Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONE] Podanie na admina Heheszki xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Heheszki xD
Staż gry Counter-Strike:5 lat mozna powiedziec
Staż gry na serwerze:2496 minut mam przegranych jest to w gametracku:http://www.gametracker.com/player/Heheszki%20xD/193.33.176.2:27015/
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] http://bany.fragujemy.com/index.php?do=search&search=Heheszki+xD

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Deathrun,surf, cs go mod cs 1.6,znam podstawowa wiedze w zakresie funkcji admina 
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK 7/10 
Godziny w jakich grasz:bardzo czesto gram na serwerze zwylke po kilka godzin
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Skladam podanie na admina zeby przypilnowac jakos serwer bo jedynymi adminami na tym serwerze sa Rasta.! i $Kazam$ admini na serwerze sie przydadza bo ich jest bardzo malo a gracze robia co chca jak nie ma admina skracaja skanuja buguja TT mysle ze admin na serwerze sie przyda :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] 

STEAM_0:1:126600027
Edytowane przez Hehe
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co widzę to te bany nadano nie dawno. Nie wiem czy ty skracasz dalej czy nie, ale mam wrażenie ze się jeszcze nie poprawiłeś. Narazie na Nie. 

Opublikowano

Ja bym wziął to podanie i wykasował i napisał od nowa. Przede wszystkim weź usuń ten żółty kolor bo to nie kolorowanka. Jeżeli posiadałeś funkcje to rozpisz się nieco więcej, a nie tylko mody podajesz, a PRZEDE WSZYSTIM podaj normalne powody dla których chciałbyś zostać tym adminem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja za to bym tego użytkownika zbanował z sieci. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności