AreS Opublikowano 10 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Mam pewną propozycję odnośnie granatów napalm i frozen. Można by było wgrać opcję, że podczas trzymania granatów wybieramy sobie rodzaj jego trybu użycia (Natychmiastowy, aktywacyjny [przyciskamy przycisk e], czy zwykły). Kolejny pomysł to prowadzenie maski na serwer która chroniłaby przez zarażeniem przed bombą. Polegałoby to na tym, że kupuje sobie tą maskę i czekamy w kampie. Gdy gracz zombie rzuci nam bombę, ta maska powoduje brak zarażenia i tym samym znika z naszego ekwipunku. Tyle ode mnie :) Edytowane 10 Lutego 2016 przez AreS
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2016 AD 1. Myślałem nad tym i niestety, na razie nie widzę takiej potrzeby. AD 2. Zdestabilizuje to rozgrywkę.
forget-me-not Opublikowano 10 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Nesty a nie dałoby rady tak po prostu zwiększyć cenę granatu zarażającego dwukrotnie?
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2016 Nie, jest to optymalna wartość.
Karysu Opublikowano 10 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Nie, jest to optymalna wartość. Bo ja wiem? Cena granatu zarażającego jest deczko za duża. Pod koniec mapki przeważnie ZM wygrywają. Jestem za jedną z tych dwóch opcji: Obniżenie kosztu pipe nade do (powiedzmy) 7500$-8000$ Podniesienie kosztów na granat do 7500$-8500$ Uzasadniam to tym, że ZM ma zdecydowaną przewagę odnośnie granatu. Granat działa tak, że zaraża od razu i wyrzucony nie koliduje w ogole ze scianami. Pipe Nade, zaś działa na zasadzie przyciągania ZM. Jeżeli taki ZM nie ma "czystej" drogi do Pipe (np. blokuje go skrzynka) to istnieje duże prawdopodobieństwo, że przeżyje. Mam pewną propozycję odnośnie granatów napalm i frozen. Można by było wgrać opcję, że podczas trzymania granatów wybieramy sobie rodzaj jego trybu użycia (Natychmiastowy, aktywacyjny [przyciskamy przycisk e], czy zwykły). Kolejny pomysł to prowadzenie maski na serwer która chroniłaby przez zarażeniem przed bombą. Polegałoby to na tym, że kupuje sobie tą maskę i czekamy w kampie. Gdy gracz zombie rzuci nam bombę, ta maska powoduje brak zarażenia i tym samym znika z naszego ekwipunku. Tyle ode mnie :) A odnośnie twojej propozycji... 1. Nawet fajne 2. Maska do kitu, chyba że będzie kosztować naprawdę DROGO, i będzie liczona w $$$. Myślę, że powinna oscylować w podobnej cenie co Pipe Nade (chodzi mi o pkt człowieka) Edytowane 10 Lutego 2016 przez Karysu
Szyderca Opublikowano 10 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Cena granatu zarażającego jest deczko za duża. Chyba chciales napisać "za mała" ;)
Arni Opublikowano 11 Lutego 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2016 Temat granatu zarażającego było pisane wiele razy i nic się nie zmieni. Gram tu dużo i były przypadki, że granat rzucano dopiero w ostatnich rundach. Ja bym nie zmienił tylko ludzie by nie blokowali to nie będzie narzekania. 2
Karysu Opublikowano 11 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2016 Chyba chciales napisać "za mała" ;) No tak.. Eh, tak to jest jak się pisze tuż przed pójściem spać :)
Minka Opublikowano 11 Lutego 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2016 AD1 - Bez sensu bawić się w takie coś, granaty są w porządku moim zdaniem :)AD2 - Wyrównanie Ceny pipki i granatu by się przydało :) Jak wyżej, zombie ma znaczną przewagę w late. Raz mi już się zdarzyło w 1 rundzie na bombe uzbierać i zaraz ludzie pisali rtv. Tak zaraziłem 13 typów z tego co pamiętam i rzuciłem bombę :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi