na serwerze zblizy wiernych do Boga.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem za eventem, ale nie w takiej formie. Ten plan nie wypali, wiadomo że będą się ludzie zabijać i będzie więcej nerwów niż zabawy. Poza tym jest XXI wiek, musicie robić rzeczy które nawiązują do religii nawet na serwerze MTA? Już i tak rzyga się tym tematem przeglądając codziennie internet.

Opublikowano

@LumciaGumcia : Why so serious? Ten pomysł jak i event jest tylko i wyłącznie w formie zabawy. Nie bierz wszystkiego na poważnie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem na tak. Będzie to w końcu jakiś inny event niż kontenery czy hangary :) Lecz tutaj musi poprzeć to wszystko Nesty myślę, że on u graczy ma jakiś większy autorytet nie obrażając Cię Kryniu w końcu jest adminem i właścicielem :) Tylko musi ktoś nad tym dobrze zapanować. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem na NIE, głównie ze względu na takie rzeczy jak właśnie zabijanie przez innych graczy itp. (trzeba też wspomnieć, że na serwerze nie grają tylko Polacy).
Jak już ma być coś w tym stylu to raczej np. namioty itp. z lootem pod kościołami (są w LV/SF/LS) co by również na swój sposób nawiązywało do ów wiary.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

jestem jak najbardziej na TAK. :)

Opublikowano

@LumciaGumcia : Why so serious? Ten pomysł jak i event jest tylko i wyłącznie w formie zabawy. Nie bierz wszystkiego na poważnie.

Nie biorę tego na poważnie, po prostu taki event nie pasuje na server mta dayz i tyle.

Opublikowano

A moze event dla wszystkich a nie tylko wiernych ? Bo np. Ja na to nie poszedlbym , lepiej zrobic jakies paczki na mapie ( wyglad prezentow ) z drobnostkami

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności